בוויזאייר, בלי מזוודות 344 ש''חשלום
מחפש טיסה ללונדון בתאריך 12/02 וחזור ב16/02 אחה"צ
איפה אפשר למצוא דיל טוב ?
תודה רבה !
תודה
יתכן שישתנה, אך גם ההלוך עלול להשתנות ולכיוון השני...תודה
מה ההסבר שהטיסה מישראל הרבה יותר זולה מהטיסה חזור ?
זה יכול להשתנות אם נחכה קצת ?
מנסיון עם wizz uk בטיסות ללונדון המזוודות יקרות מאד (כ-700 ש"ח הלו"ש) לכן גם אם בהתחלה זה נראה זול, כדאי לנסות עם חברות אחרות גם.שאלה נוספת אם אני רוצה רק מזוודה אחת
אני צריך להזמין בשתי הזמנות אחת עם מזוודה ואחת בלי ?
לדעתי זה מחיר ממש טוב, חבל לחכות עם זה, אם ממש חשוב מזוודה תוסיפו במהלך ההזמנה, זה יותר זול, לכו על ה20 קילו ועדיין לדעתי זה משתלם לכם...תודה
מה ההסבר שהטיסה מישראל הרבה יותר זולה מהטיסה חזור ?
זה יכול להשתנות אם נחכה קצת ?
לא יודע איך,הזמנתי כרטיס בסקיי סקנר טיסה של וויז אייר וכשאני נכנס לאתר של וויז אני לא רואה כלום גם אחרי שהכנסתי את כל הפרטים מספר הזמנה וכדומה
תחפש במייל שקיבלת קוד pnr - שילוב של 6 אותיות ומספרים זה מה שצריך בשביל להכנס להזמנה בוויז יחד עם שם המשפחה באנגליתהזמנתי כרטיס בסקיי סקנר טיסה של וויז אייר וכשאני נכנס לאתר של וויז אני לא רואה כלום גם אחרי שהכנסתי את כל הפרטים מספר הזמנה וכדומה
מעוניינים להצטרף בתשלום לרכב בשבוע הבא מקרקוב\קטוביץ לדינוב, אם זה רלוונטי, אודה ליצירת קשר: jbbh123 שטרודל גימייל נקודה קוםהזמנתי טיסה של וויז לפולין לפני חודשיים. הטיסה בשבוע הבא.
לוויזאייר יש מלא...מחפשת כרטיס ללונדון מתאריך 14/01 עד 17/01,
למישהו יש למכור ?
אני הזמנתי בעבר דרכם ולא היו בעיות.דחוף -
יש למישהו מידע על האתר mytrip האם כדאי להזמין דרכם כרטיסי טיסה?
(עדיף תמיד להזמין ישיר בחברה, אבל מדובר במקרה עם הבדלי מחיר של יותר מאלף שקל לכמה כרטיסים יחד.
אשמח למענה.
מה שידוע לי זה שרק באתרים ישראלים אפשר בתשלומיםהאם ברינאייר, אלעל וויז אייר, אפשר לשלם בתשלומים? ואם כן, בכמה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: