דרוש מידע איך מוציאים רשיון נשק?

מצב
הנושא נעול.

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
כל הרעיונות שהיו כאן כמו גז פלפל או ללכת עם סכין
לא עוזר כשהולכים לכותל למשל כי אם מוצאים סכין בבדיקה מעכבים לחקירה זהירות
סכין נכון, גז פלפל לא.
וב-97% מהמקומות לא יגידו לך מילה ע"ז בבידוק, כולל בכותל
לא הייתי ממליץ לך לנסות להיכנס עם זה למשרד ממשלתי רגיש, אבל גם שם לא יעצרו אותך.

כשרוני

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נתוני חיפוש בגוגל בימים האחרונים...

קבצים מצורפים

• נתוני נשק.PNG
    נתוני נשק.PNG
    KB 32.4 · צפיות: 112
  • נשק 2.PNG
    נשק 2.PNG
    KB 18.2 · צפיות: 114

שרה֫

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מה הכוונה סכין נכון
באמת צריך לשים לב לאן הולכים
אני הלכתי (לפני כמה שנים) עם חברה אחרי הסמינר לכותל, לא אחזנו והיה בתיק שלנו סכינים יפנים, בדיוק חתכנו דברים לפני איתם בסמינר.
ושהעברנו בבידוק הוא פשוט עצר אותנו שם התחיל להגיד בקשר שיש פה שתי נשים עם סכינים התחיל להסביר לו שם מה גודל הסכין וכו'
הייתי צריכה להסביר לו שחזרנו מלמודים וכו'
ב"ה הוא שחרר אותנו והכל היה טוב
אבל שימו לב במיוחד בתקופה הזאת.

USHER

משתמש מקצוען

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
בערים אורבניות צפופות.
ירי מנשק ע"י לא מיומנים יכול בעצמו לגרום לנפגעים נוספים בסביבה.

112123

משתמש מקצוען
בערים אורבניות צפופות.
ירי מנשק ע"י לא מיומנים יכול בעצמו לגרום לנפגעים נוספים בסביבה.
זה נכון אבל לא לגמרי
כי אם ח"ו יש פיגוע אנשים מתנדפים מהאזור והשטח ריק יחסית

צ.ל.פ

משתמש חדש
לא יודעת אבל בכזה מצב נוראי תאמינו לי מומלץ שיתנו ליהודים אחראים להחזיק נשק

GBSA

משתמש סופר מקצוען
בלי להתייחס לשאר השיקולים שהועלו פה בעד ונגד.
נשק מחולק לאזרחים יכול להביא עלינו צרוןת צרורות
ראו מה שקורה באמריקה
זה נכון לגבי שיהודים יפגעו ח"ו ביהודים.
לפחד מזליגת נשק לערבים - זה לעצום עיניים מול העובדה שכבר יש כמאה אלף נשקים בחברה הערבית - לא כ"כ קשה להם להשיג - אז עדיף שגם לנו יהיה.

GBSA

משתמש סופר מקצוען
וד"א לגבי הפיגוע באוטובוס - כל הפרשנים שמבינים בנשק טענו שככל הנראה מדובר באזרח מאוד מיומן, בעל הכשרה קרבית רצינית, כי קשה עד בלתי אפשרי לירות בתוך אוטובוס במהומה שפורצת ברגע האירוע להרוג מחבל ולא לפגוע באף אחד. בן אדם לא מיומן מספיק היה עלול לפגוע באחרים, במידה כזו או אחרת.
ההכשרה שעושים כדי לקבל רישיון איננה מתקרבת בכי הוא זה להכשרה קרבית, אז לקחת את זה בחשבון.
זה לא אומר שזה לא יכול לעזור באירועים מסוימים ובהרבה כאלו.
צריך לקחת בחשבון שברגע שאדם שולף אקדח - הוא הופך להיות היעד הראשון למתקפה - ויש לו שניות לפעול.
ועדיין זה יכול להועיל - מה שברור זה להתייעץ עם אנשים שעוסקים בתחום.

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
האם לדעתכם זו השתדלות?
מי שיש לו אפשרות, ברור!!!
למיטב ידיעתי,
בעל רישיון נשק צריך לשאת את הנשק באופן קבוע.
לא נכון.
איפה משיגים?
כשיש לך נשק יותר ממה שהנשק שומר עליך אתה צריך לשמור על הנשק רק לדוגמא אציין פרט חשוב על פי חוק אסור להשאיר אקדח בבית ריק כלומר כל פעם שאתה יוצא מהבית והבית נשאר ריק אתה חייב לקחת אתך את האקדח.
מקור???
נראה לי שאחד השיקולים בנושא צריך להיות אם יהיה לכם מספיק אומץ לירות בשעת מעשה ל"ע
בינינו, את זה א"א לדעת, עד שעת המעשה עצמו...
פחות או יותר..
שימו לב לגבי מקומות מאובטחים, שאסור להכניס לשם גז פלפל, ותחשבו את צעדיכם מראש שלא תיתקעו/תיאלצו להשאיר אותו במתנה לשומר בכניסה. (יש מקומות שמאפשרים להשאיר בכניסה, ואח"כ לקחת כשיוצאים).
לכותל, רכבת וכו' מותר להיכנס עם גז פלפל / פנס הלם?
לכל החוששים והמתלבטים והחסרי רישיון - בינתיים אפשר לקחת סכין בתיק (שלא נצטרך אבל מול מפגע ללא נשק חי זה יכול לעזור)
זה מה עשיתי בפעם הקודמת שהיה התקפה של מפגעים.
בעיה.
גם אני עשיתי זאת כמה שנים, עד שהגעתי לגיל 18+ והבנתי שהסטטיסטיקה שאדקור מחבל ע"י הסכין נמוכה מהסיכוי שאסתבך עם רשויות החוק.
ואיך לומר?
בכל רשימת תחביבי (והיא ארוכה!), לא מצאתי רצון לישיבה בכלא.
אבל אני גם חושבת שבמרבית האחוזים הסכין עוזרת יותר לרגיעת נפשו של האדם.
אמת.
מקוה בשבילך שלא נכנסת עם הסכין הנ"ל לקניון אן כל מקום אחר שעושים בו בידוק בטחוני
כי נראה לי זה לא היה מסתיים בטוב..
אם כבר המלצה שלי להגנה עצמית נראה לי עדיף גז פלפל
לפני כמה שנים, באחת מהתקופות היותר 'חמות', לא הייתי יוצאת מהבית ללא סכין.
אל תשאלו אותי איך העזתי (תעוזה או טפשות? לאלוקים פתרונים. האמת, נראה לי שזה היה יותר חוסר אונים.), נכנסתי עם זה חופשי לכותל וכיו"ב. מעולם לא שמו לב ב"ה. עקומים!

הלחצת!!!
העניין הוא שצריך הרבה כוח פיזי כדי להפעיל את הנשק. אני למשל לא בטוחה שהייתי מצליחה לעבור מטווח כי פשוט לא הייתי מצליחה לירות...
בהתחשב בכוח הפיזי שצריך להפעיל כדי לירות- קשה לי להאמין שילדים יצליחו להזיק ח"ו.
קצת הגזמת!
מחילה...
בנוגע לפיגועי דקירה מצ"ב קישור לצפייה חובה! נראה לי תועלתי קצת במקרה הצורך,,,!

בנוגע לנשק, יש דבר כזה אקדח גז פלפל דמוי אמיתי. [מצו"ב] שיכול מאוד מאוד להרתיע מחבל עם סכין.

מעבר להרתעה לאקדח גז יש יתרון באפקט פיזור של גז בצורה ממוקדת קדימה, והגז אינו חוזר אחורה לכיוון מחזיק האקדח אפי' ברוחות.! לאקדח יש גם יתרון במרחק שלש מטר!

חשוב להבדיל בין גז מדמיע לגז פלפל,,,
בנטרול מיידי, גז פלפל פי כמה יותר יעיל. גם על מסוממים שיכורים וכו'! בשונה מגז מדמיע,,,,

מנסיון אישי בנטרול! בכמות של 18 גרם גז יש עוורון מוחלט ל15 דקות לפחות!! כתוצאה מהתנפחות העיניים!
וגם קשיי נשימה איומים!

[האופציה יחידה להפסיק את העוורון וקשיי הנשימה כתוצאה מתקיפת גז פלפל, זה שתייה של שמן / חלב ושטיפת העינים בחלב קר!
ולכן אם רוצים נטרול מוחלט צריך לבדוק את כמות הג'ל הדביק בגז פלפל שמדביק את הגז לנקבוביות העור. ואת כמות החומר הפעיל שאמורה להיות לא פחות מ18 %, כמו"כ יש דבר כזה גז עם צבע שצובע את הפנים של התוקף עד שלושה ימים!!! בכדי שיוכלו לזהות אח"כ בקלות מי התוקף,,,, הגז הזה נמצא בשימוש משטרת ישראל, והוא של חברת TAKEDOWN]

בכל מקרה אם כבר, חשוב לקנות גז פלפל מחברה איכותית כמו דיפנס נוקאאוט וכדו',,,,

בשורות טובות.
צפה בקובץ המצורף 1095560
1) איך מורידים את הסרטון?
2) כבר ראיתי את האקדח הזה ועלו לי שלוש שאלות:
א. הוא חוקי???
ב. בהנחה שתשובה א. היא כן: האם מותר להיכנס איתו במעברים ביטחוניים (כותל וכיו"ב).
ג. אולי השאלה קצת הזויה... אבל האם יש אפשרות להניח אותו במקום נוח לשליפה מהירה, אבל לא במותן או בגב?
כלומר, במקום לא נראה לעין?

ועוד משהו:
איך אף אחד לא דיבר על פנס הלם ועל שוקר חשמלי???

אני תוהה מה עדיף:
גז פלפל (בהנחה ברורה, שהוא עדיף על גז מדמיע)
שוקר חשמלי
פנס הלם

חסדיאל שופק

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה