הייתי מתעקש על תגר
ובינתיים שיתן לך מכתב על מה היא כן אלרגית
מה שהם אומרים זה משהו אחד ועל מה שהם חותמים זה משהו אחר
ובינתיים שיתן לך מכתב על מה היא כן אלרגית
מה שהם אומרים זה משהו אחד ועל מה שהם חותמים זה משהו אחר
אכן. הם חותמים רק על מה שהם באמת מוכנים לקחת אחריות עליו. מיעוט סיכוניםמה שהם אומרים זה משהו אחד ועל מה שהם חותמים זה משהו אחר
לפי דעתי זה חייב הוראה מרופא.@DvoraVidman יודעת אם באמת כדי לחשוף לאלרגן ברמה של אפיה או בישול?
אני הבנתי שזה הולך הפוךיש לי ילד אלרגי לביצים והבנתי שאם אחשוף אותו לאט לאט יכול להיות שזה יעלם
לגבי צהרון- המנות המיוחדות של הצהרון מיועדות בעיקר לצליאקים, והן לא מכילות גלוטן, זוהי המנה המיוחדת שאותה מתאימים לכל מי שיש רגישות, אבל ברגע שיש כמה רגישויות, או אלרגיה לביצים אין להם משהו מתאים, ולכן - ברוב גאונות- הם לא מאפשרים לילדים מולטי אלרגנים / עם אלרגיות לביצים להישאר בצהרון, אחרי שניסיתי בעבר לפנות לכמה גורמים במשרד החינוך ולפעול בעניין - מה שלא צלח, פשוט ביקשתי מנה רגילה, אמרתי להם שזה על אחריותי הבלעדית, והנחיתי את הסייעת / הגננת, שאם יש משהו שעלול להכיל ביצים שזה שניצלים או קציצות - שיוציאו את זה מהמנה, בהתחלה הם התקשרו כל יום ואמרתי מה היא יכולה לאכול, בהמשך הם התקשרו רק כשהיה ספק, וגם הילדה למדה מה היא יכולה ומה לא, זה עבד כמה שנים מצוין. ב"ה.מה עם הבדיקות RAST? הם לא מספיק קובעות?
נשמע שאת ממש מנוסה בתחום, לאן מומלץ להתקדם מפה
כרגע אין צהרון - אין אישור לאף מנה לא אלרגית ולא רגילה וזה החלק הכי חשוב
בשבילו התחלנו את כל הסבב בדיקות
מוזר.לגבי צהרון- המנות המיוחדות של הצהרון מיועדות בעיקר לצליאקים, והן לא מכילות גלוטן, זוהי המנה המיוחדת שאותה מתאימים לכל מי שיש רגישות, אבל ברגע שיש כמה רגישויות, או אלרגיה לביצים אין להם משהו מתאים, ולכן - ברוב גאונות- הם לא מאפשרים לילדים מולטי אלרגנים / עם אלרגיות לביצים להישאר בצהרון, אחרי שניסיתי בעבר לפנות לכמה גורמים במשרד החינוך ולפעול בעניין - מה שלא צלח, פשוט ביקשתי מנה רגילה, אמרתי להם שזה על אחריותי הבלעדית, והנחיתי את הסייעת / הגננת, שאם יש משהו שעלול להכיל ביצים שזה שניצלים או קציצות - שיוציאו את זה מהמנה, בהתחלה הם התקשרו כל יום ואמרתי מה היא יכולה לאכול, בהמשך הם התקשרו רק כשהיה ספק, וגם הילדה למדה מה היא יכולה ומה לא, זה עבד כמה שנים מצוין. ב"ה.
לילד אחר שלי קיבלתי מנה מותאמתלגבי צהרון- המנות המיוחדות של הצהרון מיועדות בעיקר לצליאקים, והן לא מכילות גלוטן, זוהי המנה המיוחדת שאותה מתאימים לכל מי שיש רגישות, אבל ברגע שיש כמה רגישויות, או אלרגיה לביצים אין להם משהו מתאים, ולכן - ברוב גאונות- הם לא מאפשרים לילדים מולטי אלרגנים / עם אלרגיות לביצים להישאר בצהרון, אחרי שניסיתי בעבר לפנות לכמה גורמים במשרד החינוך ולפעול בעניין - מה שלא צלח, פשוט ביקשתי מנה רגילה, אמרתי להם שזה על אחריותי הבלעדית, והנחיתי את הסייעת / הגננת, שאם יש משהו שעלול להכיל ביצים שזה שניצלים או קציצות - שיוציאו את זה מהמנה, בהתחלה הם התקשרו כל יום ואמרתי מה היא יכולה לאכול, בהמשך הם התקשרו רק כשהיה ספק, וגם הילדה למדה מה היא יכולה ומה לא, זה עבד כמה שנים מצוין. ב"ה.
ברגע שיש אלרגיה ומבחינתם אין להם מנה מיוחדת - הם אפילו לא מנסים, הם לא לוקחים אחריות ולא מאפשרים לא מנה רגילה ולא מיוחדת שבאמת לא מתאימה, וגם אם הייתה - לא הבנתי למה ילדה שאלרגית לביצים צריכה להתנזר מגולטן
מעניין, אז אולי השתנה משהו בכמה שנים האלו, כי לנו לא אפשרו, למרות שכל האלרגיות מופיעות כאן ברשימה.מוזר.
המנה המיוחדת היא בלי ביצים ומתאימה לרשימה יפה של אלרגיות.
מצורף המסמך ששלחו לי להחתים את הגננת.
חתכתי את ההתחלה עם הפרטים של הילד שלי.
צפה בקובץ המצורף 1782293
מאיפה אתהלצורך הצלת חיים אשמח לקבל מזרקי אפיפן ואפילו פגי תוקף בשנה האחרונה
איזור המרכז, זמין לאיסוף גם באזורים אחריםמאיפה אתה
יש לי 2 מזרקים שהתוקף שלהם עד אפריל 2024
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: