מאיר עלי באבא
משתמש מקצוען
לא התכוונתי לטיסות של קבוצות שזה יש בזמנים מסויימים שהם באמת נוחתים בריישא אבל טיסות סדירות אין מהארץאנחנו נחתנו שבוע שעבר בחמישי בריישא (טיסת צ'רטר)
לא התכוונתי לטיסות של קבוצות שזה יש בזמנים מסויימים שהם באמת נוחתים בריישא אבל טיסות סדירות אין מהארץאנחנו נחתנו שבוע שעבר בחמישי בריישא (טיסת צ'רטר)
ישיר דווקא?מחפשת טיסה הכי בזול לטבילסי - גאורגיה
יציאה ב 31.03 וחזרה ב 04.04
איפה אפשר למצוא הכי זול?
המחיר שאני ראיתי בסביבות 500 דולר הלו"ש לישיר, הרבה טיסות מטביליסי יוצאים בשעה מאוחרת בלילה ולכן אם אתה רוצה לנצל את יום חמישי מומלץ לבצע חיפוש לתאריך של יום שישימחפשת טיסה הכי בזול לטבילסי - גאורגיה
יציאה ב 31.03 וחזרה ב 04.04
איפה אפשר למצוא הכי זול?
הרגע היית, מה שובמישהו מוצא לי טיסה זולה לליז'ענסק אדר ב' כרטיס אחד
למתיכמה עולה כרטיס לבולגריה?
בלי ציוד, כאילו רק מזוודה קטנה.
השבוע, חמישילמתי
לא בשבילי. אנחנו היינו חזרנו רק עכשיוהרגע היית, מה שוב
אם זורם לך לא ממש ביארצייט יש טיסה מראשון בלילה עד שלישי ב1050 ש"ח
מהבדיקה שלי הכי זול שעלה לרומניה בסביבות ה1000 ש"חשלום
מישהו שמבין בזה יכול לבדוק לי טיסות לזוג מה26 עד 28 למרץ (שתי לילות שלושה ימים) גמישים ביעד רק שיהיה אירופה עדיפות לאוסטריה רומניה איטליה אבל כל יעד בגדול בא בחשבון שיהיה רק זול כמה שאפשר
תודה רבה לכם
וואו תודה רבהמהבדיקה שלי הכי זול שעלה לרומניה בסביבות ה1000 ש"ח
אם קפריסין גם יכול להיות טוב אז יש בסביבות ה500 ש"ח
לאחד,וואו תודה רבה
המחיר הוא לאחד או לזוג?
ותוכל לשלוח לי קישור בבקשה לרומניה?
אבל באופצייה הזולה מופיע שהחזור זה עם חברה שונהלאחד,
נראה לי שאפילו פחות מ900אני עשית את הדולר על 3.7 אני לא יודע מה שער היציג אבל נראה לי שפחות
זה הקישור סקייסקנר הכי זול 243$ תלחצו על הכי זולה וזה יעלה לך!
יש אפשרות להזמין ישיר מוויז הלוך חזור מאותו חברה!
נכון מאותו חברה עולה קצת יותר אבל תבדקו גם באתר של וייז אייר עצמם כמה יעלה לך שם ומה ההבדליםאבל באופצייה הזולה מופיע שהחזור זה עם חברה שונה
אם החזור הוא בראשון אז יש לך ב-1,500השבוע, חמישי
אבל באופצייה הזולה מופיע שהחזור זה עם חברה שונה
https://658142855034d.site123.me/למכירה 2 כרטיסים (אפשר לקנות 1) ללונדון בתאריכים 6/3 עד 13/3 בפחות מחצי מחיר ממה שקיים כעת בוויז אייר.
לפרטים פנו דרך אתר הטייס: https://658142855034d.site123.me/
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: