תראה אין כאן תורה ממש ברורה ואף רופא לא יקבע שיש לה אלרגיה מסכנת חיים רק על סמך התוצאות הללו ללא שהיה מקרה כלשהו בעבר,שלום לכולם,
ביתי אלרגית לחלב ביצים ואנו בתהליכים של בקשת קצבה מביטוח לאומי, ביקשו מאיתנו תוצאות של בדיקת טסטים, רציתי לדעת האם יש כאן מישהו שיודע לקרוא תוצאות של טסטים ולהגיד לי באיזה רמה זה נקרא, כי הרופא שהלכנו אליו היה דפוק ולא היה לו עצבים לפרט לנו על התוצאות ובקושי נתן פניסטיל, רופא אחר אמר שהיא צריכה מזרק אפיפן, בקיצור אני מבולבל, יש כאן מישהו שיודע לקרוא תוצאות ולהגיד לי מה רמת האלרגיה? צירפתי צילומים של התוצאות.צפה בקובץ המצורף 1169637
בנוסף אחרי הרופא הזה הלכנו לייעוץ אצל עוד אלרגולוג ושלח אותנו לבדיקת דם לזיהוי אלרגיה, ושם יצא שהיא גם אלרגית לשומשום, יש כאן מישהו שיודע לקרוא תוצאות של בדיקת דם ולהגיד לי מה רמת האלרגיה? צירפתי גם צילומים של בדיקת דםצפה בקובץ המצורף 1169640צפה בקובץ המצורף 1169644צפה בקובץ המצורף 1169641צפה בקובץ המצורף 1169642צפה בקובץ המצורף 1169643
אולי תפרט יותר מדוע הגעתם למסקנה שיש לה אלרגיה ומה קרה בדיוק.
בכל מקרה בתוצאות העוריות צריך גם השוואה לתוצאה להיסטמין אבל נראה שיש לה אלרגיה כלשהי, אם כי שוב בהסתייגות יש הרבה אנשים שיש להם תוצאות חריפות הרבה יותר והם אוכלים את המאכלים הללו ולא קורה להם שום דבר.
לגבי הבדיקות ראסט נראה גם שיש לה אלרגיה קלה, אבל שוב בכזו רמה יש אנשים שכלל לא מגיבים
אז בודאי אין שום סיבה להחליט על סמך כזו תוצאה להפסיק להביא לילד שומשום
הכי טוב פשוט ללכת לאלרגולוג טוב עם סבלנות שיסביר לכם הכל
אולי תפרטו באיזו קופה אתם ובאיזו עיר יש כאן הרבה המלצות על רופאים טובים
בהצלחה