לאשאלת השאלות,
הקרינה היא כמו מקרוגל?
לאשאלת השאלות,
הקרינה היא כמו מקרוגל?
תביאי מכשיר קרינה ותבדקי!!
אין תשובות ברורות בנושא
יש לך חשמלי רגיל או אינדוקציה?ההבדל מגז לחשמלי ואינדוקציה - דבר ראשון זה הנקיון
ואין שם הבדל בבישול! משתמשת כבר 4 שנים
מנגבת את הכיריים בסוף יום וזה חדש בלי חרצובות וברזלים עם שומנים שרופים
ופעם בשבוע/חודש מנקה קצת יותר ועם חומר
וזה בגלל שכל פעם שקצת גלש מנגבים מיד בקלות
את יכולה ללכת על חשמלי רגיל, בזה בטוח אין קרינה. ואת מרוויחה את קלות הניקוי ונוחות השימושאז לכאורה, עדיף לעשות כיריים גז
לשם מה להסתבך עם החשש הזה,
כשאפשר לא להכנס לזה בכלל?
אני לפני שיפוץ מטבח, וזו אחת ההתלבטויות המשמעותיות שלי: כיריים גז או אינדוקציה
ובשום מקום אין תשובות ברורות
יש היום אינדוקציה שלא חייבים תלת פאזי. אפשר להשתמש בשקע רגיל, זה רק לא מנצל את כל העוצמה האפשרית שנותנות הכיריים. זה עדיין עוצמתי יותר מכיריים חשמליות רגילות.לא לשכוח שבאינדוקציה צריך תלת פאזי
ובלי קשר ממליצה מאד מאד.
כפי שהבנתי, יש רק חברה אחת שמייצרת סוג כזה.יש היום אינדוקציה שלא חייבים תלת פאזי. אפשר להשתמש בשקע רגיל, זה רק לא מנצל את כל העוצמה האפשרית שנותנות הכיריים. זה עדיין עוצמתי יותר מכיריים חשמליות רגילות.
זה בדיוק מה שאני עשיתי.לא יתכן שיש שינוי בטעם האוכל - השפים הכי גדולים משתמשים היום באינדוקציה.
אולי רק בחצילים יש הבדל - אין כמו חציל שקלוי על האש!
לגבי קרינה - כל מכשיר חשמלי פולט קרינה. השאלה היא רק באיזו רמה.
וכירים גז - יש בהם סכנה מוחשית יותר של אש גדולה ועשן (שלוש פעמים כמעט שרפתי את כל הבית....) ושל דליפת גז לא עלינו - שזו סכנת מוות מידי.
גם אנחנו משפצים עכשיו, ברוך השם, ובמטבח מתוכננים גם כיריים בשריים וגם חלביים. אני חושבת שבחלבי נעשה כיריים על גז, למקרה של הפסקת חשמל שלכל הפחות יהיהו לנו מים חמים לכוס קפה.
אה, וגם בשביל החצילים....
בכל מקרה, תודה על המידע שאתן נותנות כאן וגם באשכולות אחרים. זה מאד מוסיף!
חני
יש מאמר של ת"ח אחד שכותב שאפשר להשתמש באינדוקציה של כל השנה לפסח וכן בשרי וחלבי, אם מניחים בין הסיר לכירה משטח סיליקון דק או סבכת רשת (לא מתכת) שעשויים בד"כ להניח עליהם סירים, שאז הכירה עובדת עם המעגל המגנטי ואין בליעות של איסור.אין כמו אינדוקציה בניקיון!!
יש לי כיריים חשמליות רגילות לפסח של חב' בוש 70 ס"מ והן ממש לא מתנקות כמו הכיריים אינדוקציה של אלקטרולוקס של כל השנה,
הפסחיות החשמליות ממש לא מתנקות בקלות השתמשתי בזה 3 פסחים כלומר 3 שבועות,
והן לא נקיות כמו
האלקטרולוקס האינדוקציה שהן כבר בשימוש 4 שנים כמו חדשות!!!
אמר לי קבלן שאפשר לפרק את התקע של הכירה ולהחליף אותו למה שיתאים לשקע רגיל והכל בסדר, זה רק פחות עוצמתי.כפי שהבנתי, יש רק חברה אחת שמייצרת סוג כזה.
אז אם אתם משפצים עכשיו, בונים מטבח חדש וחובים על כיריים כאלו - חבל שלא תעשו הכנה לכיריים בדמות שקע תלת פאזי.
יש לי חברה שממש מצרה על כך, כי היתה חייבת בסופו של דבר לעשות כיריים רגילים.
חני
תודה על החיזוק.זה בדיוק מה שאני עשיתי.
וזה מעולה.
גם גז והבשרי הוא אינדוקציה.
ככה המליצו לי בכמה מקומות
יש לי אינדוקציה נייד לחלבירק שאלה מהמנוסות -
האם זה נכון שהרגישות של האינדוקציה מאד גבוהה, ואם הסיר טיפונת זז מהמקום, הכיריים נכבות ומתקררות?
חני
מומלץ לעשות בשקע הכנה לתלת פאזי, אבל זה לא נותן כלום אם אין בבית גודל חיבור תלת פאזי. אפשר לעשות רק את ההכנה של השקע ובמשך אם מגדילים לתלת פאזי השקע כבר יהיה מוכן.כפי שהבנתי, יש רק חברה אחת שמייצרת סוג כזה.
אז אם אתם משפצים עכשיו, בונים מטבח חדש וחובים על כיריים כאלו - חבל שלא תעשו הכנה לכיריים בדמות שקע תלת פאזי.
יש לי חברה שממש מצרה על כך, כי היתה חייבת בסופו של דבר לעשות כיריים רגילים.
חני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: