סכין נכון, גז פלפל לא.
וב-97% מהמקומות לא יגידו לך מילה ע"ז בבידוק, כולל בכותל
לא הייתי ממליץ לך לנסות להיכנס עם זה למשרד ממשלתי רגיש, אבל גם שם לא יעצרו אותך.
סכין נכון, גז פלפל לא.
וב-97% מהמקומות לא יגידו לך מילה ע"ז בבידוק, כולל בכותל
לא הייתי ממליץ לך לנסות להיכנס עם זה למשרד ממשלתי רגיש, אבל גם שם לא יעצרו אותך.
באמת צריך לשים לב לאן הולכים
אני הלכתי (לפני כמה שנים) עם חברה אחרי הסמינר לכותל, לא אחזנו והיה בתיק שלנו סכינים יפנים, בדיוק חתכנו דברים לפני איתם בסמינר.
ושהעברנו בבידוק הוא פשוט עצר אותנו שם התחיל להגיד בקשר שיש פה שתי נשים עם סכינים התחיל להסביר לו שם מה גודל הסכין וכו'
הייתי צריכה להסביר לו שחזרנו מלמודים וכו'
ב"ה הוא שחרר אותנו והכל היה טוב
אבל שימו לב במיוחד בתקופה הזאת.
המצב המתוח בארץ הזניק את הביקוש להוצאת רישיון נשק בקרב אזרחי ישראל בשבועות האחרונים. על פי הנתונים, כיממה לפני הפיגוע בב"ש הוגשו כ-44 בקשות, ואילו לאחר הפיגוע בבני ברק, המספר זינק ל-1,773
זה נכון לגבי שיהודים יפגעו ח"ו ביהודים.
לפחד מזליגת נשק לערבים - זה לעצום עיניים מול העובדה שכבר יש כמאה אלף נשקים בחברה הערבית - לא כ"כ קשה להם להשיג - אז עדיף שגם לנו יהיה.
וד"א לגבי הפיגוע באוטובוס - כל הפרשנים שמבינים בנשק טענו שככל הנראה מדובר באזרח מאוד מיומן, בעל הכשרה קרבית רצינית, כי קשה עד בלתי אפשרי לירות בתוך אוטובוס במהומה שפורצת ברגע האירוע להרוג מחבל ולא לפגוע באף אחד. בן אדם לא מיומן מספיק היה עלול לפגוע באחרים, במידה כזו או אחרת.
ההכשרה שעושים כדי לקבל רישיון איננה מתקרבת בכי הוא זה להכשרה קרבית, אז לקחת את זה בחשבון.
זה לא אומר שזה לא יכול לעזור באירועים מסוימים ובהרבה כאלו.
צריך לקחת בחשבון שברגע שאדם שולף אקדח - הוא הופך להיות היעד הראשון למתקפה - ויש לו שניות לפעול.
ועדיין זה יכול להועיל - מה שברור זה להתייעץ עם אנשים שעוסקים בתחום.
כשיש לך נשק יותר ממה שהנשק שומר עליך אתה צריך לשמור על הנשק רק לדוגמא אציין פרט חשוב על פי חוק אסור להשאיר אקדח בבית ריק כלומר כל פעם שאתה יוצא מהבית והבית נשאר ריק אתה חייב לקחת אתך את האקדח.
שימו לב לגבי מקומות מאובטחים, שאסור להכניס לשם גז פלפל, ותחשבו את צעדיכם מראש שלא תיתקעו/תיאלצו להשאיר אותו במתנה לשומר בכניסה. (יש מקומות שמאפשרים להשאיר בכניסה, ואח"כ לקחת כשיוצאים).
לכל החוששים והמתלבטים והחסרי רישיון - בינתיים אפשר לקחת סכין בתיק (שלא נצטרך אבל מול מפגע ללא נשק חי זה יכול לעזור)
זה מה עשיתי בפעם הקודמת שהיה התקפה של מפגעים.
בעיה.
גם אני עשיתי זאת כמה שנים, עד שהגעתי לגיל 18+ והבנתי שהסטטיסטיקה שאדקור מחבל ע"י הסכין נמוכה מהסיכוי שאסתבך עם רשויות החוק.
ואיך לומר?
בכל רשימת תחביבי (והיא ארוכה!), לא מצאתי רצון לישיבה בכלא.
מקוה בשבילך שלא נכנסת עם הסכין הנ"ל לקניון אן כל מקום אחר שעושים בו בידוק בטחוני
כי נראה לי זה לא היה מסתיים בטוב..
אם כבר המלצה שלי להגנה עצמית נראה לי עדיף גז פלפל
לפני כמה שנים, באחת מהתקופות היותר 'חמות', לא הייתי יוצאת מהבית ללא סכין.
אל תשאלו אותי איך העזתי (תעוזה או טפשות? לאלוקים פתרונים. האמת, נראה לי שזה היה יותר חוסר אונים.), נכנסתי עם זה חופשי לכותל וכיו"ב. מעולם לא שמו לב ב"ה. עקומים!
בעקבות המצב המתוח בארץ כשבכל רגע נתון, עלול להגיח מחבל המנסה בכל כוחו להרוג יהודים | 'בחדרי חרדים' עם סרטון לחימה קצר, המלמד כיצד להילחם ולהתמודד מול מחבל עם סכין ולהימנע מדקירה חלילה | הגנה עצמית וטיפים חשובים | 'ונשמרתם מאוד לנפשותיכם | צפו
www.kore.co.il
בנוגע לנשק, יש דבר כזה אקדח גז פלפל דמוי אמיתי. [מצו"ב] שיכול מאוד מאוד להרתיע מחבל עם סכין.
מעבר להרתעה לאקדח גז יש יתרון באפקט פיזור של גז בצורה ממוקדת קדימה, והגז אינו חוזר אחורה לכיוון מחזיק האקדח אפי' ברוחות.! לאקדח יש גם יתרון במרחק שלש מטר!
חשוב להבדיל בין גז מדמיע לגז פלפל,,,
בנטרול מיידי, גז פלפל פי כמה יותר יעיל. גם על מסוממים שיכורים וכו'! בשונה מגז מדמיע,,,,
מנסיון אישי בנטרול! בכמות של 18 גרם גז יש עוורון מוחלט ל15 דקות לפחות!! כתוצאה מהתנפחות העיניים!
וגם קשיי נשימה איומים!
[האופציה יחידה להפסיק את העוורון וקשיי הנשימה כתוצאה מתקיפת גז פלפל, זה שתייה של שמן / חלב ושטיפת העינים בחלב קר!
ולכן אם רוצים נטרול מוחלט צריך לבדוק את כמות הג'ל הדביק בגז פלפל שמדביק את הגז לנקבוביות העור. ואת כמות החומר הפעיל שאמורה להיות לא פחות מ18 %, כמו"כ יש דבר כזה גז עם צבע שצובע את הפנים של התוקף עד שלושה ימים!!! בכדי שיוכלו לזהות אח"כ בקלות מי התוקף,,,, הגז הזה נמצא בשימוש משטרת ישראל, והוא של חברת TAKEDOWN]
בכל מקרה אם כבר, חשוב לקנות גז פלפל מחברה איכותית כמו דיפנס נוקאאוט וכדו',,,,
1) איך מורידים את הסרטון?
2) כבר ראיתי את האקדח הזה ועלו לי שלוש שאלות:
א. הוא חוקי???
ב. בהנחה שתשובה א. היא כן: האם מותר להיכנס איתו במעברים ביטחוניים (כותל וכיו"ב).
ג. אולי השאלה קצת הזויה... אבל האם יש אפשרות להניח אותו במקום נוח לשליפה מהירה, אבל לא במותן או בגב?
כלומר, במקום לא נראה לעין?
ועוד משהו:
איך אף אחד לא דיבר על פנס הלם ועל שוקר חשמלי???
אני תוהה מה עדיף:
גז פלפל (בהנחה ברורה, שהוא עדיף על גז מדמיע)
שוקר חשמלי
פנס הלם
קרבן הציבור מחדרה: האברך הקדוש והטהור רבי רפאל מרדכי פישהוף הי"ד, ירד אתמול מביתו בדרך לכולל, כשספרי הלימוד שלו תחת בית שחיו • מחבל בן עוולה דקר אותו והותירו כשהוא מתבוסס בדמו • בכוחותיו האחרונים רץ לבית השכנים כדי לבקש עזרה, שם התמוטט ואיבד את הכרתו • לאחר מאבק אינטנסיבי, ניצחו אראלים את המצוקים, ועלתה נשמתו השמימה – הותיר אחריו אלמנה וששה יתומים
הרב פישהוף, בן 36 בלבד בהירצחו, עמד בראש משפחה לתפארת, ויחד עם רעייתו המשמשת כמחנכת בישראל, גידלו את ששת ילדיהם, שהקטן מביניהם בן שנתיים והגדולה עלתה זה עתה לכתה ו'.