זה נשמע ממש כמו פיל בחנות חרסינה... פחות כמו תישאצלנו זה יותר כינוי לאדם גדול שנתקע במקום הלא מתאים בדיוק בזמן הלא מתאים...
זה נשמע ממש כמו פיל בחנות חרסינה... פחות כמו תישאצלנו זה יותר כינוי לאדם גדול שנתקע במקום הלא מתאים בדיוק בזמן הלא מתאים...
יש הבדל גדול בין צ'אלמר לירושלמי!!!!לא יוצא לי העיניים לכאורה אני ירושלמי לא פחות ממך (לפי הניק...) ועם כ"ז מה לעשות חופר.
טוב לדעת.ומה התרגום המילולי למילה?
באק באידיש זה תיש
אז שימו לב לכוון את הכינוי למקומות הנכונים...
זאת למשל קללה שנראה לי ייבאו אותה מערבית....לא לריב גי צו אלע רוחות
בירושלים אמרו שכשמברכים בבוקר 'אשר בחר בנו' מכוונים על הירושלמים שזה העם הנבחר.שיצא לך העיינים!!! אין על צאלמרים וזה לא נושא לויכוח!!!
ההבדל היחיד הוא מי רודף אחרי ה 'בחינעם נעם צווי' ואחרי כל החלוקעס למיניהם. ותו לא!יש הבדל גדול בין צ'אלמר לירושלמי!!!!
סיכמנו בלי קללות,לא לריב גי צו אלע רוחות
אני מהצאלמרים שמכבדים את עצמם........בירושלים אמרו שכשמברכים בבוקר 'אשר בחר בנו' מכוונים על הירושלמים שזה העם הנבחר.
ההבדל היחיד הוא מי רודף אחרי ה 'בחינעם נעם צווי' ואחרי כל החלוקעס למיניהם. ותו לא!
הצ'אלמערס לא צריכים לרדוף אחרי החלוקות, יש להם דרכים מכובדות לעשות יותר כסף.בירושלים אמרו שכשמברכים בבוקר 'אשר בחר בנו' מכוונים על הירושלמים שזה העם הנבחר.
ההבדל היחיד הוא מי רודף אחרי ה 'בחינעם נעם צווי' ואחרי כל החלוקעס למיניהם. ותו לא!
בדיוק על הצ'אלמרים האלו דברתי...אני מהצאלמרים שמכבדים את עצמם........
לא קיבלתי גרוש מקמחא דפיסחא וכל החלוקות,
פון די בעסערע!!
לגמרי...א מפותח
ככה זה נשמע באמת!אני מהצאלמרים שמכבדים את עצמם........
פון די בעסערע!!
בעברית פשוטה: ירושלמית גאה ולא צ'אלמרית גאה!אני מהצאלמרים שמכבדים את עצמם........
פון די בעסערע!!
איזה חידונים?בחזרה לנושא האשכול, מי מתנדב ויש לו זמן לעשות עוד חידונים?!
ממש לא, כל הכסף שלי, זה כסף שאני עובדת עבורו, וקצת מהמלגה של בעלי מהכולל!!!הצ'אלמערס לא צריכים לרדוף אחרי החלוקות, יש להם דרכים מכובדות לעשות יותר כסף.
ואני לא הולכת לפרט פה שיטות שעוברות כבר מאב לבן כמה דורות....
למה מפותח??? מכבדים את עצמינו!!א מפותח
תמשיכי לחשוב ולדבר מה שנראה לך, אני נשארת גאה!!בדיוק על הצ'אלמרים האלו דברתי...
למה לאשכול הלא נכון?איזה חידונים?
נפלת לאשכול הלא נכון!
ירושליימערס/צ'אלמערס מפותחים...ממש לא, כל הכסף שלי, זה כסף שאני עובדת עבורו, וקצת מהמלגה של בעלי מהכולל!!!
למה מפותח??? מכבדים את עצמינו!!
תמשיכי לחשוב ולדבר מה שנראה לך, אני נשארת גאה!!
אז צריך לעשות אשכול מיוחד לחידונים.למה לאשכול הלא נכון?
כבר היה כאן אחד שעשה חידון על אונטערנים, בואו נעשה עוד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: