איך לשרוד מסע שלם עם נחמן מרכוס, כולל טיפים מבעל נסיון
אם תראה לנו איך כ"כ הרבה מלל נכנס בעטיפה.. יהיה לנו יותר קל לשפוט.ובכן, @נקודת מחשבה הכין עטיפה מטריפה ומטורללת לספר, ש...
[תיזהר ש @נקודת מחשבה לא ת/יעיף אותך לכל הרוחות]
איך לשרוד מסע שלם עם נחמן מרכוס, כולל טיפים מבעל נסיון
אם תראה לנו איך כ"כ הרבה מלל נכנס בעטיפה.. יהיה לנו יותר קל לשפוט.ובכן, @נקודת מחשבה הכין עטיפה מטריפה ומטורללת לספר, ש...
אבל קוראים לו געציל, מה לעשות?הארה קטנה לענ"ד געצ'ל נכתב כך בלי יו"ד.
לדוברי היידיש כתיבת געצ'ל עם יו"ד נשמע כמו ג'וק עושה קריכען על הוונט.
יעיף...אם תראה לנו איך כ"כ הרבה מלל נכנס בעטיפה.. יהיה לנו יותר קל לשפוט.
[תיזהר ש @נקודת מחשבה לא ת/יעיף אותך לכל הרוחות]
מעונין מאד.אני תוהה עד כמה ציבור הנשים מעוניין בכלל בספרי?
נכון, הוא יהיה מעודן יותר מטוריי בפרוג, אבל הוא לא ספרות נשית או קרוב לזה. והרגש היחיד שם הוא ההקלה של השחרור מנחמן מרכוס או כאשר הוא מפסיק לנחור.
המשפט לא ברור כל צרכו (לי לפחות)איך לשרוד מסע שלם עם נחמן מרכוס, כולל טיפים מבעל נסיון
הכוונה למשפט מסקרן, אבל התכנית בוטלה כרגע.המשפט לא ברור כל צרכו (לי לפחות)
האם הכוונה היא כמו- איך להרוויח מיליון שקל בשלושה חודשים עם המאמן מספר אחת נחמן מרכוס
או: איך נצליח לשרוד את המסע שלם יחד עם נחמן מרכוס
אתה תמשיך לקוות ואנחנו נמשיך לצפות שכבר תעשה משהו חוץ מלהתלבט.בתקווה שיהיו די מעוניינים ונרשמים מראש כך שהמשך העריכה והעבודה על הספר תהיה מוצדקת.
אם תהיה מוכן להיות מספר 2 שלי...@באבא קמא אם אתה כל כך בעניין, אולי תתעניין במדרגת התמיכה הכי גבוהה, נוכל לעשות ביחד שותפות פוליטית...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: