חבל שהאזרח הזה לא חבר בפורום הזה..אזרח אמיץ שהיה על האוטובוס עם נשק נטרל את המחבל בתוך שניות
היו מלמדים אותו לנטרל מחבל בפלפל
חבל שהאזרח הזה לא חבר בפורום הזה..אזרח אמיץ שהיה על האוטובוס עם נשק נטרל את המחבל בתוך שניות
כתושבת בנימין לא אמורה להיות לך בעיה להוציא רשיון לנשק. זה "רק" הכסף. והרבה בירוקרטיה...איפה יש נשק מחולק ?
אני ירוץ לקחת...
בשביל לקבל נשק צריך תנאים מסוימים
צריך לענות על קריטריונים
וצריך להיפרד מ4000 שח...
לי יותר מפריע הנושא של השמירה על הנשק בבית של ילדים....מלחיץכתושבת בנימין לא אמורה להיות לך בעיה להוציא רשיון לנשק. זה "רק" הכסף. והרבה בירוקרטיה...
העניין הוא שצריך הרבה כוח פיזי כדי להפעיל את הנשק. אני למשל לא בטוחה שהייתי מצליחה לעבור מטווח כי פשוט לא הייתי מצליחה לירות...
אחרי המחבל הקודם המשטרה החרימה את זהולמה לא שטפו את זה אחרי המחבל הקודם... פיכס..
אף פעם לא שמעתי שראש ממשלה בישראל מתבטא בצורה שכזאת זקוקים דחוןף למשיחזה חדש?
זה כבר מעל 70 שנה
בהתחשב בכוח הפיזי שצריך להפעיל כדי לירות- קשה לי להאמין שילדים יצליחו להזיק ח"ו.לי יותר מפריע הנושא של השמירה על הנשק בבית של ילדים....מלחיץ
אתה מודע לזה שזה עבירה פלילית ואם יתפסו אותך תצטרך להסביר בחקירה באזהרה מה עושה אצלך סכין?לכל החוששים והמתלבטים והחסרי רישיון - בינתיים אפשר לקחת סכין בתיק (שלא נצטרך אבל מול מפגע ללא נשק חי זה יכול לעזור)
זה מה עשיתי בפעם הקודמת שהיה התקפה של מפגעים.
אין הרבה בירוקרטיה.כתושבת בנימין לא אמורה להיות לך בעיה להוציא רשיון לנשק. זה "רק" הכסף. והרבה בירוקרטיה...
העניין הוא שצריך הרבה כוח פיזי כדי להפעיל את הנשק. אני למשל לא בטוחה שהייתי מצליחה לעבור מטווח כי פשוט לא הייתי מצליחה לירות...
חבל על לפתח ציפיות מצפיות..בנוגע לפיגועי דקירה מצ"ב קישור לצפייה חובה! נראה לי תועלתי קצת במקרה הצורך,,,!
נכון מאוד!חבל על לפתח ציפיות מצפיות..
ברגע האמת מי שיכול לברוח שיבחר. אלא אם יש לו נשק משמעותי.
המציאות לצערנו לא דומה בכלל לסרטונים האלו.
אהבתי את המשחק מילים 'ציפיות מצפיות', אבל חוץ מזה לא כ"כ הבנתי מה כתבת,,??חבל על לפתח ציפיות מצפיות..
ברגע האמת מי שיכול לברוח שיבחר. אלא אם יש לו נשק משמעותי.
המציאות לצערנו לא דומה בכלל לסרטונים האלו.
למי שמתנדב בזקא או איחוד יכול להוציא רישיוןא. הפתרון הנכון לפחות בשלב ראשון הוא שגורמי ההצלה שבד"כ מתאימים לכך מבחינת יכולת ניתוח מהירה וזריזות יישאו נשק, אם כל כונני ההצלה בערים החרדיות יישאו נשק זה יהיה משמעותי ביותר.
בגללך ישבתי לצפות בכל מהלך ההלוויה של השוטרלפני שאתה בז ל...
דבריך חידות עבוריבגללך ישבתי לצפות בכל מהלך ההלוויה של השוטר
לצערי אתה זה שבז!!
בגללך ישבתי לצפות בכל מהלך ההלוויה של השוטר
לצערי אתה זה שבז!!
לא לריב...דבריך חידות עבורי
כל הכבוד שישבת לצפות אך למה בגללי?
ולמה אני זה שבז?
מי הרבנים?אכן יש לי את הסרטון
ממש גיבורים
שמעתי שרבנים אמרו שזו מצווה ללכת ללוויה של השוטר הזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: