לא הבנתיhttps://658142855034d.site123.me/
אותו תאריכים?
לא הבנתיhttps://658142855034d.site123.me/
אותו תאריכים?
אין בזה כללים?אני מתכונן לנסוע קבוצה שלל 6 איש בר"ח ניסן ליומיים לקרקוב עם וויז
האם כדאי לסגור עכשיו או שהמחירים ירדו עוד?
לא הצלחתי להסתדר באתרנכון מאותו חברה עולה קצת יותר אבל תבדקו גם באתר של וייז אייר עצמם כמה יעלה לך שם ומה ההבדלים
זה הקישור לאתר שלהם + הטיסה! וייז אייר
לא, אני חיפשתי מה26 עד ל28 במרץhttps://658142855034d.site123.me/
אותו תאריכים?
איך אני מגיעה לזה באתר שם?אותם תאריכים
אני שאלתי אם זה אותו תאריכים, לא אמרתי!לא, אני חיפשתי מה26 עד ל28 במרץ
מה לא הסתדרת הקישור מביא אותך ישר לטיסות שאתה מחפש -פשוט לקנות אם יש לך שאלה נעשה את זה באישי ביחד!לא הצלחתי להסתדר באתר
הכל לא ברור לי ולא נותן לי לעדות את האופצייה של כל היעדים
התכוונתי דרך צור קשר באתר.איך אני מגיעה לזה באתר שם?
אם לשפוט על פי מה שקרה עד עכשיו בטיסות וויז - המחיר יתייקר לענ"ד.אין בזה כללים?
לעת עתה יחזרו להולנד רק ביוניטראנסביה חזרו כבר להולנד? או עדיין רק לפריז?
יש טעם להזמין?לעת עתה יחזרו להולנד רק ביוני
למה מרגיש לי שידם של החברות הישראליות בזה?דין פישר:
חברת "ראינאייר" ממשיכה לבטל טיסות: בנוסף לחודשים מרץ ואפריל, החברה ביטלו גם את הטיסות לחודש מאי. לטענת החברה האירית, תשלום האגרה הגבוה של טרמינל 3 הוא זה שמשפיע על כך שלא תחזור לישראל. ברשות שדות התעופה מצדם לא מתכוונים להוריד את תשלום האגרה לחברות הלואוקוסט, למרות הבקשה של שרת התחבורה
הניצול של אלעל והחברות הישראליות קיים, אבל מכאן ועד לתלות בהם את אי החזרה של חברות הלואו קוסט?למה מרגיש לי שידם של החברות הישראליות בזה?
אל על כרגע זוהי שעתם היפה, להרוויח על חשבון כאב של אחרים (מלחמה)
לצורך סבירות האוזן: מתחילת המלחמה עד חודש כסליו הרווח הנקי של אל על עמד על 250 מיליון שח.
מוזרדין פישר:
חברת "ראינאייר" ממשיכה לבטל טיסות: בנוסף לחודשים מרץ ואפריל, החברה ביטלו גם את הטיסות לחודש מאי. לטענת החברה האירית, תשלום האגרה הגבוה של טרמינל 3 הוא זה שמשפיע על כך שלא תחזור לישראל. ברשות שדות התעופה מצדם לא מתכוונים להוריד את תשלום האגרה לחברות הלואוקוסט, למרות הבקשה של שרת התחבורה
אפשר לתבוע את ריינאייר על ההפרש.קניתי טיסה הלוך אל על וחזור ברינאייר
ורינאייר ביטלו
מה אני יכול לעשות? לשלם יותר ולטוס גם הלך באלעל (תוספת של כמה מאות שקלים)
או שיש עוד משהו לעשות?
תודה, גם אני באותה בעיה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: