מן הסתם הכונה ל0.6% מצבירה ו0% מהפקדהבטוח??
מן הסתם הכונה ל0.6% מצבירה ו0% מהפקדהבטוח??
כדאי לנסות להשיג יותר, או לשמוח בחלקי?זה נחשב בסדר.
מה אתם אומרים?
יש לי בהראלקרן פנסיה שדמי ניהול מצבירה 0.17 ומהפקדה 1.7, האם זה משתלם או שיש מה להוזיל או לעבור לחברה אחרת?
עד עכשיו הייתי במסלול הלכה, עכשיו עברתי לs&p 500.
0.9 מהפקדה ו0.09 מצבירה או 1.3 מהפקדה ו0.05 מצבירה.
אז חתמתי להראל שאני רוצה לחזור אליהם. (בקשר לשתי האפשרויות שהם נתנו לי - אני בחרתי באפשרות השניה, אבל זה תלוי בכמה יש לך כבר מופקד, ובדרך כלל מי שמתחיל עדיף לו האפשרות השניה ומי שיש לו כבר סכום משמעותי מופקד עדיף לו האפשרות השניה).
סליחה על החפירהדרך אגב, נדמה לי שזה בכלל לא קשור למסלול. גם אני במסלול הלכה ואף קרן פנסיה לא שאלה אותי בקשר למסלול ונראה לי שאין לזה משמעות מבחינת דמי הניהול.
קרה לאחרונה?לא עבר יותר מיום אחד מאז שחתמתי להם ועברתי לאטשולר, ופתאום אני מקבל טלפון מ"שימור לקוחות" של הראל, ויש להם פתאום הצעה טובה יותר בשבילי, וגם נתנו לי שני אפשרויות ששניהם טובות יותר ממה שהיה לי באלטשולר:
0.9 מהפקדה ו0.09 מצבירה או 1.3 מהפקדה ו0.05 מצבירה.
מה עדיף 1.49 מהפקדה 0.05 מצבירה
או 0.9 מהפקדה 0.13 מצבירה
יש בצבירה מעל 300 K והפקדות כ5K כל חודש.
@השקעות R הון @ט.ט.ט. @מקצועי בלבד
1.49 מהפקדה 0.05 מצבירה
@השקעות R הון מה אתה אומר על זה? מה לשפר?מה אתם אומרים?
יש לי בהראלקרן פנסיה שדמי ניהול מצבירה 0.17 ומהפקדה 1.7, האם זה משתלם או שיש מה להוזיל או לעבור לחברה אחרת?
עד עכשיו הייתי במסלול הלכה, עכשיו עברתי לs&p 500.
כן.@השקעות R הון מה אתה אומר על זה? מה לשפר?
יש אפשרות ליותר זול, אבל אני לא יודעת כמה מאמץ שווה להשקיע בזה, במיוחד שאתם נעולים על הראל.כדאי לנסות להשיג יותר, או לשמוח בחלקי?
האפשרות הראשונה עדיפה.מה עדיף 1.49 מהפקדה 0.05 מצבירה
לא תמיד הם מחפשים אותך.זה רק מראה שכל מה שצריך זה פשוט להיות רציני ולעבור למתחרה. אל תדאג - יחפשו אותך.
הראשונה לטווח ארוךמה עדיף 1.49 מהפקדה 0.05 מצבירה
זה בסדר בצבירה נמוכה.מה אתם המקצועניים אומרים על המחיר של
המחיר לקרן פנסיה
מצבירה
0.17%
מהפקדה
1.3%
קרן השתלמות
מהפקדה
0%
מצבירה
0.50%
נמקזה בסדר בצבירה נמוכה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: