רוטב פטריות או רוטב ברביקיו.1. צריכה מתכון למשהו רטוב כי בשר עם בצל זה די יבש
הייתי שמה נבטוטים2. אשמח למשהו נוסף להכין ליד שיצא מרשים על הצלחת
מה זה?נבטוטים
נבטים צעיריםמה זה?
מפוררים לשערות ומשחקים עם זה קצת כדי שיסתבכו אחד בשני, מרפדים בתבניות אישיות על התחתית והדפנות ואופים להזהבה.איך מכינים מצע/ סלסלות קדאיף?
חזה מוקפץ עם ירקותצריכה רעיונות מה לשים מעל שערות קדאיף כמנת פתיחה
ואין לי כבד !!
נראה טוב, תודה!לכ – 15-20 וופלים בקוטר 10 ס"מ
2 כוסות (280 גרם) קמח לבן (אפשר להמיר חצי בקמח כוסמין/ קמח מלא טחון דק)
3/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 שקית (10 גרם) אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
2 ביצים בגודל L
2 כוסות (480 מ"ל) חלב סויה/חלב שקדים
1/4 כוס (60 מ"ל) שמן קנולה
חופן עשבי תיבול קצוצים דק
מנפים לקערה את הקמח, מוסיפים פלפל, אבקת אפייה ומלח ומערבבים היטב. בקערה נפרדת טורפים את הביצים, חלב ושמן. מוסיפים את תכולת קערת החלב לקערה עם הקמח ומערבבים היטב רק עד להטמעה מלאה.
אופים לפי הוראות יצרן המכשיר.
לפני ההגשה תצטרכי לחמם בכלי פתוח על הפלטה.
בטווח של יומיים הייתי שומרת במקרר בכלי אטום.נראה טוב, תודה!
איך מומלץ לשמור, במקרר / הקפאה?
אני מכינה כבדים עם בצל ופטריות, מוסיפה אבקת מרק פטריות פלפל ומלח ומים - מרתיחה ומוסיפה מעט קמח מדולל במים .
לוקחת טורטיה מחלקת אותה לשני חצאים.
ממלאה במרכז כף מלאה בכבד.
מקפלת את הטורטיה כמו שמקפלים קרפ צרפתי, משולש אחד לכיוון השני.
מתקבל משולש סגור יפה.
טובלת בביצה ובפרורית ומטגנת כמה דקות מכל צד במחבת.
מגישה את זה לצד רוטב צ'ילי, וסלט חסה עשיר.
זה היה מתכון ללאפות כך אנחנו קוראים לזה.@רוחי בלבוחי אני זוכרת שלפני כמה שנים העלית מתכון מהמם לטורטיות. משו עם אינסטנט פודינג בבצק.
יש לך אפשרות להעלות אותו?
נשמע מעולה ממש!! רעיון מרשים !מקוה שלא כתבו את הרעיון קודם.
מנה מרשימה מאוד-בצק עלים חותכים רצוע צרה מאוד לכל האורך ועוטפים ק. שימורים ריקה עטופה בנייר אפיה
אני לקחתי פטריות שיהיה קטן יותר. ואופים מתקבל גלגל .
מכינים-פירה מטובלן עם שמן וכו'
מטגנים-בתנור אפשר יחד עם הגלגלים גפרורי בטטה עם שמן
ומכינים משהו עיקרי-אני הכנתי פרגיות בשיפודיפ אבל אפשר מעורב או כבדים ברוטב וכו'
הרכבת המנה-
מניחים בצלחת גלגל לגובה מעל גוש פירה שמייצב אותו ומעל גפרורי בטטה ומעל שיפוד או עיקרי. שפכתי רוטב מעל-מהשיפודים.
זה היה מתכון ללאפות כך אנחנו קוראים לזה.
זה באמת אחד המתכונים המוצלחים שיש.
מאפים - מתכון ללאפות מהממות בדיוק לל''ג בעומר
מידות: כוס חד פעמית לשתיה קרה של 180 מ"ל. קילו קמח כף פודינג 4 כפות סוכר 2 כפות שמרים 3 כוסות מים כף מלח כוס שמן ללוש לבצק יפה יפה לתת לזה לתפוח חצי שעה שעה. לאחר מכן לשטוח פלטה כמו פיתה. על גבי נייר אפייה לשמן מעט את מחבת בגודל הלאפה הרצויה. לטגן מכל צד ממש כמה דקות ולהוציא לאפות חומות...www.prog.co.il
בכייף גדול.תודההההה!!!!❤❤❤
זכרתי שזה קשור איכשהו לל"ג בעומר. חשבתי שבגלל שהכנתי אותם בל"ג בעומר. חבל שא"א לערוך חיפוש בטלפתיה
לא שלי המתכון קרדיט לכל רגענשמע מעולה ממש!! רעיון מרשים !
אפשר להקפיא?שמח לצרף לאשכול מתכון שראיתי לפני כמה שנים ומאז זה קבוע אצלנו ה'מנה ראשונה' בחגים.
המילויים משתנים לפי העניין, אבל הבצק אותו בצק...
אין סיבה שלאאפשר להקפיא?
נכנס בערך חצי, יחסית לוקח מקום.זה נכנס אחד בשני לאחסון? או לוקח המון מקום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: