יש לי מס' של מישהי שקניתי ממנה בעבר, אולי את מתכוונת אליה-פעם הייתה פרסומת בכח הפרסום על מישהי שמוכרת בבית, סולת בדוקה של העדה החרדית,
כשדיברתי איתה היא אמרה שהיא רוכשת שקים גדולים, מחלקת לשקיות של 1 ק"ג ומקפיאה.
רכשתי ממנה בעבר ולצערי איבדתי את המס', זה היה בבני ברק.
אז אם מוכר למישהי, נשמח למספר טלפון לתועלת הרבים
כבר יש בכל החנויות כמעט.טוב, אני לא יודעת אם כבר כתבו כאן, אבל בעבר שאלו (גם אני) והשבוע מצאתי:
יש נודלס בכשרות רובין בסופר "שפע ברכת השם" בבני ברק. (ברחוב כהנמן, בין קוקה קולה לעזרא)
ניסיתי ויצא מוצלח. יש דקות ועבות...
בבני ברק זה המקום היחיד שמצאתי..כבר יש בכל החנויות כמעט.
באיזה עיר?איפה אפשר לקנות כמות גדולה של שוקולד מריר במחיר מוזל?
בעיר שלי ראיתי בשפע ברכת ה', ברשת אהבת חסד, בכולל שופ ובעוד מקום לא זוכרת איפהבבני ברק זה המקום היחיד שמצאתי..
ביש חסד, בכל הסניפים אין ולא היה...
עיר? כשרות? מה המחיר שאתם מכירים?איפה אפשר להשיג כבד צלוי טרי ובמחיר סביר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: