צריכה טיסה לצרפת הלו"ש,
ב 04/01 וחזור ב 09/01
גמישה קצת בתאריכים.
ב 04/01 וחזור ב 09/01
גמישה קצת בתאריכים.
לאן בצרפת?צריכה טיסה לצרפת הלו"ש,
ב 04/01 וחזור ב 09/01
גמישה קצת בתאריכים.
איך מגיעים לרמון?אם רוצים ממש להוזיל אפשר לטוס מרמון, יש לפריז ב-150
לא מעניין אף אחד.בפרטי הצ'ק אין הכנסתי בטעות תאריך לא מדוייק של תוקף הדרכון,
כנראה רק ברכב.איך מגיעים לרמון?
יש היום הנחה של 22% בוויזיש משהוא זול היום?
אפשר עם עצירת ביניים, כמו למשל זה (המחיר הוא ל4):מחפש טיסה לפריז ל4 אנשים מה26 במרץ עד ה2 באפריל הכל יקר של החיים יש למישהו רעיון?
לצערי מחיר המזוודות רק עולה, מזוודת טרולי בעלות כ290 ש"ח לצד, משהו התנסה בהזמנת השירות ע"י המוקד הטלפוני?? אני מבינה ששם המחירים קבועים ולא קופציםאני מאמין שזה כבר מתקרב לשיא
אולי תנסי עוד כמה ימים
זה יכול להשתנות כל יום
אפשר אבל לא בטוח שתקבלו החזר מלאאפשר לבטל טיסות בקיווי ?
איך הם ידעו מי העביר להם את הכסף ועבור מה?לגבי וייז, אני רוצה לעשות העברה בנקאית במקום אשראי,
השאלה האם אחרי שאני עושה את העברה אני אמורה לעדכן להם את זה, או שהם רואים לבד ושלוחים את הכרטיס
תודה רבה!
הם אומרים לרשום בהעברה קוד מיוחד ושם וככה הם מזהים, השאלה שלי אם צריך גם לעדכן באתר...איך הם ידעו מי העביר להם את הכסף ועבור מה?
עשיתי העברה בלי לעדכן כלום באתר ותוך כשבוע זה התעדכן,הם אומרים לרשום בהעברה קוד מיוחד ושם וככה הם מזהים, השאלה שלי אם צריך גם לעדכן באתר...
מישהו יודע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: