אם הבחירה של המקומות היה בשביל לשבת ביחד באלעל זה מיותר כי בצקאין תוכלו לבחור מקומות ביחד מומלץ לעשות מיד שנפתח 24 שעות לפני הטיסהוגם האם ריינאייר יתנו החזר גם על בחירת מקומות?
בריינאיר עלה 10$
באלעל הרבה יותר...?
אין כ"כ עוקץ רק צריך לשלם מיסי נמל שזה בערך מחיר כרטיס בלואו קוסט וכנראה זה מוגבל לזמנים מסויימים ומלאי כרטיסים אבל הכרטיס עצמו יותר משודרג כי זה כולל מזוודה והושבהמישהו ניסה את זה בעבר ויכול להגיד איפה הנקודות שצריך לשים לב אליהם? (איפה העוקץ?)המבצע של אל על: כרטיס טיסה במתנה למצטרפים ל-FLY CARD
חברת התעופה יוצאת במבצע מיוחד, במסגרתו המצטרפים לכרטיס האשראי של החברה יקבלו כרטיס טיסה חינם למגוון ...passportnews.co.il
אתה יודע אולי איפה אפשר לבדוק כמה זה יוצא? לא מצאתי מספיק מידע באינטרנטאין כ"כ עוקץ רק צריך לשלם מיסי נמל שזה בערך מחיר כרטיס בלואו קוסט
כל יעד זה שונה אם אתם רוצים יעד ספציפי אני יכול לבדוק דרך המועדוןאתה יודע אולי איפה אפשר לבדוק כמה זה יוצא? לא מצאתי מספיק מידע באינטרנט
אתה יודע אולי איפה אפשר לבדוק כמה זה יוצא? לא מצאתי מספיק מידע באינטרנט
הכנתי סיכום של כמה יעדים פופלריים שניתן להזמין בהם כרטיסי בונוס (לחלקם אפילו שתיים) למי שהזמין כרטיס אשראי, המחירים כולם הם לחודשים פברואר - מרץ ולמחזיקי כרטיס האשראי:
בוקרשט - 14,000 נקודות + 59 דולר
ורשה - 25,600 נקודות + 59 דולר
בודפשט - 15,200 נקודות + 73 דולר
וינה - 24,800 נקודות + 85 דולר
רומא - 25,600 נקודות + 78 דולר
ציריך - 27,200 נקודות + 77 דולר
פריז - 29,600 נקודות + 101 דולר
שימו לב לבדוק לפני ההזמנה בטבלת הזמינות של כרטיסי הבונוס, אם יש את התאריכים שאתם מחפשים
כמו כן מומלץ לחכות תמיד לימי שלישי שאז אלעל עושה מסיבות נקודות לחלק מהיעדים, תוכלו להזמין ב50 אחוז הנחה על הנקודות ולהרוויח שני כרטיסים או ליסוע במחלקות העסקים והפרימיום באותו מספר הנקודות של מחלקת תיירים.
יש מצב שתכתוב פה אם יהיה מבצע שווה יותר? אני לא מספיק מבינה את כל עניין הנקודות שלהם אז קשה לעקובשווה לחכות למבצע יותר מתגמל
אני מאמין שכבר ידווחו על זה כאן קצת מסובך להסביר את העניין עם הנקודות וכרטיסי בונוס וכויש מצב שתכתוב פה אם יהיה מבצע שווה יותר? אני לא מספיק מבינה את כל עניין הנקודות שלהם אז קשה לעקוב
המבצע הקודם היה לפני חודשיים ובו קיבלו 30000 נקודותיש מצב שתכתוב פה אם יהיה מבצע שווה יותר? אני לא מספיק מבינה את כל עניין הנקודות שלהם אז קשה לעקוב
הפעם צריך לגהץ 5000 אבל תוך שלושה חודשים (עד לתאריך 05.06.2024) ולא תוך חודשעם גיהוץ של 3000 ופה צריך 5000 ומקבלים פחות שווה לחכות למבצע יותר מתגמל
צודק אבל מי שבא לקחת ולבטל ולא להתחתן איתם זה פחות שווההפעם צריך לגהץ 5000 אבל תוך שלושה חודשים (עד לתאריך 05.06.2024) ולא תוך חודש
אם תזמין עכשיו ותבצע עסקאות תוך שבוע מאמין שתקבל את המתנה תוך שבועיים מקסימוםצודק אבל מי שבא לקחת ולבטל ולא להתחתן איתם זה פחות שווה
מימוש כרטיס הבונוס הוא בכפוף לכך שהלקוח עודנו מחזיק ב- FLY CARD במועד הטיסהאם תזמין עכשיו ותבצע עסקאות תוך שבוע מאמין שתקבל את המתנה תוך שבועיים מקסימום
אחרי שמזמינים את הכרטיס טיסה אפשר לבטל את האשראי
אם ככה - לא הייתי מתחיל איתם (במבצע הקודם מכיר כמה שלא קיבלו בגלל כמה טעויות טפשיות)מימוש כרטיס הבונוס הוא בכפוף לכך שהלקוח עודנו מחזיק ב- FLY CARD במועד הטיסה
סעיף בחוזה
האם ניתן להזמין את הכרטיס גם מיעד אחר לישראל או רק מישראל ליעדים שמפורטים?אם ככה - לא הייתי מתחיל איתם (במבצע הקודם מכיר כמה שלא קיבלו בגלל כמה טעויות טפשיות)
אגב - הפעם זה מפורש - המבצע הוא רק לכרטיס אשראי משולב דיינרס ולא לכרטיס אשראי מאסטרכארד
כמו כן מנסיון ממבצעים קודמים - במבצע של כרטיס בונוס מתנה אי אפשר להזמין כרטיס לאדם אחר שאינו בעל המועדון/כרטיס האשראי
הם צריכים להרוויח ממשהו...אגב - הפעם זה מפורש - המבצע הוא רק לכרטיס אשראי משולב דיינרס ולא לכרטיס אשראי מאסטרכארד
2 שקל פחות בחיוב החודשי (בכל מקרה מאד קל להוריד אותם, לא צריך הרבה להתאמץ)הם צריכים להרוויח ממשהו...
זה אמור לשנות ללקוח חוץ מהקטע שיש חנויות שלא מקבלות את זה?
הכרטיס הוא הלוך ושוב ליעדים המפורטיםהא
האם ניתן להזמין את הכרטיס גם מיעד אחר לישראל או רק מישראל ליעדים שמפורטים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: