הקוטב הצפוני
משתמש מקצוען
מאיפה המידע?הם אמורים לחזור ב01/02 אבל יש סיכוי שידחו שוב את החזרה.
ויודעים מה הצפי של ריינאיר.?
תודה!
מאיפה המידע?הם אמורים לחזור ב01/02 אבל יש סיכוי שידחו שוב את החזרה.
ראיתי איזה מאמר של רשות שדות התעופה, עם הסברמאיפה המידע?
ויודעים מה הצפי של ריינאיר.?
תודה!
יש פעמים כמו עכשיו לדוג' שיש מבצעים על הנקודות באתר אל על דהינו ש 100 נקודות שווה 1$ מה שאומר שמרויחים 350$ לדעתי זה כן שווה למרות שלמעלה כתבתי שזה לא שווה אני חוזר בי וזה ממש שווה רק שציםך לגהץ 3000 ש:"ח בחודש אחד ובמבצע הקודם היה צריך 1000 כפול 3 חודשים טיפה יותר נוח1. באמת הצבירה די נמוכה אני מדבר רק על המבצע של עכשיו שמקבלים 35000 נקודות אם משתמשים ב3000 ש"ח בחודש הקרוב
2. נראה לי אם כי אני לא בטוח שאפשר לקנות נקודות אבל המחיר לא כזה משתלם
3. באמת צריך להוסיף מיסי נמל שמגיעים למחיר של טיסה בלואו קוסט לפעמים אבל צריך לזכור שבאל על מקבלים טרולי וזה עולה בוויזאייר הון (אם אתה טס תמיד כמו ישיבע בוחער עם תיק גב בלבד זה באמת לא שווה)
יש גם יעדים שאין לואו קוסט למשל בדקתי לפראג בחורף הבא אפשר לקבל טיסה הלוך חזור עם 32000 נקודות + 53 דולר המחיר הרגיל הוא 254 דולר כך שהרווח רק מהמבצע הוא 200 דולר
4. יש מצב ששווה לבטל אחרי שמתעדכנים הנקודות במועדון (8.2.24) כך ששילמת רק 40 ש"ח בערך
5. איפוא לא מקבלים דיינרס למשל??
מסקנה שווה להזמין לקנות ב3000 ש"ח עד 31.1.24 ולבטל ב 9.2.24 כך שאתה משקיע 40 ש"ח ויש לך טיסה זולה מאוד בחורף הבא
צריך רק לשים לב שהמבצע זה למי שלא היה לו כרטיס ב18 חודשים אחרוניםיש פעמים כמו עכשיו לדוג' שיש מבצעים על הנקודות באתר אל על דהינו ש 100 נקודות שווה 1$ מה שאומר שמרויחים 350$ לדעתי זה כן שווה למרות שלמעלה כתבתי שזה לא שווה אני חוזר בי וזה ממש שווה רק שציםך לגהץ 3000 ש:"ח בחודש אחד ובמבצע הקודם היה צריך 1000 כפול 3 חודשים טיפה יותר נוח
אבל זה ממש משתלם
בהחלט!צריך רק לשים לב שהמבצע זה למי שלא היה לו כרטיס ב18 חודשים אחרונים
איפוא זה נתקע? אין לי נסיון בזה אבל אני מוכן לנסות לעזורקניתי ישרות באתר ויש לי משתמש וסיסמא
שאלת השאלות לדעתי ברגע שכמה חברות יתחילו לטוס באמת זה יוביל את שאר החברות להתחיל בינתיים קבוצת לופטאנזה הודיעה שהיא מתחילה לטוס ב 8 בינואר אנחנו כבר ב 28 בדצמבר ולא הודיעו על ביטול זה סימן טובמה דעתם לגבי טיסה בתחילת פברואר לאירופה,
איזו חברה מירב הסיכויים שתטוס?
יש לי לקנות בריינאיר- הכי זולה, וויז ופגסוס שיותר יקרה.
(כמובן שיש את אלעל, אבל לא שווה לי לשלם להם...)
מחוייבים או לא תכלס לא תקבל שקל גם אם תפנה באמצעות עו"ד אלא אם כן תלך למשפט מה לעשות זה המצב ואנחנו בזמן מלחמה.עד עכשיו הם הודיעו חודש מראש אבל הם חייבים להודיע 14 יום מראש אם לא הם מחוייבים לפי חוק טיבי שזה אומר טיסה חלופית או פיצוי גדול בלי הוכחת נזק
אני הייתי ממקם את זה ככה פגסוס ריינארו אחרי זה וויז אלא אם כן זה סיבה ביטחונית שאז פגסוס עדיפות אחרונה.מה דעתם לגבי טיסה בתחילת פברואר לאירופה,
איזו חברה מירב הסיכויים שתטוס?
יש לי לקנות בריינאיר- הכי זולה, וויז ופגסוס שיותר יקרה.
(כמובן שיש את אלעל, אבל לא שווה לי לשלם להם...)
לגבי תחילת המלחמה אתה צודק וכנראה גם בבית משפט ספק אם תקבל פיצוי לגבי עכשיו אם הם לא יודיעו 14 יום מראש על הביטול הם יחוייבו בבית משפט בוודאי בפיצויים לפי חוק טיבי (דרך אגב זה לא כ"כ קשה לתבוע את זה בבית משפט לתביעות קטנות לא צריך עו"ד רק זה לוקח זמן) ולכן בגלל שהם גם יודעים את זה אם הם רוצים לבטל הם יודיעו לפחות 14 ימים מראשמחוייבים או לא תכלס לא תקבל שקל גם אם תפנה באמצעות עו"ד אלא אם כן תלך למשפט מה לעשות זה המצב ואנחנו בזמן מלחמה.
את הכסף תקבל בחזרה אבל פיצויים או טיסה חלופית לא בטוח בכלל.בריינאר אמרו לי שאני יכול לקנות באלעל או בכל חברה אחרת על חשבוני והם יחזירו אבל לא בטוח שאפשר לסמוך על עוד איזה פקיד אפרורי...מה שבטוח את הכסף תקבל בחזרה!!!בהצלחה.
וויז לא עדיף?אני הייתי ממקם את זה ככה פגסוס ריינארו אחרי זה וויז אלא אם כן זה סיבה ביטחונית שאז פגסוס עדיפות אחרונה.
35000 או 3500?1. באמת הצבירה די נמוכה אני מדבר רק על המבצע של עכשיו שמקבלים 35000 נקודות אם משתמשים ב3000 ש"ח בחודש הקרוב
2. נראה לי אם כי אני לא בטוח שאפשר לקנות נקודות אבל המחיר לא כזה משתלם
3. באמת צריך להוסיף מיסי נמל שמגיעים למחיר של טיסה בלואו קוסט לפעמים אבל צריך לזכור שבאל על מקבלים טרולי וזה עולה בוויזאייר הון (אם אתה טס תמיד כמו ישיבע בוחער עם תיק גב בלבד זה באמת לא שווה)
יש גם יעדים שאין לואו קוסט למשל בדקתי לפראג בחורף הבא אפשר לקבל טיסה הלוך חזור עם 32000 נקודות + 53 דולר המחיר הרגיל הוא 254 דולר כך שהרווח רק מהמבצע הוא 200 דולר
4. יש מצב ששווה לבטל אחרי שמתעדכנים הנקודות במועדון (8.2.24) כך ששילמת רק 40 ש"ח בערך
5. איפוא לא מקבלים דיינרס למשל??
מסקנה שווה להזמין לקנות ב3000 ש"ח עד 31.1.24 ולבטל ב 9.2.24 כך שאתה משקיע 40 ש"ח ויש לך טיסה זולה מאוד בחורף הבא
אמנם בשביל לקבל את המבצע צריך להזמין דווקא את הכרטיס דיינרס, אבל יש להם גם כרטיס מאסטרכארד שהוא גם בארץ וגם בחול, אין הבדל ביחסי הצבירה בין הכרטיסים (יש הבדל רק בין רגיל לפרימיום).5. יש לי כרטיס של אלעל (לי זה משתלם בגלל שאני קונה הרבה מאד במט"ח), השתמשתי עם הנקודות הראשוניות לטיסה וזה יצא שווי של בערך 17$, מנסיון שלי במאד הרבה חנויות בארץ לא מקבלים דיינרס (וממילא זה לא עובר), מצד שני בחו"ל זה עובר חלק (כי שם זה מאסטר קארד).
ניסיתי, הם לא מוכנים.לגבי התשלום החודשי - תמיד אפשר לנסות להוריד אותם
שוב אני יחדד מדובר שאתה מקבל שלושים וחמש אלף נקודות 5000 בהצטרפות ועוד 30000 אם אתה קונה ב3000 ש"ח עד סוף ינואר 35000 נקודות מספיק לטיסת בונוס בחורף להרבה יעדים כמובן שצריך להוסיף מיסי נמל שזה בערך כמו מחיר טיסת לואו קוסט זולה אבל אתה מקבל טרולי מזוודה והושבה35000 או 3500?
1. הצבירה מאד נמוכה ואני יסביר בהמשך.
2. אפשר לקנות נקודות במחיר מאד מאד יקר (פי 3) ששווה רק אם חסרים כמה נקודות לכרטיס בונוס.
3. בוויזאייר יש דרכים להוזיל את הטרולי והמזוודה.
נכון שיש בזה מעלות שזה כרטיס עם מחיר קבוע ללא עליית מחירים, עם מזוודה וכו', זה שווה אם ממילא משתמשים, לא שווה מיוחד בשביל זה.
ורק להזכיר שבשביל להגיע לכמות של 32,000 נקודות אתה צריך לבצע קניות בכרטיס בשווי 160,000 ש"ח (זאת אומרת 16 חודשים של 10,000 ש"ח בחודש).
4. לא יודע
5. יש לי כרטיס של אלעל (לי זה משתלם בגלל שאני קונה הרבה מאד במט"ח), השתמשתי עם הנקודות הראשוניות לטיסה וזה יצא שווי של בערך 17$, מנסיון שלי במאד הרבה חנויות בארץ לא מקבלים דיינרס (וממילא זה לא עובר), מצד שני בחו"ל זה עובר חלק (כי שם זה מאסטר קארד).
לא ראיתי מבצע כזה, אם כן יכול להיות שזה מאוד שווה.שוב אני יחדד מדובר שאתה מקבל שלושים וחמש אלף נקודות 5000 בהצטרפות ועוד 30000 אם אתה קונה ב3000 ש"ח עד סוף ינואר
זה יורד אצלם בסוף החודש.לגבי העמלת מט"ח נראה לי שיש להם 50% הנחה בעמלת מט"ח שזה יוצא 1.4% אם אתה מחזיק את זה רק בשביל זה אני הייתי מציע לך כרטיס אחר "כזה אני רוצה" של מקס שהעמלת מט"ח שלהם הוא 1% יש דחיה של חודש בתשלום לעסקאות מט"ח (למשל אם אתה מזמין ב 11.12 והמועד חיוב שלך הוא בעשירי אתה תשלם רק ב 10.2) בניגוד לכל הכרטיסים שהחיוב למט"ח הוא מיידי אני משתמש עם זה להשכרת רכב בחו"ל שאתה מזמין הרבה זמן מראש ולפעמים אתה מבטל יוצא שלא שילמת בכלל כי עדיין לא ירד לך הכסף מהחשבון
מחיר כרטיס בונוס הלו"ש לבודפשט למחזיקי כרטיס פליי קארד הוא 15,200 נקודות + 40 דולר מיסי נמלשוב אני יחדד מדובר שאתה מקבל שלושים וחמש אלף נקודות 5000 בהצטרפות ועוד 30000 אם אתה קונה ב3000 ש"ח עד סוף ינואר 35000 נקודות מספיק לטיסת בונוס בחורף להרבה יעדים כמובן שצריך להוסיף מיסי נמל שזה בערך כמו מחיר טיסת לואו קוסט זולה אבל אתה מקבל טרולי מזוודה והושבה
זה יורד אצלם בסוף החודש.
מה הכוונה יש למאקס כרטיס ללא דמי כרטיס עם 1% עמלה בלבד?
אתה יכול לפרט?
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: