תעשי גוגל תמונות. קצת קשה לי להסביר.סליחה על הבורות. מה זה? כף גם טוב?
כף לא מתאימה לערבוב כזה.
איזו מהן?כוכ, ניתן לעעשות עוגה זו פרווה?
תעשי גוגל תמונות. קצת קשה לי להסביר.סליחה על הבורות. מה זה? כף גם טוב?
איזו מהן?כוכ, ניתן לעעשות עוגה זו פרווה?
בשעת הדחק אפשר להשתמש ידנית בוו ההקצפה/בלון של המיקסר, זה על אותו הרעיון. או של הבראון, יותר טוב.סליחה על הבורות. מה זה? כף גם טוב?
כוכ, ניתן לעעשות עוגה זו פרווה?
בבקשה. הכנתי כמה פעמים. קלה ומוצלחת.בהחלט
תעשי גוגל תמונות. קצת קשה לי להסביר.
אני חושבת שאני יודעת מה זהבשעת הדחק אפשר להשתמש ידנית בוו ההקצפה/בלון של המיקסר, זה על אותו הרעיון. או של הבראון, יותר טוב.
איזו מהן?
.....בראוניז עם תבלינים ואגוזים
מתכון שווה ביותר - כולם ישאלו אתכם מה שמתם בפנים
כלים: סיר בינוני חלבי, מטרפה, תבנית עוגה בינונית A4 משומנת.
רכיבים:
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות.
180 גרם חמאה
מטרפה היא כעין 'מסרק' ידני לא חשמלי ש'מסרק' בלילות ועיסות וגורם שתהיינה ללא גושים-מעולה לערבוב בלילה לבלינצ'עס וכו'אני חושבת שאני יודעת מה זה
למה דווקא איתה?
היא ידנית ,כן? מה מיוחד בעירבוב בה מול העירבוב בכף?
@פרוגיוזרית תודה על הרעיון
.....
צודקת ותודה.בשעת הדחק אפשר להשתמש ידנית בוו ההקצפה/בלון של המיקס
כמה זמן? ולאיזה קצף אמורים להגיע? יציב? קשה?להקציף ביצים וסוכר,
באותה מהירות או להנמיך? לפי סדר המוצרים?להוסיף את שאר המצרכים
כמה מעלות? תוכנית רגילה או טורבו?בחום בינוני
עד לקבלת קיסם יבש או עם פירורים לחים?בסביבות 50 דקות.
זה נותן טעם שוקולדי.מה יש מתכונים שבמרכיבים שלהם יש מים חמים
https://www.hagdolot.co.il/טיפים.htmlמי יודעת למה יש מתכונים שבמרכיבים שלהם יש מים חמים, מה זה נותן ?
כתבתי ידנית . אין ידית, פשוט תופסים בחלק העליון, אבל הפונקציונליות בסדר.צודקת ותודה.
רק להקפיד לכוון למהירות המינימלית.
לא חשבתי על הרעיון!כתבתי ידנית . אין ידית, פשוט תופסים בחלק העליון, אבל הפונקציונליות בסדר.
כוס מדידה או חד פעמית?
כמה זמן? ולאיזה קצף אמורים להגיע? יציב? קשה?
באותה מהירות או להנמיך? לפי סדר המוצרים?
כמה מעלות? תוכנית רגילה או טורבו?
עד לקבלת קיסם יבש או עם פירורים לחים?
אני מתנצלת מראש אם זה מנדנד אבל חשוב שנכתוב מתכונים ברורים לכולם עם הוראות מדויקות.
בפרט שזה נראה כמו מתכון שווה
עוגת שיש:(2 אינגליש קייק)
מצרכים לתערובת השוקולדית:
100 גרם שוקולד מריר
1 כף שמן
לבלילת העוגה:
4 ביצים, בטמפ' החדר
½ 1 כוסות סוכר (300 גרם)
2 שקיות סוכר וניל
1 כוס שמן (240 מ"ל)
1 כוס מיץ תפוזים (240 מ"ל)
1/2 כוס מים (120 מ"ל)
½ 2 כוסות קמח (350 גרם)
1 שקית אבקת אפייה
לקישוט אחרי האפייה (אני לא שמה):
מעט אבקת סוכר
היא לא התכוונה להשתמש בהם ידני?רק להקפיד לכוון למהירות המינימלית.
היא כן.היא לא התכוונה להשתמש בהם ידני?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: