המיקום של הלחצנים טוב?בדיוק, תקני ולא תתחרטי
כלומר גיסתי הסבירה לי שאם המיקום לא מוצלח אז זה יוצא שהסירים מונחים על הלחצנים ומכבה את האינדוקציה
המיקום של הלחצנים טוב?בדיוק, תקני ולא תתחרטי
שימי פלטת עץ לבודד, כמו שהמליצו פה. אפשר לקנות בכל נגריה.לא מפריע לי שמתחמם האינדוקציה אבל מפריע שנדלק האור של סימן החימום בשבת
לכל אלה ששמות את הפלטה של שבת מעל האינדוקציה-
אצלי- כשאני מניחה משהו קר- זה מצפצף, ולכן בשבת אני לא מניחה על האינדוקציה כלום (אצלי זה קרוב למקרר והכי קל להניח עליו סלטים, אבל התרגלתי לדלג על השטח הזה...)
ופעם ניסינו לחמם בתבנית תנור אוכל על האינדוקציה, והתלהבנו שהצלחנו, ואז ראינו שזה הוריד על האינדוקציה כמו סימנים של שבר פנימי של הזכוכית. בתחילה נבהלנו, אבל לאט לאט זה נעלם עם הבישולים (כמו שאחרות כתבו כאן).
מסקנתי מ2 המקרים הנ"ל זה שאסור להניח על זה פלטה מחשש שיתפוצץ או מחשש להדליק שם משהו. לא יודעת כי לא ניסיתי.
אשמח לשמוע ממכן איפה אני טועה.
הא, ולגבי חגים אצלנו בקטע פרקטי לא יוצא להשתמש אפילו לא בגז בחג, כי ממילא מבשלים הכל מראש.
רק שהשנה התדיינו איך צולים זרוע וביצה לקערת ליל הסדר...
לי יש אותן והן מדהימות...
לי יש תנור שלהם ואני מרוצה מאדאיך האינדוקציה של TEKA?
ובכלל החברה טובה?
חברה ממש טובה.איך האינדוקציה של TEKA?
ובכלל החברה טובה?
בתנור על גריל במסילה קרובה לגריל,רק שהשנה התדיינו איך צולים זרוע וביצה לקערת ליל הסדר...
ממש לא לנו התירו....לאשכנזים - לא מועיל שום הכשרה
?האם זה באמת יעיל ונח לשימוש?
יש למישהו מידע לגבי האוורור כמה ס"מ מספיק בשביל שלא יחמם את מה שמתחתאצלי ממש לא מתחמם, אם אני נוגעת באינדוקציה עצמה מלמטה מרגישה חום עדין מאד.
הכי טוב לשים מתחת את הסכום ולא אוכל, כי זה כן מתחמם.יש למישהו מידע לגבי האוורור כמה ס"מ מספיק בשביל שלא יחמם את מה שמתחת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: