זה מהתרגשות..אני לא מאמינה על עצמי שגדי פולק נמצא בפורום ואני לא מצליחה לחשוב על שאלות
זה מהתרגשות..אני לא מאמינה על עצמי שגדי פולק נמצא בפורום ואני לא מצליחה לחשוב על שאלות
כן, אני 'רק קפצתי' ולא נראה לי שאי פעם ההפצצה הזאת תגמר... אני יומיים כבר כמעט לא עובד...כמובן גם אני לא ישן פה אבל ביקורים פה ושם לא יזיקו.
ה' ישמור כולם לעזוב כאן תנו לבן אדם להציל את עולם הספרותאני יומיים כבר כמעט לא עובד...
ה' ישמור כולם לעזוב כאן תנו לבן אדם להציל את עולם הספרות
רק מהספרים האחרונים:אותי מעניין לראות ציורים "ספרדיים" יותר שלכם. לא שאני גזענית חלילה, אבל חוץ מכמה ערבים ואיזה תימני לא זכור לי שראיתי דמויות בעלי חזות מזרחית בספרים שלכם.
אני ציירתי לא מתמונה, אני צירתי ממודל (בדיוק כפי שעושים באקדמיה). מי שמצייר מתמונה לא לומד כלום אלא מעתיק ומי שמצייר ממודל לומד ישירות מהקב''ה. ההבדל תרגישו בקופהבראיון על הספר "לכתך" סיפרת שפדואל ושאר הדמויות המרכזיות הם בעצם ילדים שלך .העמדת אותם שעות וציירת אותם
מאחר ואתם ממש נגד העתקת תמונה כדי לא להיות מקובע מעניין מה עשיתם כדי לא להיות מחוייב ל"מודל" שעמד מולך
הבנתי את ההבדל אך עדיין שאלתיאני ציירתי לא מתמונה, אני צירתי ממודל (בדיוק כפי שעושים באקדמיה). מי שמציר מתמונה לא לומד כלום אלא מעתיק ומי שמציר ממודל לומד ישירות מהקב''ה. ההבדל תרגישו בקופה
מה עשיתם כדי לא להיות מחוייב ל"מודל" שעמד מולך
כאשר מציירים מודל חי - להיות מחוייב לו זה חובה.הבנתי את ההבדל אך עדיין שאלתי
כל אחד והשיקולים שלו. אצלי זה עובד כך: אני רואה איזה ציור שמלהיב אותי, מברר מיהו הצייר ומחפש ציורים נוספים שלו. לפעמים קונה ספר (כמה ספרים). ובאיזשהו שלב אני שואל עצמי: האם אני יכול לעשות כך? או אולי אפילו יותר טוב? ואז אני מחכה לפרוייקט שהנושא שלו יתאים לסגנון החדש. העיקר במשחקים האלה - לא לנעול את עצמי במישהו מסוים להרבה זמן. ברגע שאני משיג את המטרה - אני מכניס אותו לארכיון ומחפש 'מחלה' אחרת. כך יש לי אפשרות לאמץ מכל סגנון את הטוב ביותר.מעניין אותי לשמוע על פיתוח סגנון-
יש ענין לא להתפרס למדי הרבה כוונים וטכניקות כי "תפסת מרובה לא תפסת"?
אני משתמש בצבעי מים שאין להם תחליף - 'פטרבורג'.
כל השאר כלים וחומרים (מברשות, עפרונות, מחקים, צבעי אקריליק וכו') מחברות Pentel ,Rotring או Staedtler
יש חנות שממש טובה לאמניםהאם יש חנות טובה בארץ (לא רחוקה מדי מק"ס)?
קרביץאבל בכל זאת ש@הוא יענה.
כל החיים שלי רציתי לשאול אותו את השאלה הזאת, ושכחתי את זה עד עכשיו.
ואני יודעת שממש ממש כמעט מאוחר מדי-- אבל הלוואי.
איפה אתה משיג את החומרים שלך לציור?
האם יש חנות טובה בארץ (לא רחוקה מדי מק"ס)?
גמני שאלתי פעם את השאלה והייתי בטוחה שאקבל תשובה פצצה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: