חזק,אם אין פלאפון מסיבות עקרוניות - הייתי עונה - אני לא גוי של שבת
וגם נכון ...
נערך לאחרונה ב:
חזק,אם אין פלאפון מסיבות עקרוניות - הייתי עונה - אני לא גוי של שבת
לי אישית זה לא עושה נעים שהחפצים שלי מסתובבים בין שכנים בבנין ואני זאת שאמורה לזכור למי הלויתיואת תחושת הנעימות שיש כשהשכנים כולם מסייעים זה לזה.
רעיון שלא חשבתי עליו(כי באמת מי רושם שם על מברגה.. אבל רעיון טוב), באמת חשוב לכתוב שםפשוט תעשו חוק בבית שלא משאילים חפץ בלי שכתוב עליו שם.
זה כבר אובררר אני לא אשב לנהל רשימות...ותכינו רשימה ממי השאלתם ומה שאלתם.
לא מעוניינת בגמח כזה...ותתחדשו על הגמח שיש לכם בבית!!!
סורי את צודקתמחכה לעוד הברקות, כי עם כל מה שאני אוהבת לעזור כמו שכתבתי כאן זה סוג של מטרד יומיומי ואין לי כח וסבלנות לתת ולחכות ותמיד לתת.
סליחה אם אני נשמעת לא נחמדה אבל אני באמת נחמדה במה שאני יכולה כאן זה כבר עבר את גבול הטעם הטוב.
מי בקש ממך לעצור?לי אין סבלנות לעצור יותר מ 3 דק' באמצע הרחוב עם עגלה וילדים
יהיה קצת עצוב אם הורים יתנו לילדה בת 5/10 להחליט לבד אם ללכת לחברה/לבתיה, וכו'.אבא אמר לי להחליט לבד
משום מה בהיותי ילד לא ביקשתי יותר מחמש פעמים טלפון. ואיני מבין איך היום זה הפך לנורמה שלעיתים אי אפשר ללכת באזורים מסוימים בשעות מסוימות לחמש דקות ללא בקשת טלפון...ומתוך סוגיית ההלוואה לשכנים, אפשר לשאול מה אימהות כמוכן עונות לילד חמוד שרוצה טלפון באמצע הרחוב?
ואולי זאת ילדה חביבה שממתינה לאוטובוס בתחנה ומאוד מתחשק לה להאזין לקול המונוטוני של הקל קו?
ואולי זה ילד בגינה שרוצה להזמין את חבר שלו שיירד למטה לסוע איתו באופניים ואין לו כוח ללכת לקרוא לו ולמה הוא לא מגיע הרי כולם כבר כאן (?) ??
באופן אישי כל הבקשות האלו תמיד מציבות אותי בעמדה לא נעימה: המצפון למול הסבלנות שלי. מצד אחד מסכן הילד, באמת אין לו אפשרות אחרת להסתדר כרגע (אבל השאלה כמה קריטי המצב שבו הוא נמצא ..?) ומצד שני לי אין סבלנות לעצור יותר מ 3 דק' באמצע הרחוב עם עגלה וילדים!
וכך קרה שילד ביקש ממני טלפון והתחיל ללהג עם חבר שלו. ואחרי 4-5 דק' של שיחה אווילית שטרם נגמרה, חבר אחר שאל אותי אם הוא יכול גם. פערתי עליו זוג עיניים ואמרתי לו ממש לא. האמת שהופתעתי, מישהו שם דואג ללמד אותם טקט?
או למשל כשאני רצה להוציא אותם מהגנים פתאום כולם צריכים לעשות שיחה ממש דחופה כדי לשאול את אמא אם אפשר ללכת לבתיה / לחברה / מה יש לאכול בבית.
השאלה שלי כמובן מופנית לאמהות, מה אתן אומרות לילדים בבית? אם צריך משהו-תתקשר? כל דבר?
או כמו שמישהו ציין כאן:אבא אמר לי להחליט לבד.
מה השיח בבית שמוביל את הילדים לבקש ולבקש, ואיך אמא שרואה כל פעם מספר אחר מחייג אליה לא עושה חשבון פשוט שהילד שלה הפך להיות מקבץ נדבות מוסמך ..?
ובהסתייגות: כשהילדים שלי יגדלו ויצטרכו אותי באופן דחוף, אני מאוד אודה ואעריך כל אחד שיעצור וייתן להם שיחה. אבל מאמינה שמוטל עליי למזער את כמות הפעמים שיצטרכו אותי בבהילות, לא?
אני מעדיף לחנך את הילדים שלי במקום את הילדים של השכנים.ומתוך סוגיית ההלוואה לשכנים, אפשר לשאול מה אימהות כמוכן עונות לילד חמוד שרוצה טלפון באמצע הרחוב?
ואולי זאת ילדה חביבה שממתינה לאוטובוס בתחנה ומאוד מתחשק לה להאזין לקול המונוטוני של הקל קו?
ואולי זה ילד בגינה שרוצה להזמין את חבר שלו שיירד למטה לסוע איתו באופניים ואין לו כוח ללכת לקרוא לו ולמה הוא לא מגיע הרי כולם כבר כאן (?) ??
באופן אישי כל הבקשות האלו תמיד מציבות אותי בעמדה לא נעימה: המצפון למול הסבלנות שלי. מצד אחד מסכן הילד, באמת אין לו אפשרות אחרת להסתדר כרגע (אבל השאלה כמה קריטי המצב שבו הוא נמצא ..?) ומצד שני לי אין סבלנות לעצור יותר מ 3 דק' באמצע הרחוב עם עגלה וילדים!
וכך קרה שילד ביקש ממני טלפון והתחיל ללהג עם חבר שלו. ואחרי 4-5 דק' של שיחה אווילית שטרם נגמרה, חבר אחר שאל אותי אם הוא יכול גם. פערתי עליו זוג עיניים ואמרתי לו ממש לא. האמת שהופתעתי, מישהו שם דואג ללמד אותם טקט?
או למשל כשאני רצה להוציא אותם מהגנים פתאום כולם צריכים לעשות שיחה ממש דחופה כדי לשאול את אמא אם אפשר ללכת לבתיה / לחברה / מה יש לאכול בבית.
השאלה שלי כמובן מופנית לאמהות, מה אתן אומרות לילדים בבית? אם צריך משהו-תתקשר? כל דבר?
או כמו שמישהו ציין כאן:אבא אמר לי להחליט לבד.
מה השיח בבית שמוביל את הילדים לבקש ולבקש, ואיך אמא שרואה כל פעם מספר אחר מחייג אליה לא עושה חשבון פשוט שהילד שלה הפך להיות מקבץ נדבות מוסמך ..?
ובהסתייגות: כשהילדים שלי יגדלו ויצטרכו אותי באופן דחוף, אני מאוד אודה ואעריך כל אחד שיעצור וייתן להם שיחה. אבל מאמינה שמוטל עליי למזער את כמות הפעמים שיצטרכו אותי בבהילות, לא?
כשאני עוברת ליד מוסד לימודי באזור השעה 1 אני מוצאת את עצמי מכניסה את הטלפון לתיק...ומתוך סוגיית ההלוואה לשכנים, אפשר לשאול מה אימהות כמוכן עונות לילד חמוד שרוצה טלפון באמצע הרחוב?
רציני?רק אני נגעלת לתת את הטלפון שלי שצמוד לפה למישהוא אחר שיתיז לי רוק עליו?
איכססס.
אני מעולם לא נתתי את הטלפון שלי, אם מישהוא מבקש אז אני עושה על רמקול ומחזיקה לו ואם יש צורך אני מסבירה שאני לא מעבירה בגלל חיידקים.
לפני החתונה הם לוו פלאפונים משכנים ואחרי החתונה מים חמים, מסכנים באמת, לא קיבלו מיחם לנדוניה, תשקלו מתנת חתונה מכל השכניםשכנים זו"צ בכל שבת בבוקר עושים תורנות אצל השכנים לבקש 2 כוסות מים חמים בשביל להכין קפה
הם עברו דירה לא מזמן..לפני החתונה הם לוו פלאפונים משכנים ואחרי החתונה מים חמים, מסכנים באמת, לא קיבלו מיחם לנדוניה, תשקלו מתנת חתונה מכל השכנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: