גם כתוב בחז"ל שעני חשוב כמתנראה לי קצת מטומטם כל מה שאתם כותבים על העוגמת נפש המתחלקת להרבה או לקצת וכולי
מה תגידו להורים חרדים שרוצים אבל אין להם הרבה ילדים?
לא נראה לי שנחמד להם לקרוא מה שכתוב פה
לא הבנתי
השאלה היתה למה להביא ילדים, לא כמה דפוק זה קצת ילדים
מרפרפת פה על האשכול, ואני קצת בשוק90למרות שלא מכירה כאלו שמגדלים משפחה ברוכה בשביל המצווה
אתה מתיימר להיות חז"ל?גם כתוב בחז"ל שעני חשוב כמת
האם לדעתך חז"ל היו צריכים להימנע מלומר את זה??
לא ,אבל אני לא נמנע מלצטט את חז"ל(הסטפלייער בשבילי זה חז"ל)אתה מתיימר להיות חז"ל?
אם כבר כותרת האשכול היא כך... אז המשפט שהכי ישכנע אותה לדעתי הוא:בשיחה עם מתחזקת עלה כמובן הנושא- ילדים....
איך מסבירים מה הסיבות שלנו לקום בלילות,לחתל, להרגיע, להעסיק, ...........
מה רע בשתי ילדים בן ובת ... ,יש עוד הרבה דברים חשובים וטובים שנקבל עליהם שכר ויתנו לנו סיפוק....
בבקשה טיעונים שכליים ולא רק" תנסי תביני "וכו'
יש ערך רב לעשיית דברים מתוך הבנה ובחירה ולא לחיות על אוטומטאני רק שאלה
איזה תועלת יש באשכול שכזה
אם לא נזק?
יש ערך רב לעשיית דברים מתוך הבנה ובחירה ולא לחיות על אוטומט
לא באנו להזיז אמונות של אף אחד ומי שמגדל ילדים בלי שום מחשבה (וכנ"ל כל המצוות) קורס מתישהוא, החיים דורשים המון כוחות ובלי משמעות אמיתית זה לא מחזיק...יש ערך רב לא להזיז אמונות של אף אחד
ולחיות בתמימות ואמונה פשוטה
ואין שום ענין לדוש בהשקפות עולם בפרט בענינים כאלו
לדעתי נטפרי צריך לחסום כאלו דיונים...
יש פה המון תוכן חשוב, ותודה לכל המגיבות והמגיבים,
לא באנו להזיז אמונות של אף אחד ומי שמגדל ילדים בלי שום מחשבה (וכנ"ל כל המצוות) קורס מתישהוא, החיים דורשים המון כוחות ובלי משמעות אמיתית זה לא מחזיק...
מי שמערער אותו- יכול לעזוב את האשכול...
קודם כל עושים כי ככה ד' ציוה.קורסים מלשמוע דעות פסולות שלא מושמעות דרך כלל בציבוריות החרדית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: