והיום שכל הארץ חזית..עד שאתם מתווכחים
"תפתחו" מקורות
הנה אחד ש"פתחתי"
למסקנת דבריו שהרב עובדיה ור משה פיינשטיין מתירים
ובודאי במקום של חשש סכנה
בני ברק-באר שבע-חדרה
זה נראה פשוט
והיום שכל הארץ חזית..עד שאתם מתווכחים
"תפתחו" מקורות
הנה אחד ש"פתחתי"
למסקנת דבריו שהרב עובדיה ור משה פיינשטיין מתירים
ובודאי במקום של חשש סכנה
סורי. לא הבנתי.אז אולי פה קבור הכלב..
אתה יכול לכתוב את זה על רעייתך בלבד...אני סבור שגם נהיגה ע"י נשים וכמובן נשיאת נשק ע"י נשים פשוט מסוכנת
די בראיית עכבר על הכביש וה' ישמור או לפעמים כשנהגת מסתכלת במראה לפני יציאה לצומת היא שוכחת את עצמה ושוקעת במראה
סטטיסטית נשים עושות פחות תאונות מגבריםבשל אופיין הזהיר יותראני סבור שגם נהיגה ע"י נשים וכמובן נשיאת נשק ע"י נשים פשוט מסוכנת
די בראיית עכבר על הכביש וה' ישמור או לפעמים כשנהגת מסתכלת במראה לפני יציאה לצומת היא שוכחת את עצמה ושוקעת במראה
כנראה שזה לא חשובסורי. לא הבנתי.
שנה מספיק, אך האם כשיעבור ישלל רשיונו [ומי ידע]כמה זמן צריך לגור במקום כדי להחשב לתושב, והאם ברגע שיעבור עיר [לאיזור שאינו איזור עימות] ישלל לו הרשיון [ואיך ידעו שעבר]
תתמתן, אוקי???אני סבור שגם נהיגה ע"י נשים וכמובן נשיאת נשק ע"י נשים פשוט מסוכנת
הרשיון לנשק?שנה מספיק, אך האם כשיעבור ישלל רשיונו [ומי ידע]
תארו לעצמכם כשזה קורה בכבישתתמתן, אוקי???
זה ממש תלוי באופי.
מכירה נשים ערניות לחלוטין.
ומכירה גברים, לע"ב!!!
(לע"ב - לא על בעלי)
עצבנת אותי לחלוטין!
לא נורא, זו תגובה נשית אופיינית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: