סליחה על האיחור בתגובה, לא הייתי פה כמה ימים.
יש הרבה מתכונים ברשת, קראתי הרבה והרכבתי לי מתכון לפי מה שהתאים לי.
במתכונים המקוריים, למשל, יש הרבה חלקי פנים (מח, לבבות, וכדו') שאנחנו לא אוכלים)
אז אין לי ממש מתכון מסודר עם כמויות, אבל אכתוב לך בערך את שלבי ההכנה -
המוצרים הבסיסיים של המעורב זה בצל וחלקים שונים של עופות - חזה, פרגית, כבד, חלקי פנים. ההכנסה לסיר היא לפי הסדר של זמן הבישול - מי שצריך יותר זמן בישול נכנס מוקדם יותר.מטגנים הרבה בצל בשמן עד להתרככות והשחמה קלה מאד מוסיפים את חלקי העוף חתוכים לקוביות קטנות לפי הסדר כנ"ל - פרגית, חזה, כבד בין סוג לסוג מערבבים ומאדים עם הבצל כמה דקות .
אחרי שכל החלקים בפנים, מבושלים חלקית, מוסיפים מעט מים (קצת פחות מכיסוי) מתבלים - גם פה יש כל מיני דעות, אני שמחה מלח, פפריקה, כמון ומעט כורכום. מבשלים כעשר דקות על אש נמוכה.
מכינים רביכה ממעט קמח עם שמן - מעורבבים היטב למניעת גושים, שופכים לתוך התבשיל המבעבע ומערבבים היטב (אבל בזהירות, שלא יתפרקו חלקי הבשר) עוד שתים שלוש דקות ומוכן.
טעים מאד מאד על תלולית של פירה.