אבל אני אוהבת עם חלבאפשר תה בלי סוכר..
כן, העיקר בלי סוכר וקופאיןאבל אני אוהבת עם חלב
אפשר תה בטעמים? (קינמון, נניח)
ממה שידוע לי ס"מ אחד של חלב לא פוגע בצום.אבל אני אוהבת עם חלב
אפשר תה בטעמים? (קינמון, נניח)
את יודעת כמה סוכר יש בחלב???ממה שידוע לי ס"מ אחד של חלב לא פוגע בצום.
אבל אני לא רופאה/דיאטנית, רק ממה שידוע לי
לא דרמה.את יודעת כמה סוכר יש בחלב???
משערת שכן
מתאים לחולי סוכר זהירותזריקות.
וגם לא רק לחולי סוכרתמתאים לחולי סוכר זהירות
נכון לחלוטין.תגובה ראשונה שלי בפרוג רק כיוון שזה "בנפשי" אז שלום לכולם!
כל התגובות כאן היו מאוד חשובות ומעודדות אבל באמת זה כנראה לא המקום לסוג כזה של יעוץ
כדאי לפנות לתזונאי/ת מטעם הקופ"ח ולקבל הדרכה וליווי, אחרת עלולים ממש להינזק מכל מיני דיאטות שפשוט לא מתאימות. (לכל אחד מאתנו יש לא מעט תכונות גנטיות ייחודיות והרגלים שונים)
בכל זאת, לא אמנע מלציין שיש רק מפתח אחד מוכח מבחינה מדעית להפחתת משקל והוא: הורדת צריכת הקלוריות היומית אל מתחת לצריכה היומית או כדי לפשט את הדברים יותר, אל מתחת לBMR (ההוצאה הקלורית היומית במנוחה) וכן, זה אומר לספור קלוריות לפחות במשך כחודש בהקפדה יתרה! עד שמפנימים את הכמות וסוגי המזון שניתן לאכול כדי להמשיך להוריד במשקל. אמנם נכון שגם הורדה אל מתחת להוצאה הממוצעת השבועית למשל גם תהיה תועלתית אבל מאוד קשה ליישם סוג כזה של חישוב, גם מחמת שקשה מאוד לחשב את כל הקלוריות שנשרפות בפעילות גופנית (כמו ניקוי התריסים וקרצוף הפנלים לפסח וכו')
וגם בגלל שכאשר הגוף מזהה שינוי בכמות הקלורית הנצרכת במשך תקופה הוא משנה את כללי המשחק ומאלץ אותנו להוציא פחות קלוריות (מה שמוביל בסופו של דבר גם לשינוי בערך הBMR אבל עדיין זו נקודה טובה להתלות בה).
(יש שיטענו שהפחתת פחמימות דווקא ויש שיאמרו הפוך אבל מחקרים רבים הראו באופן חד משמעי שבסופו של דבר הפקטור הכמעט יחידי המשפיע על הורדה או העלאה במסת שומן הוא מדד הצריכה הקלורית)
דיאטה טובה כמובן היא כזו שניתן להתמיד בה אבל צריך להתרגל לכמה שינויים לא קלים:
א. תחושת רעב מסוימת (אין מה לעשות, אנחנו צורכים פחות קלוריות ממה שהגוף שלנו זקוק כדי לקיים את כל המסה הנוכחית שלנו)
ב. הכרות די משמעותית עם הערך הקלורי של המזון, שאר ערכיו התזונתיים והכמויות
ג. הימנעות כמעט מוחלטת מאכילה אימפולסיבית וכמו כן מי שסובל מהתמכרות למזון חייב לשקול טיפול פסיכותרפי תומך.
ד. פעילות גופנית תומכת הכוללת גם אירובי וגם אימוני כח (בשום אופן לא להסתפק באירובי בלבד, יש צורך בבניה של שריר והגדלת צפיפות עצם שאצל הסובלים מעודף משקל יש חוסר בשניהם)
זה על קצה המזלג ואני אינני מוסמך לייעץ בזה אלא שלמעלה מעשור אני לומד את התחום באופן די מקצועי לצורך עצמי ומשפחתי.
בהצלחה!
אפשר לקבל פקוט בקשר לשתיה תודה וחג שמח.בלתק
לקרוא את הספר של הרב אסחייק - חיים בריאים כהלכה
רק ליישם את עניין שתיית המים בזמנים נכונים ותראי איך תרזי
בכיף!אפשר לקבל פקוט בקשר לשתיה תודה וחג שמח.
קראת את הספר?מי שחושב שהרמב"ם היה מסכים שינהיגו הנהגות בריאות לפי הידע שהיה מקובל במאה ה-12 לא עיין בכתביו מעולם
לא שורף שומנים אבל כן עושה חילוף חומרים מהיר יותר מה שמוביל לשריפת שומנים....שתיה לא שורפת שומנים
ממש לא מסכימה...בתנאי שהמאזן הקלורי שלילי
וזה העיקר החשוב שצריך ליישם, מאזן קלורי שלילי!
(וחילוף החומרים בגוף מושפע בעיקר מהמאזן הקלורי)
בהצלחה...2020 ESTER
כנראה שאת ממש רזה כי אני למשל חולמת להחזיק בדיאטה כמה שנים...
איזה קצב ההליכה צריכה להיות כדי להרזות?ארבעים דקות הליכה עד שעה שלוש ארבע פעמים בשבוע זה נהדר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: