האמת שהיה לי משהו דומהמה אני עושה אם חברת התעופה הודיעה לי על דחיה ביומיים של הטיסה חזור?
הזמנתי באידרימס ושם השינוי לא מופיע.
למה לא להזמין דרך החברה ישירות??אני רוצה להזמין טיסה לשני הקרוב דרך kiwi , מה קורה אם הטיסה תתבטל?
אקבל את הכסף חזרה?
כל חודש ניסן, כל חודש תשרי, מט' באב עד ר"ח אלול,מה טווח הזמן שמותר לבחור ישיבה להיות בחול ?
למחר?? ומתי חזור??דחווווווווף מחפש טיסה מהיום למחר לקפריסין הלו"ש
מה יש לציבור להציע ?
העולם גדול וכל אחד והאטרקטיבי שלויש מקום יותר ארקטיבי עם מזוודות במחיר קרוב לזה?
שינוי של יום ממה שביקשת מוזיל ב500 שקל , באתר של KIWI טיסות :שבוע טוב,
אני צריך טיסה לניו יורק JFK הלוך 4/7 חזור 9/7 לא דחוף מזוודה אבל כן טרולי מה המחיר הכי נמוך שאפשר למצוא ואיפה?
תודה רבה!
רק שים לב למשך זמן הטיסות הלוך 32 שעות וחזור 27 שעות זה מוגזם,שינוי של יום ממה שביקשת מוזיל ב500 שקל , באתר של KIWI טיסות :
צפה בקובץ המצורף 1639997
ביקשת הכי זול -קיבלת ,רק שים לב למשך זמן הטיסות הלוך 32 שעות וחזור 27 שעות זה מוגזם,
וזה בוויזאייר כך שזה בלי טרולי,
וחוץ מזה זה יוצא יותר מ-7 ימים כך שמבחינת הצבא....
קרה לי דבר כזה ב-מיטריפ והרבה זמן לא הופיע השינוי אצלם (דרך אגב נראה לי שהמיילים הם אוטמטים כך שזה נשלח ל-מיטריפ ואוטומטית זה נשלח אלי ) מה שעשיתי זה דרך הצ'אט הפנתי את תשומת לבם לשינוי (יש לציין שזה לא היה כזה קל) ואז היה אפשר לתקשר איתם מה עושים הלאה (דרך אגב אם הודעת השינוי הינה פחות מ-28 או 14 יום לפני הטיסה סיכוי גדול שאתה זכאי לפיצוי ללא קשר למחיר הטיסה)מה אני עושה אם חברת התעופה הודיעה לי על דחיה ביומיים של הטיסה חזור?
הזמנתי באידרימס ושם השינוי לא מופיע.
תדבר איתי או במיילדחוףףףף!
אני טס מחר ואני צריך שיחות מחו"ל [גר במודיעין עילית] מישהו יכול לעזור?
hatayas10 בג'ימיילזה לא נותן לי לשלוח לך מייל אתה יכול לכתוב את הכתובת המלאה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: