Natan Galant
כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
הספר עבר לא מעט קוראי ביניים, אני מעבד כל הזמן את הביקורות שלהם. אני באמת תוהה באיזה שלב לצאת למימון המונים? הרי הספר אצלי בתהליך של עריכה, כל הזמן.עכשיו כולם יתחילו לכתוב סבבות בספרים שלהם, בשביל להרוויח את המכירות...
@קופירייטה - גם כשאתה מעתיק מויקיפדיה תעבור לפני ההדבקה ותצנזר.. (מי שלא העיר כנראה שלא קרא את כל מה שהדבקת..)
לגבי השאלות של הרב גלנט:
1. אפשר לעשות ציור מעל כל פרק כמו בסגנון @הארי פוטר (אה הוא לא ניק פה? סליחה..)
2. פרנק ריהל מצויין
3. כל ספר חייב איזהשהוא עריכה קטנה - מישהו מבחוץ שעובר על הספר
4.תשלום תמורת ספר
5.א. או ג.
6. אתה רציני בנוגע לכריכה?? הצילו (כמה שיש לך את זה בכתיבה - אין לך את זה בעיצוב.. ) אבל הכריכה ש @נקודת מחשבה עשתה לך קולעת בול (מה בחינם?? לפחות תן לה ספר או משהו..)
אגב, נקודה מעניינת. היו כמה מבקרים שביקשו לקבל כמה עמודים, ומלמלו באדיבות אך בתוקפנות כי הם לא מתכוונים לקרוא יותר מכמה שורות. בדיעבד התברר כי הם קראו את כל העמודים שנשלחו אליהם, פעמיים...
לגבי הכריכה - יש בשוק לא מעט ספרים עם עטיפות שטובות פי כמה מהספר עצמו. אני מקווה ומתפלל שאצלי שהמצב יהיה הפוך. חד וחלק.
בעטיפות מודרניות הכריכה די יבשושית ו'שטוחה', על מנת לתת את המשקל לספר עצמו.
ועוד משהו. @חיים בניסטי המוכשר של פרוג מסרב לעשות לי את עיצוב העטיפה, הבנדיט. "אני לא עוסק בתחום, מר גלנט. אני עושה אך ורק לוגואים..."
אולי תשקול שנית?
@יואל ארלנגר למה שלא תעלה את הקטע הקצר ששלחת לי למייל? סבבה? וזה יהיה אחלה אחלה אחלה אחלה.
נערך לאחרונה ב: