ראיתי באושר עד בחבילה של קילוכשתמצאו נודלס - אטריות בייצים בכשרות העדה החרדית/לנדא
וגם בעלז/רובין
תעדכנו...
ראיתי באושר עד בחבילה של קילוכשתמצאו נודלס - אטריות בייצים בכשרות העדה החרדית/לנדא
וגם בעלז/רובין
תעדכנו...
נטפרי החליט לחסום את התמונה, זה מנה חמה או אטריות לבישול?לא יודעת אם רלוונטי ההכשר...אבל יש של מחזיקי הדת באושר עד
נודלס- שקית של אטריותנטפרי החליט לחסום את התמונה, זה מנה חמה או אטריות לבישול?
מחפוד אאל"טאיפה אפשר להשיג לימון כבוש בהכשר מהודר?
מקפיץנתקלתם בחרדל דיז'ון בכשרות מהודרת ?
אף פעם לא נתקלתי במוצר הזה, ואני קונה הרבה בוואקום. אם אגלה שיש מוצר כזה אשמח מאוד.האם מישהי מכירה בורגול דק (ג'ריש) באריזת וואקום?
לא מצאתי בשום מקום
יש חברת כי טוב יש להם המון מוצריםם בוואקום תנסה שםאף פעם לא נתקלתי במוצר הזה, ואני קונה הרבה בוואקום. אם אגלה שיש מוצר כזה אשמח מאוד.
נדמה לי שחרדל דיז'ון של מאסטר שף הוא שארית ישראל, אבל אני לא בטוחה.מקפיץ
יש לי יסוד סביר להניח שיש רק צריך לחפש
(לפני שנתיים למדתי בישיבה שהיה לה כשרות של שארית ישראל והיה חרדל דיזון אולי יש רק סיטונאי)
זה בכשרות אגו"י .נדמה לי שחרדל דיז'ון של מאסטר שף הוא שארית ישראל, אבל אני לא בטוחה.
למיטב זכרוני הוא מאוד מאוד חריף, קח בחשבון.
אם הבנתי למה את מתכוונתמישהו יודע איפה ניתן להשיג מיכלי איחסון מהסוג שיש לאחרונה בחנויות פיצוחים
הם הרבה יותר חזקים ואטומים
בבני ברק יש 2 סניפיםאיפה זה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: