מינימום 80 שעות. 10 דולר לשעה.חבר אמר לי שהם דורשים מינימום 70 שעות בחודש, אם זה לפי שעה זה יוצא 2800
מישהו יכול לאמת זאת?
ברוכים הבאים, ובהצלחה רבה!!!!!!!!!!!!מישהו יכול לעזור לי?
אני חדש בתחום!
איפה אני יכול להציע את עצמי לעבוד בפרויקט השו"ע של עוז והדר
אני יודע שזה לא כ"כ רווחי אבל בשביל להתחיל זה טוב?
למה זה לא רווחי?מישהו יכול לעזור לי?
אני חדש בתחום!
איפה אני יכול להציע את עצמי לעבוד בפרויקט השו"ע של עוז והדר
אני יודע שזה לא כ"כ רווחי אבל בשביל להתחיל זה טוב?
ככה הבנתי שמשלמים רק כארבעים ש"ח לשעהלמה זה לא רווחי?
כן ולא. להתחיל בשכר הזה, זה יפה. לחיות ממשכורת כזו עם משפחה קצת יותר גדולה, וגם ביחס למה שאפשר לקבל בעבודה פרטית, זה קצת.ארבעים ש"ח לשעה זה 'רק'?
נניח שעבודה ממוצעת היא 8 שעות ביום, וימי העבודה הם 20 בחודש.כן ולא. להתחיל בשכר הזה, זה יפה. לחיות ממשכורת כזו עם משפחה קצת יותר גדולה, וגם ביחס למה שאפשר לקבל בעבודה פרטית, זה קצת.
עם זה אני מסכים.לגבי עבודה פרטית - אין לך שום קביעות של עבודה, יכול להיות לך חודש עבודה וחודש לא. וגם קשה לך להרגיש סיפוק בזה שאתה עורך חידושים של בן בלי שם, שלפעמים הוא כותב דברים ממש מגוחכים, השם שלך לא יוזכר בכלל, והספרים ירבצו בנחת במחסן ביתו של המחבר...
ממש לא מסכים עם הגישה הזו, וכבר כתבתי לעיל: "אני באופן אישי שואב סיפוק מלהביא הביתה פרנסה ברווח. עדיף לי להשקיע בספר לא מוכר של איזה רב נידח במרחבי הפרא של אמריקה ולקבל תשלום הוגן, מאשר להשקיע את אותן שעות באחד הפרוייקטים של עוז והדר בעבור משכורת רעב, ובלבד ששמי יוזכר בשורה אחת בין עוד עשרים עורכים ומבקרים".וגם קשה לך להרגיש סיפוק בזה שאתה עורך חידושים של בן בלי שם, שלפעמים הוא כותב דברים ממש מגוחכים, השם שלך לא יוזכר בכלל, והספרים ירבצו בנחת במחסן ביתו של המחבר...
האם זה מתאים ל...נניח שעבודה ממוצעת היא 8 שעות ביום, וימי העבודה הם 20 בחודש.
מעניין לערוך סקר, האם רוב המבקרים והחברים בפורום כאן הם אברכים שעובדים 'בין הסדרים' או קצת יותר, או שלוקחים לעצמם יום עבודה שלימה....שאברך יכול מיד להתחיל לעבוד בה...
זה לא כ"כ משנה, תשובתך התייחסה לאמירה של מישהו, והשאלה האם @שמחהל'ה מייצג אברך - או בכלל חברים בפורום כאן - כמשמעותו או אברך בהכשרתו.כשאני כותב 'אברך' כוונתי 'אברך בהכשרתו', לא 'אברך בפועל'.
וכשכותבים 'לחיות ממשכורת כזו עם משפחה קצת יותר גדולה' ברור שהכוונה היא לעבודה במשרה מלאה.כן ולא. להתחיל בשכר הזה, זה יפה. לחיות ממשכורת כזו עם משפחה קצת יותר גדולה, וגם ביחס למה שאפשר לקבל בעבודה פרטית, זה קצת.
נכון שהמדד הוא כמה אפשר להשתכר, אבל רוב העובדים במכונים מרוויחים סכום דומה, ולא מצאו משהו מכניס יותר.מאשר להשקיע את אותן שעות באחד הפרוייקטים של עוז והדר בעבור משכורת רעב
לא. התכונתי להודעתו.תשובתי התייחסה לתגובה הזו -
וכשכותבים 'לחיות ממשכורת כזו עם משפחה קצת יותר גדולה' ברור שהכוונה היא לעבודה במשרה מלאה.
בכלל צריך להבין הגישה שלך:
האם זה מתאים ל...
אני לא מכיר שום עבודה שאברך יכול מיד להתחיל לעבוד בה,
מעניין לערוך סקר, האם רוב המבקרים והחברים בפורום כאן הם אברכים שעובדים 'בין הסדרים' או קצת יותר, או שלוקחים לעצמם יום עבודה שלימה.
לא הצלחתי להבין.לא. התכונתי להודעתו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: