יש לך נסיון איתם?באיקאה מוכרים אינדוקציה ניידת ב190₪
מתאים לשקע רגיל
ואיפהה באיקאה יש מכשירי חשמל? לא זכור לי בקומה למטה למעט תאורה
יש לך נסיון איתם?באיקאה מוכרים אינדוקציה ניידת ב190₪
מתאים לשקע רגיל
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798821
(רואה שערך הנכס שלי ירד בתלילות)
אם את בירושלים, יש את החנות חץ
לפני כמה חדשים מכר דגם דומה ב900 או פחות אבל רק בשחור
בכל כיריים של 4 להבות נכנסים 4 סירים, לא? הגודל הוא כמעט תמיד סטנדרט, 60 ס"מ
יש כיריים חמש להבות ברוחב 70 עם להבה גדולה באמצע, מאוד לא מומלץ
יש רוחב 90 עם להבה גדולה בצד. זה נראה לי אידיאלי
הלבן מתנקה בקלות, חלק מהניקוי של השיש. עם מגבון ונייר מגבת נראה כמו חדשאיך הלבן מבחינת פרקטיות? מתנקה לך בקלות?
אני הבנתי ממוכרים שבגלל שהכפתורים תופסים מקום, אז בעצם הכיריים של 60 הם פחות מכיריים גז רגילות שמונחות מעל תנור (לא בילדאין)
ולכן הרבה פעמים אין מקום ל4 סירים גדולים במקביל
ודווקא אם יש עוד אחד באמצע, זה בעצם נותן רווח גדול יותר וניתן לבשל במקביל ב4 סירים
והלהבה בצד היא לפעמים מדי חזקה ומשמשת רק להרתחה ולא לבישול.
אבל אשמח לשמוע ממך תכלס איך זה בשטח
האם את מבשלת ב4 סירים במקביל?
כי מבחינת מקום בשיש, יש לי.
יש כאן קטע אחר לגמרי.אם היו תשובות סותרות של רבנים.
אם זה זכוכית, די ברור - זה מחלוקת ידועה בין אשכנזים לספרדים
לאשכנזים - לא מועיל שום הכשרה
לספרדים - לא צריך שום הכשרה
אין לי מושג אם זה עשוי רק מזכוכית, ומה החצובות וכו'
במחשבה שניה יכול להיות שאתה צודק. אאעין בעניין.יש כאן קטע אחר לגמרי.
בגלל שזה עובד על חיבור מגנטי או משהו כזה ולא על חום, אפשר לשים סבכה מפסיקה על הזכוכית ומעליה סירים. זה עדיין יעבוד ולא יהיו שום בליעות!
אפשר לברר איך זה עובד בדיוק. אבל יש כזו תשובה של ת"ח אחד.
מה הבעיה במקרה כזה? אם באמת ישנה סבכה דקה שאינה מתכת שעדיין יעבור דרכה המעגל המגנטי?
היתרון באינדוקציה ידוע.ולכאורה אין יתרון לאונדוקציה משאר הכיריים החשמליות הרגילות - שגם ניתן לעשות כנ"ל.
אצלי ג"כ קרה, העיגול הלבן היה נראה כבלוע בזכוכיתהשבוע בטעות השאירו מחבת דולק ריק הרבה זמן וזה יצר עיגול לבן.
עם איזה חומר ניתן להוריד את זה?
שאלתי שאלת רבלאחר העיון נראה שניתן להשתמש בהם בפסח בתנאים
באיקאה מוכרים אינדוקציה ניידת ב190₪
יש לך נסיון איתם?
ואיפהה באיקאה יש מכשירי חשמל? לא זכור לי בקומה למטה למעט תאורה
גם בתנאים שכתבתי? מי הרב ששאלתם?שאלתי שאלת רב
לדעת האשכנזים אין אפשרות להתיר, לשימוש בפסח
1. אני שמהמקפיצה את האשכול כדי לרכז עוד כמה שאלות (ותשובות.. אני מקווה) על אינדוקציה.
1. האם מותר לשים פלטה חשמלית בשבת מעל האינדוקציה?
2. מישהי אמרה לי שהמגירה מתחת לאינדוקציה מתקטנת, ולא א"א לשים בה סכו"ם, אז האם זה נכון, והאם זה נכון רק למצקת ולמרסק תפו"א או לעוד כלים?
3. האם האינדוקציה מחממת את המגירה מתחתיה, כמו כל מכשיר חשמלי עוצמתי? חשבתי לשים שם תבלינים.
4. אינדוקציה יושבת מעל השיש או בגובה השיש? כלומר, אם אני קונה אינדוקציה 70 חותכים את השיש ב70 ס"מ או ב60 כמו בגז 70?
5. מעלה השערה בעייתית או לא: בהנחה שהאינדוקציה היא במשטח אחיד עם השיש, קורה שקצה סיר זז לשיש מרוב עומס, והשיש קיסר ומתפוצץ בחום.. איך זה עובד ביחד?
6. איך עובד משטח גמיש? כל המשטח בוער? מה שאומר שחייבים להזיז לשיש סיר שגמר להתבשל ורק עומד להתקרר?
חפרתי לעומק, אה?
גם תשובות חלקיות יתקבלו בשמחה ויהנו בתודה!!!
5. איזה רוחב המשטח שלך? עד שהסיר מתקרר לוקח זמן, ובינתיים בלי משים הוא יכול לחמם את השיש, לא?1. אני שמה
3. תבלינים הכי כדאי לאחסן במקפיא לשמירת הטריות וכדי שלא יהיו תולעים וכדו'
5. האינדוקציה שלי בגובה השיש+שיש קיסר ואין בעיה. כנראה שהסירים לא זזים בטעות לשיש
6. משטח גמיש-חם רק מתחת לסיר. ובאינדוקציה לא צריך להזיז סיר כדי לקרר. המשטח מתקרר במהירות
אנסה לענות לך מנסיוני (5 שנות שימוש עם אינדוקציה של בוש - ומרוצה מאד מאד):
1. אני לא יודעת מה ההוראות הרשמיות אבל יצא לי לשים מספר פעמים פלטה של שבת מעל האינדןקציה ולא קרה כלום. אציין שבד"כ הפלטה אצלי עובדת על שעון שבת כך שלא פועלת כל שעות השבת ואולי יש לזה השפעה מבחינת החום.
2. לאינדוקציה יש עומק של כ 10 ס"מ, כך שהגיוני שזה יקטין את המגירה שמתחת.
3. לא יודעת. אצלי האינדוקציה מעל תנור כך שלא שמתי לב אם מחמם.
4. מעל השישה חותכים את השיש קצת פחות מגודל הכיריים כך שהזכוכית של האינדוקציה מתיישבת על השיש. האינדוקציה גבוהה מהשיש בערך בחצי ס"מ שזה גובה הזכוכית.
5. לא קרה לי מעולם.
6. אין לי מושג. לא מכירה את המשט הזה.
מקפיצה את האשכול כדי לרכז עוד כמה שאלות (ותשובות.. אני מקווה) על אינדוקציה.
1. האם מותר לשים פלטה חשמלית בשבת מעל האינדוקציה?
2. מישהי אמרה לי שהמגירה מתחת לאינדוקציה מתקטנת, ולא א"א לשים בה סכו"ם, אז האם זה נכון, והאם זה נכון רק למצקת ולמרסק תפו"א או לעוד כלים?
3. האם האינדוקציה מחממת את המגירה מתחתיה, כמו כל מכשיר חשמלי עוצמתי? חשבתי לשים שם תבלינים.
4. אינדוקציה יושבת מעל השיש או בגובה השיש? כלומר, אם אני קונה אינדוקציה 70 חותכים את השיש ב70 ס"מ או ב60 כמו בגז 70?
5. מעלה השערה בעייתית או לא: בהנחה שהאינדוקציה היא במשטח אחיד עם השיש, קורה שקצה סיר זז לשיש מרוב עומס, והשיש קיסר ומתפוצץ בחום.. איך זה עובד ביחד?
6. איך עובד משטח גמיש? כל המשטח בוער? מה שאומר שחייבים להזיז לשיש סיר שגמר להתבשל ורק עומד להתקרר?
חפרתי לעומק, אה?
גם תשובות חלקיות יתקבלו בשמחה ויהנו בתודה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: