אין לי מושג. מעולם לא למדתי בשום קורסים למחשבים.איזו דרך אתם ממליצים כדי ללמוד פוטושופ לעיבוד ציור ידני?
האם יש קורס, אנושי או ממוחשב, שיכול לתת סקירה טובה על כל האפשרויות שבתוכנה?
אני כבר אמרתי למעלה שאני בנחיתה
אני לא יכול להיות שופט, כי:אם אפשר לפני שאתה נוחת תן לנו איזה אתגר תגביל את זה בזמן ואתה תהייה השופט
אפשר?
כן, גם להם. ואולי בעיקר להוריהם.שירות לילדי ישראל...
מוזיאונים פותחים אחרי מאה ועשריםמחכה ליום שייפתח מוזיאון ציורי גדי פולק, ונוכל לראות את הסקיצות המקוריות של הספרים. בטח יהיה שם גם את חבילת צבעי מים המקוריים
ועוד משהו, כשהייתי בספריית האיור במוזיאון ישראל (ספריה ענקית של ספרי ילדים מכל העולם מסודרת לפי מאיירים) רצתי לחפש באות פ' את הספרים האגדיים שלך. התפלאתי נורא שלא מצאתי. לשאלתי, אמרו לי תביאי, נשמח להכניס ואולי אפילו לעשות תערוכה. אז אם זה מעניין אתכם לשלוח כמה מספריך לשם, תוכל לעשות שירות לילדי ישראל...
רחלי
סליחה, אני לא בדיוק מבין את המילה 'השראה'. לא ברוסית, לא בעברית, לא באנגלית ולא באידיש. אולי יש לכם שאלה יותר ממוקדת?שאלה קטנה על השראה, אם תוכל להרחיב קצת, מאין באה ואיך מפתחים?
אינספריישן באנגלית..השראה'
הכל יש אצלי בבלוג בתג 'кухня'@גדי פולק
מצטרף לבקשה - סקיצות ותהליכי עבודה נותנים השראה לפעמים יותר מהמוצר המוגמר.
אולי יש דרך ליצור ספריה סרוקה של חומרים "נאים" (כמו מלשון בשר נא).
אני יודע שבספר של השמחות יש בפוזרץ את כל השלבים, אך זה בקטן, ואנו מדברים גם על סקיצות מוקדמות וכו.
כמו שיש בספר על איורים ומאיירים, פשוט - יותר.
אני יודע את התרגום, אני לא מבין פרוש של מילה (אולי לא חויתי את זה אף פעם?).אינספריישן באנגלית..
ולמי שאין גישה?הכל יש אצלי בבלוג בתג 'кухня'
אז מי שיש לו גישה (וזמן) שיקח חלק מהתמונות משם ותשים כאן בפורום. אני לא חושב שהנהלת 'תולדות ישורון' יתנגדו. מקסימום - תגידו להם שקבלתם אישור ממניולמי שאין גישה?
אם זה הדבר היחיד שגרמתי - דיינו.ואולי אני אמצא זמן לחזור לציורים המהירים...
הולכים לגן חיות ומציירים שם לאורך כל בין הזמנים. כך עשינו באקדמיה, כך עשו תלמידות הקורס וכך עושים כל העולם.אתה מכיר כבר את האנטומיה של האנשים וכשאתה רוצה לצייר איש אתה רק צריך את הדימיון לעומת זאת חיות כל אחד יש לו משהוא אחר אז מה עושים?
מה אתה עדיין הולך כל בין הזמנים?הולכים לגן חיות ומציירים שם לאורך כל בין הזמנים. כך עשינו באקדמיה, כך עשו תלמידות הקורס וכך עושים כל העולם.
כן עם הילדיםמה אתה עדיין הולך כל בין הזמנים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: