מה נחשב בשבילך מהדרין?איפה יש גבינת מסקרפונה בכשרות מהדרין?
אישית נתקלתי מדי פעם בסופרים כמו "יש" "אושר עד" וכו'. אבל האמת שלא זוכרת בדיוק את הכשרות. רובין לא כי אם היה רובין- הייתי זוכרת כי הייתי ככל הנראה קונה..מהדרין ירושלים ועדיף מהודר יותר ברמת רובין וכולי
מסקרפונה יש של גד בהכשר הרב רוביןמהדרין ירושלים ועדיף מהודר יותר ברמת רובין וכולי
זה בטוח?מסקרפונה יש של גד בהכשר הרב רובין
כך זכור ליזה בטוח?
רבנות בת יםכך זכור לי
באתר של גד זה מופיע, ובתעודת כשרות של תשפ ותשפב זה מופיע אצל הרב רובין.
טכנית לא קניתי הרבה זמן, אז אני לא יודע אם השבוע באופן ספציפי יש את ההכשר על האריזה...
מעניין לא ידעתי
@שטובכשתמצאו נודלס - אטריות בייצים בכשרות העדה החרדית/לנדא
וגם בעלז/רובין
תעדכנו...
אני מצאתי השבוע במעיין 2000 (אפילו היה במבצע...)
למיטב ידיעתי איןמישהי יודעת, האם קיים את המוצר הזה בכשרות מהודרת יותר?
פאני פורי
פאני פורי - שחר ואורן
בחנות האינטרנטית שלנו תוכלו למצוא את כל החומרים שאנחנו אוהבים ומשתמשים בהם במטבח שלנו. אנחנו מציעים חומרי גלם באיכות גבוהה, מאחר שאנחנו מאמינים שהמרכיבים הם הלב של כל מנה. לחנות המוצרים שלנו הכנסו עכשיו לאתר >>www.s-and-o.co.il
מקפיצה.מחפשת זרעי שומר (עדיפות לטחון) בהכשרים המקובלים בציבור הליטאי....
מישהי יודעת איפה אפשר להשיג?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: