ברוך השם שיש לכם לתת! נכון שזה מאוד קשה אבל אתם נשארים בעולם הזה בערך עד גיל 120 רוב הדברים שאנחנו עושים אנחנו לא לוקחים איתנו.. זה מהדברים שישאר לך לנצח נצחים שזה לתמיד! תעשי את החשבון אם כדי והשם יתברך לא עושה דברים סתם/במקרה הוא רוצה שתתנו מעצמכם כי זה בשבילכם כדי! (הוא היה יכול לעשות שהם לא יגורו שם כלל) ולא סתם לעשות רק אם חיוך ושמחה אמיתית תזכירי לעצמך תמיד שזה את תקחי איתך.. תהנו ותתפללו שיהיה לכם שמחה מזה וכל הטוב בהצלחהיש לנו שכנים מקסימים בקומה, באמת משפחה טובה ונעימה רק שיש משהו שממש מציק...
להורים עצמם יש פלאפון ואין עוד טלפון או פלאפון נוסף בבית.
ההורים לפי מה שאני רואה נעדרים הרבה מהבית והילדים באים אוטומטית לבקש טלפון.
כאילו זה מובן מאליו שאנחנו אמורים לספק להם את השירות הזה בכל עת ובכל שעה.
דופקים באחת בצהריים, אחה״צ ובערב ובעצם בכל שעה שהם לבד וההורים לא בבית.
זה כבר הפך למטרד יומיומי ובמיוחד שהם באים בכזה ביטחון כאילו אני אמורה לתת להם את הטלפון שלי או של בעלי ותמיד תמיד אני אמורה לפתוח את הדלת!
אחד הילדים דפק אחה״צ 3 פעמים ברצף ואולי גם 4...
הההרגשה היא כאילו יש טלפון שלהם אצלינו והם באים לבקש אותו לפי הצורך.
מדובר כמו שאמרתי על שכנים מקסימים ונעימים, איך אני עושה לזה סוף בצורה נעימה?
היה לי פעם מטרד דומה של שכנים שקבוע נפל להם משחקים חשובים לחצר שלנו וגם לשכנים אחרים ואני הייתי צריכה לצאת ולאתר להם את החפץ האבוד... יום אחד אמרתי להם שיכנסו לחצר מבחוץ ויקחו את החפצים שלהם.
כאן אני לא מוצאת פיתרון כי אני רוצה להישאר שכנה נחמדה רק לא יודעת איך להפסיק את זה.
אשמח לעצה טובה ומועילה!
תודה רבה!!!
מה רציני? שזה קרוב לפה? או שטלפון קרוב לרגל ולא לפה.רציני?
אצלי זה פעם ראשונה שאני שומע מושג הזהמה רציני? שזה קרוב לפה? או שטלפון קרוב לרגל ולא לפה.
אני בהלם שזה לא מגעיל את כולם.
אני מרגישה מטומטמת אבל אולי אנחנו מדברים על מוצר אחר.אצלי זה פעם ראשונה שאני שומע מושג הזה
מכיר הרבה אנשים שנגעלים מהרבה דברים, זה עדיין לא שמעתי
מוזר?
ח"ו לא אמרתי מטוטמת כל אחד ונטיותיואני מרגישה מטומטמת אבל אולי אנחנו מדברים על מוצר אחר.
אני מדברת על טלפון שמדברים איתו מהפה, ואז אתה מלווה למישהוא אחר ו...בעעעעעעע
זהו גמרתי עם להלוואת פלא'אני מרגישה מטומטמת אבל אולי אנחנו מדברים על מוצר אחר.
את נורמלית לגמרי, אני גם נגעלת וזה ברור ומובן מאוד.אני מרגישה מטומטמת אבל אולי אנחנו מדברים על מוצר אחר.
הייתי ילדה קטנה כשקלטתי את זה:זהו גמרתי עם להלוואת פלא'
וואוו, גם אני כל צהריים עובר ליד שני חיידרים, וקופצים בערך עשרה ילדים מכל אחד מהם על מי שעובר לפלאפון.יש לנו שכנים מקסימים בקומה, באמת משפחה טובה ונעימה רק שיש משהו שממש מציק...
להורים עצמם יש פלאפון ואין עוד טלפון או פלאפון נוסף בבית.
ההורים לפי מה שאני רואה נעדרים הרבה מהבית והילדים באים אוטומטית לבקש טלפון.
כאילו זה מובן מאליו שאנחנו אמורים לספק להם את השירות הזה בכל עת ובכל שעה.
דופקים באחת בצהריים, אחה״צ ובערב ובעצם בכל שעה שהם לבד וההורים לא בבית.
זה כבר הפך למטרד יומיומי ובמיוחד שהם באים בכזה ביטחון כאילו אני אמורה לתת להם את הטלפון שלי או של בעלי ותמיד תמיד אני אמורה לפתוח את הדלת!
אחד הילדים דפק אחה״צ 3 פעמים ברצף ואולי גם 4...
הההרגשה היא כאילו יש טלפון שלהם אצלינו והם באים לבקש אותו לפי הצורך.
מדובר כמו שאמרתי על שכנים מקסימים ונעימים, איך אני עושה לזה סוף בצורה נעימה?
היה לי פעם מטרד דומה של שכנים שקבוע נפל להם משחקים חשובים לחצר שלנו וגם לשכנים אחרים ואני הייתי צריכה לצאת ולאתר להם את החפץ האבוד... יום אחד אמרתי להם שיכנסו לחצר מבחוץ ויקחו את החפצים שלהם.
כאן אני לא מוצאת פיתרון כי אני רוצה להישאר שכנה נחמדה רק לא יודעת איך להפסיק את זה.
אשמח לעצה טובה ומועילה!
תודה רבה!!!
לא כזה הזוישכנים זו"צ בכל שבת בבוקר עושים תורנות אצל השכנים לבקש 2 כוסות מים חמים בשביל להכין קפה
יש היום קומקום שמחזיק חוםלא כזה הזוי
לא חבל להעמיד מיחם בשביל 2 כוסות בבוקר?
ומה עושים כשיש לך ילדים מתוקים וכולם אוהבים לנשק אותם?זהו גמרתי עם להלוואת פלא'
וכשהם קטנים?ומה עושים כשיש לך ילדים מתוקים וכולם אוהבים לנשק אותם?
לא מתרגלת לעניין המגעיל הזה (סליחה על הגסות…)
הילדים שלי כבר מכירים אותי ומתחשבים בי ושוטפים פנים\נמנעים
ועדיין… חייבים למגר את התופעה הזאת
אני היחידה ששותה כרגע מים חמים בשבתות, עד היום זה היה פעם אחת בבוקר ועכשיו בשבתות חורף זה גם מגיע בשעת ליל. (פעמיים. שתי כוסות. זה הכל עניין של מנטליות וצורה של בית-או שיש לך ארון מפוצץ בחפצים שלך, או שהארון שלך מפוצץ בחפצים של השכנים ..)לא כזה הזוי
לא חבל להעמיד מיחם בשביל 2 כוסות בבוקר?
בשביל זה יש מגבוניםוכשהם קטנים?
האמת שאת זה אפשר להבין יותר
מגעיל אותי ואני בכל זאת נותנת כשאני יכולה.אני מרגישה מטומטמת אבל אולי אנחנו מדברים על מוצר אחר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: