תזכי למצוות!לא טחון, אבל בדצ עד"ח
זרעי שומר - תבליני גורמה
כמות:100 גרם כשרות:בד"ץ העדה החרדית לימה"ש - בד"ץ נווה ציון כשל"פwww.gourmet-spices.co.il
את לא יודעת כמה חיפשתי....
תזכי למצוות!לא טחון, אבל בדצ עד"ח
זרעי שומר - תבליני גורמה
כמות:100 גרם כשרות:בד"ץ העדה החרדית לימה"ש - בד"ץ נווה ציון כשל"פwww.gourmet-spices.co.il
אף פעם לא נתקלתי במוצר כזה.אני מחפשת לקנות סולת בוואקום/ברורה
מישהו יודע היכן ניתן למצוא?
תודה
אז איך בוררים את המוצר הזה?אף פעם לא נתקלתי במוצר כזה.
אם תמצאי, תשתפי איפה...
?איפה אפשר להדפיס על דף אכיל, לעוגה, במודיעין עילית?
אשמח לדעת היכן ניתן לקנות גלון ריצ'
משהי יודעת אם יש להשיג פסטה מקמח עדשים (או כל קטניה אחרת) בכשרות בדצ עדה חרדית/לנדא? ואיפה?
שיווק ישיר ברח השומר ואושר עד בהכשר הרב אפרתי ושאריתבזילקום טרי בהכשר טוב
בבני ברק \
יש למישהי רעיון?
פעם הייתה פרסומת בכח הפרסום על מישהי שמוכרת בבית, סולת בדוקה של העדה החרדית,אני מחפשת לקנות סולת בוואקום/ברורה
מישהו יודע היכן ניתן למצוא?
תודה
לפי הידוע לי צריך לשים כל פעם כמות קטנה על נייר לבן ולברוראז איך בוררים את המוצר הזה?
בעגבניות עצמם יש ריכוז של סוכר. זה רוב הבעיהלא חושבת ששאלו פה, אבל סליחה אם חוזרת על שאלה ישנה:
איפה קונים רסק עגבניות, פשוט ורגיל, בהכשר מהודר
שאין עליו את החותמת של 'סוכר בכמות גבוהה'?
אני מבשלת המון עם רסק עגבניות, וחבל לי מאד שכל התבשילים שלי הופכים לעתירי סוכר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: