מעדכנת-אחת העוגות המוצלחות שטעמתי.
מתכון שלי שמבוסס על מתכונים אחרים...
כל כך קל ומהיר ומשתלבת באלגנטיות עם הקפה או התה שאי אפשר לוותר עליה.
טעימה מאוד גם עם קמח כוסמין (אני משתמשת ב70-80 אחוז)
כלים-
מיקסר עם מקצף חזק
כוס חפ למדידה
2 תבניות אינגליש קייק משומנות
מתחילים:
4 ביצים שלמות
1.5 כוסות סוכר
מקציפים במהירות גבוהה לקבלת תערובת תפוחה ובהירה
מוסיפים:
1 כוס שמן
ממשיכים להקציף.
מוסיפים:
3/4 כוס מיץ תפוזים
2 שקיות סוכר וניל
מערבבים הייטב.
מכבים את המיקסר, מוסיפים:
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
מערבבים במהירות בינונית רק עד שהקמח נטמע בתערובת ואין גושים בולטים.
ערבוב יתר יפתח רשת גלוטן ויפגום באווריריות של העוגה.
מעבירים ל2 תבניות אינגליש קייק משומנות
מפזרים שקדים פרוסים
אופים בחום 180 מעלות
עד שהעוגה מזהיבה וקיסם יוצא עם פירורים יבשים.
ניתן לוותר על השקדים ולפדר באבקת סוכר לפני ההגשה או לוותר בכלל.
העוגה מתחסלת במהירות. אני הזהרתי.
צפה בקובץ המצורף 647418
בעיני מה שקל בה זה שלא צריך מיקסר.
ובבקשה בתמורה תנו עוד עוגה.
קרדיט: מרוה לצמא
200גר' שוקולד
2 כף קקאו
2כף מים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
ממיסים בסיר וכשמתקרר להוסיף
4 ביצים
1/2 כוס קמח
1 ביצה
1 א"א
1/2 כוס קמח
3/4 כוס שמן
כתבת להוסיף את כל החומרים לשוקולד.
מאיזה שורה זה המתכון לבצק?
תודה
עכשיו המתכון הוא לאחר ההוספה של התפוזים או לא.מעדכנת-
היא בהחלט יותר מוצלחת עם טיפה יותר מיץ תפוזים. הבעיה שלא מדדתי כמה הוספתי...
מניחה שבאזור כוס נוזלים סהכ.
המתכון זה לפני. שימי כוס מיץ.עכשיו המתכון הוא לאחר ההוספה של התפוזים או לא.
איזה מיץ את משתמשת?
מה הטעם של העוגה?
מספיק כוס אחת בשביל טעם של תפוז, או שזה יוצא עוגת טורט בטעם רגיל?
זה היה המתכון לבצק, אבל היה בו טעות...1/2 כוס קמח
1 ביצה
1 א"א
1/2 כוס קמח
3/4 כוס שמן
תודהזה היה המתכון לבצק, אבל היה בו טעות...
המתכון הנכון לבצק:
שתים וחצי כוסות קמח,
1 ביצה
1 אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן.
(בשוקולד אין קמח כלל)
הסוכר נשמע מעט מידי לעומת הקקאו, בטוח לא טעות?עוגת שוקולד-קפה (כמות - 2 תבניות אינגליש)
מוצרים:
11/2 כוס סוכר חום
11/3 כוס שמן
5 ביצים
2 קורטי מלח
11/3 כוס קמח
1 כפית גדושה קפה נמס
11/2 כוס קקאו
100 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
אופן ההכנה:
להקציף ביצים ללא הפרדה עם הסוכר, עד לאווריריות קלה, ולהוסיף יתר המוצרים.
לשמן במחמאה את התבניות,
ולצקת את מרבית הבלילה לתבניות, להשאיר כוס אחת.
בסיר קטן:
100 גר' שוקולד מריר
2 כפיות גדושות קפה נמס
1/2 כוס מים
להמיס ללא גושים, ולצקת ליתר הבלילה,
לשפוך לעוגה תוך תנועות יוצרות שיש
לאפות חצי שעה על 180 מעלות, ולהזהר שלא יתייבש
חושבת שיש בעיה במתכון.עוגת שוקולד-קפה (כמות - 2 תבניות אינגליש)
מוצרים:
11/2 כוס סוכר חום
11/3 כוס שמן
5 ביצים
2 קורטי מלח
11/3 כוס קמח
1 כפית גדושה קפה נמס
11/2 כוס קקאו
100 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
אופן ההכנה:
להקציף ביצים ללא הפרדה עם הסוכר, עד לאווריריות קלה, ולהוסיף יתר המוצרים.
לשמן במחמאה את התבניות,
ולצקת את מרבית הבלילה לתבניות, להשאיר כוס אחת.
בסיר קטן:
100 גר' שוקולד מריר
2 כפיות גדושות קפה נמס
1/2 כוס מים
להמיס ללא גושים, ולצקת ליתר הבלילה,
לשפוך לעוגה תוך תנועות יוצרות שיש
לאפות חצי שעה על 180 מעלות, ולהזהר שלא יתייבש
פעמיים מאה גרם שוקולד? נשמע לי כמו טעות נוספתהתבלבל במקום קוקוס,
ונמחק שורה של א.אפיה.
מצרפת שוב
עוגת שוקולד-קפה (כמות - 2 תבניות אינגליש)
מוצרים:
1/2 1 כוס סוכר חום
1/3 1 כוס שמן
5 ביצים
2 קורטי מלח
1/3 1 כוס קמח
2 כפיות א.אפיה
1 כפית גדושה קפה נמס
1/2 1 כוס קוקוס
100 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
אופן ההכנה:
להקציף ביצים ללא הפרדה עם הסוכר, עד לאווריריות קלה, ולהוסיף יתר המוצרים.
לשמן במחמאה את התבניות,
ולצקת את מרבית הבלילה לתבניות, להשאיר כוס אחת.
100 גר' שוקולד מריר
2 כפיות גדושות קפה נמס
1/2 כוס מים
להמיס ללא גושים, ולצקת ליתר הבלילה,
לשפוך לעוגה תוך תנועות יוצרות שיש
לאפות חצי שעה על 180 מעלות, ולהזהר שלא יתייבש
לא,פעמיים מאה גרם שוקולד? נשמע לי כמו טעות נוספת
תביני שעוד הכנתי כמות כפולה!!!התבלבל לי , במקום קוקוס נרשם לי קקאו...
קחי מחדש:
עוגת שוקולד-קפה (כמות - 2 תבניות אינגליש)
מוצרים:
1/2 1 כוס סוכר חום
1/3 1 כוס שמן
5 ביצים
2 קורטי מלח
1/3 1 כוס קמח
2 כפיות א.אפיה
1 כפית גדושה קפה נמס
1/2 1 כוס קוקוס
100 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
אופן ההכנה:
להקציף ביצים ללא הפרדה עם הסוכר, עד לאווריריות קלה, ולהוסיף יתר המוצרים.
לשמן במחמאה את התבניות,
ולצקת את מרבית הבלילה לתבניות, להשאיר כוס אחת.
100 גר' שוקולד מריר
2 כפיות גדושות קפה נמס
1/2 כוס מים
להמיס ללא גושים, ולצקת ליתר הבלילה,
לשפוך לעוגה תוך תנועות יוצרות שיש
לאפות חצי שעה על 180 מעלות, ולהזהר שלא יתייבש
אממ, אז הוא קצוץ או מגורר, אבל לא שבור לקוביות? קובית שוקולד מריר היא ממש גדולה...לא,
זה לא טעות בכלל.
הראשון יוצר שיש,
השני יוצר כמו - שוקוצ'יפס נימוח בתוך העוגה
שבור לקוביות בגודל של שוקוצ'יפסאממ, אז הוא קצוץ או מגורר, אבל לא שבור לקוביות? קובית שוקולד מריר היא ממש גדולה...
מצטערת, מרוב הרגל של הקלדה, התבלבל ליתביני שעוד הכנתי כמות כפולה!!!
3 כוסות קקאו...
אממ, אז הוא קצוץ או מגורר, אבל לא שבור לקוביות? קובית שוקולד מריר היא ממש גדולה...
ערכתי בגוף המתכון לקצוץ גס.שבור לקוביות בגודל של שוקוצ'יפס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: