אפשר בבקשה מתכונים?צלחת מטוגנים - אגרולים, פסטלים, סיגרים.
בשמחות, זה הדבר הכי טעים לחיכי.
אפשר בבקשה מתכונים?צלחת מטוגנים - אגרולים, פסטלים, סיגרים.
פסטלים וסיגרים-אפשר בבקשה מתכונים?
בשמחות, זה הדבר הכי טעים לחיכי.
בכל הנוגע לארוחות חג, האנושות מתחלקת לשניים.
למחצית מהאנשים אין בעיה לחזור על האוכל המוכר והמסורתי במשך כל ארוחות החג,
ואילו אנשי המחצית השניה מתחלחלים מהרעיון שיצטרכו לחזור על מנה מסויימת פעמיים.
כאחת ששייכת למפלגה השניה באופן מובהק, בצירוף העובדה שהשנה שעות הבית שלנו בחג מוכפלות ומושלשות,
ישבתי לערוך רשימה של רעיונות למנות לסוגיהן, על מנת ליצור גיוון מקסימלי.
אני משתפת את הרשימה הראשונית שיצאה לי, ניתן כמובן להוסיף עליה כאן באשכול ממגוון הרעיונות.
חלק מהמנות מתאימות גם לחג וגם לחול המועד, וחלקן רק לחול המועד, בגלל צורת ההכנה או אופי המאכל.
נתחיל במנות ראשונות:
1. כוס פילו ברוטב כבד וחזה.
2. בורקס בשר.
3. פילו בשר.
4. שניצל פסטרמה.
5. כבד קצוץ.
6. פטה כבד.
7. טורטיה ממולאת בשר ומטוגנת בפירורי לחם.
8. עוגת טורטיה.
9. חזה עוף קר בפסטו על רוטב חרדל דבש.
10. סלט עוף.
11. אגרול - בשרי או צמחוני
12. חומוס פטריות/בשר טחון.
13. מתאבנים (סיגרי בשר, קובה בורגול ועוד)
14. פטריות ממולאות.
15. לחמאג׳ין (לחמא בעג׳ין, למי שמתעקש) - ׳פיציות׳ בשר.
16. בלינצעס תפו״א/בשר.
למנות עיקריות
לתוספות
תודה לך,פסטלים וסיגרים-
עלי פילו שאני ממלאה בתפוחי אדמה (אני עושה משביבים זה יותר רך) מתובלים טוב טוב.
ואגרולים-
גם פילו שאני ממלאת בירקות מוקפצים שאני מוסיפה להם לקראת סוף ההקפצה נבטים ומקפיצה אותם לדקותיים, טעיםםם.
אחרי ההכנה וההרכבה אני פשוט מטגנת בשמן עמוק, וזה הפינוק שלנו בחגים כל המטוגנים.....
אני גם מוסיפה לצלחת המטוגנים כרוביות, חצילים וקישואים מטוגנים בביצה ופרורית. אוי זה ממכר
אגב אגב-
אפשר לקנות קנוי וכל מה שנשאר זה רק לטגן בשמן עמוק, למי שאין כח להתקשקשות
תוכלי להעלות את המתכון?לשבת הקרובה שהיא גם חג,
שמתי עין על מתכון מטעימות האחרון של סיגר ממולא בדג מושט מפורק
אני מרסקת את התפודים עם המים שבושלו (מתחילה עם קצת ולאט לאט מוסיפה) כך שבשעת ההכנה הפירה יוצא מאוד רך, אפילו דליל מעט. בהמשך הפירה מתייצב אבל נשאר רך.איך מכינים פירה תפו"א למילוי בצק עלים/בלינצ'ס שיהיה רך וללא גושים, גם אחרי מס' שעות?
תודה
,
אני גם אשמח אם תעלי את המתכוןתוכלי להעלות את המתכון?
תודה רבהאני מרסקת את התפודים עם המים שבושלו (מתחילה עם קצת ולאט לאט מוסיפה) כך שבשעת ההכנה הפירה יוצא מאוד רך, אפילו דליל מעט. בהמשך הפירה מתייצב אבל נשאר רך.
תתזכרי אותי הערב, בסדר?אשמח מאוד למתכון עם הוראות הכנה. תודה רבה!
כבד קצוץ מכיל כמות מכובדת של תוספות כמו בצל וביצים,אשמח לדעת מה ההבדל בין כבד קצוץ לפטה כבד. תודה רבה
אפשר לטחון במקל בלנדראיך מכינים פירה תפו"א למילוי בצק עלים/בלינצ'ס שיהיה רך וללא גושים, גם אחרי מס' שעות?
תודה
,
מחממים שמן במחבת עמוקה, מוספים בצל פרוס דק (טבעות, או חצאי טבעות),נשמע יאמייי
אפשר הוראות למעורב ירושלמי?
בעז"ה אסרוק אותו ואעלה בערבתוכלי להעלות את המתכון?
איך את עושה את הצורה של הטבעת?אגרול ירקות בצורת טבעת
פרסמתי בעבר בחכמת נשים.אני רוצה השבת להכין שיפודונים עם קוביות סלמון
יש למישהי מתכון מוצלח?
אני משרה קוביות סלמון,חצאי פטריות וחצאי עגבניות שרי בטריאקי, שום שמן זית פלפל ומלח למשך כמה שעות.
משחילה לסירוגין על שיפוד ואופה.
שימי לב שהאפיה צריכה להיות מאוד קצרה, סדר גודל של 10 דקות.
במיוחד שהסלמון קטן.
אחרת סתם מתייבש וחבל.
תוכלי להעלות את המתכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: