ציור בעפרון לבן על נייר כהה- סריקה - טשטוש במחשב.הכי מסקרן אותי איך עשית את הציור של העשן של האומות בהגדה של פסח להרב ברוך צ'ייט,
זה ציור מאלף שאני לא גומרת לנסות לחפור איך??????
ציור בעפרון לבן על נייר כהה- סריקה - טשטוש במחשב.הכי מסקרן אותי איך עשית את הציור של העשן של האומות בהגדה של פסח להרב ברוך צ'ייט,
זה ציור מאלף שאני לא גומרת לנסות לחפור איך??????
וואו! איזה רעיונות גאוניים!!!!!!!ציור בעפרון לבן על נייר כהה- סריקה - טשטוש במחשב.
לא מצליחה להבין על מה אנחנו מתווכחות בדיוק, וגם חבל לסטות מהנושא של האשכולגם לא באימג'
בכזאת השענות על טכניקה ידנית וסריקות נראה שיש משמעות לסורק מעולהציור בעפרון לבן על נייר כהה- סריקה
מונוטיפיה. שופכים צבע רטוב על דף ומכפלים אותו. לאחר מכן פותחים ונותנים להתיבש. אחרי זה אפשר לסרוק ולבחור חלקים הכי יפים.באיזה טכניקה עשית את היער?
אצלי סורק CANON כבר הרבה שנים. להכונת הצבעים צריך לשחק בהגדרות.בכזאת השענות על טכניקה ידנית וסריקות נראה שיש משמעות לסורק מעולה
תוכלו לתת הכוונה לגבי סורקים מכשור או מדיה מומלצים?
לבינתיים אני מרגישה עוותי צבע בסריקה ופשוט מצלמת..
צפה בקובץ המצורף 503652
Hi! Nice to see you here. מה נשמע?וואו! איזה אשכול!
אני לא מגיע לכאן כל יום אז אני פשוט נתקלתי בזה היום .
@גדי פולק תודה על הזמן ועל נכונותך לשתף אתנו הידע העצום שלך!
כבר מאז שקניתי את הספר שלך (היום שהגיעו הספרים פה בגייטסהד) חשבתי שיש לפתוח אשכול פה בפרוג שבה אנו עובדים דרך הספר, חולקים את העבודות שלנו ודנים בנושאים של הספר...
???אני לא מהפורום, ואני מקווה שזה בסדר לשאול, מאוד מסקרן אותי, מקסימום תמחקו..
למה אין בספרים שלך שום ציור של אשה/אמא/בחורה נראה לי הדבר היחיד זה תינוקת?
(אישית אני נמנעת לקנות את הספרים מהסיבה הזו)
כנראה שאני לא מכירה, כי קיבלו במתנה 'א אידישע קאפ 1' אין שם אשה, אפילו בשולחן שבת.. ועוד ספר עם 'סישל/פישל' שלא זוכרת את שמו רק שהבן שלי קורא לו 'סישל'.???
נראה לי את לא יודעת על איזה ספרים מדברים...
ראה ערך:
אידישע קאפ 1 (אשה יוצאת ללדת אפילו...)
הסדרה של שודדי הים
אשתו של פישל, ושל זלמן ועוד כמה(סדרת המשלים)
זה בשלוף ראשון, יש עוד המון!
אז-
הסירי חשש מליבך ורוצי לקנות! ילדייך ישמחו בטוח! (אה, וגם את...)
האישה שם כבר ילדה ועדיין לא חזרה מהבית חולים.אידישע קאפ 1 (אשה יוצאת ללדת אפילו...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: