לנו הגיע אחרי ששה שבועותלמישהו יש מידע מאומת תוך כמה זמן מגיע בפועל דרכון בתקופה הזאת?
אפשרי בהחלט לבדשאלה - אני רוצה להזמין טיסה באתר אלעל לראשונה . האם יש מוקשים שאני יכול ליפול בהם ? עדיף לתת לסוכן נסיעות להזמין לי ?
אודה לתשובה
מתעניינת גם ...ח למידע על טיסה לוינה לזוג בחודש הקרוב,
איפה הכי זול?
יש אופציה לנסוע עם מזוודה אחת ולחזור עם 2?
אשמח למידע על טיסה לוינה לזוג בחודש הקרוב,
איפה הכי זול?
אם מזמינים כל צד בנפרדמתעניינת גם ...
אם עדיין לא הזמנת, אנחנו מוכרים זיכוי באל על בהוזלה משמעותית. אם רלוונטי לכם תכתבו פה ואתן פרטים.שאלה - אני רוצה להזמין טיסה באתר אלעל לראשונה . האם יש מוקשים שאני יכול ליפול בהם ? עדיף לתת לסוכן נסיעות להזמין לי ?
אודה לתשובה
לא רקאם מזמינים כל צד בנפרד
עוד לא הזמנתי ? מה הזיכוי?אם עדיין לא הזמנת, אנחנו מוכרים זיכוי באל על בהוזלה משמעותית. אם רלוונטי לכם תכתבו פה ואתן פרטים.
זה רק לכרטיסי Liteאגב במקרה עד למחר (כולל) יש מבצעים מיוחדים באלעל
מצורף קישור
איזה ימים הלוךאשמח למידע על טיסה לוינה לזוג בחודש הקרוב,
איפה הכי זול?
הכרטיס הוא קוד דיגיטלי, כך שהקונה לא יצטרך לקבל אותו באופן פיזי אלא רק להזין אותו בעת הרכישה ב"אל על".עוד לא הזמנתי ? מה הזיכוי?
אלעל 189 דולר לכרטיס@מושיק פ
מחפשת - 23.1 - 26.1 - שני עד חמישי.
תודה רבה!אלעל 189 דולר לכרטיס
ויזאר 116 דולר לכרטיס
אלעל 299 דולר לכרטיסהשאלה כמה יוצא עם כבודה.
אלעל 299 דולר לכרטיסהשאלה כמה יוצא עם כבודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: