ניסית פעם?קצת הגזמת!
מחילה...
לבעלי יש אקדח, וממש פחדתי שהוא יגיע בטעות לידיים של הילדים, עד שהוא הראה לי כמה קשה זה להטעין אותו.
(זה כמובן לא סותר את ההקפדה שיהיה בכספת)
ניסית פעם?קצת הגזמת!
מחילה...
התכוונתי לירות, לא להטעין.ניסית פעם?
לבעלי יש אקדח, וממש פחדתי שהוא יגיע בטעות לידיים של הילדים, עד שהוא הראה לי כמה קשה זה להטעין אותו.
(זה כמובן לא סותר את ההקפדה שיהיה בכספת)
הוכחה שזה לא עכ"כ קשה כמו ש @טילון מתארת.למרות ששומעים סיפורים לפעמים שאחד נפצע ברגלו בגלל טעות?
אכן, לא התנסחתי טוב. כשכתבתי שצריך להפעיל כוח כדי לירות, התכוונתי להטענה, שבלעדיה האקדח לא יכול לירות... בכל מקרה, עם ילדים בבית זה מרגיע.התכוונתי לירות, לא להטעין.
הבדל עצום!!!אכן, לא התנסחתי טוב. כשכתבתי שצריך להפעיל כוח כדי לירות, התכוונתי להטענה, שבלעדיה האקדח לא יכול לירות... בכל מקרה, עם ילדים בבית זה מרגיע.
הסיפורים האלו מן הסתם קרו באקדח טעון, שירה בטעות. לא רואה סיטואציה של הטענה בטעותלמרות ששומעים סיפורים לפעמים שאחד נפצע ברגלו בגלל טעות?
אקדח לא טעון לא יורה, גם בטעות. אם האקדח טעון זה אכן מסוכן, ולכן לא אמורים להטעין אותו אם אין כוונה מיידית לירות.לא דיברתי על הטענה
כללי על עצם להחזיק
מה כתוב שם...?גמרא נזיר דף נט עמוד א
שולחן ערוך יורה דעה קפ"ב ס"ה
אסור זה בגדר לא ילבש כך שמעתי פעםמה כתוב שם...?
לאישה מותר לשאת נשק או לא?
השאלה אם זה כמו הלא ילבש של הרשיון נהיגהאסור זה בגדר לא ילבש כך שמעתי פעם
כותבת מהנסיון של בעלי (לא מעכשיו)מעניין אותי לדעת עם משהוא עשה פה באמת רישיון לנשק מאז שהאשכול נפתח
אני רוצה לשמוע איך זה הולך התהליך לרכישת נשק כמה עולה , אם כדאי בכלל , איפה אני עובר אימונים
מה אתם ממליצים אבל מי שבאמת יודע לרציניים בלבד
לרוב אין???הפוך להרבה מהנשים אין ורק חלקן נהגו שכן
להרבה מהנשים בעולם או בציבור החרדי?הפוך להרבה מהנשים אין ורק חלקן נהגו שכן
היום , במצב של היום ביטלו את ההלכה שאוסרת על נהיגה לאישה מגדר לא ילבש , היום בתקופתינו אין מצב לאישה שלא תהיה רשיון היא חייבת את זה לעבודה להוציא את הילדים מהגן וכו"השאלה אם זה כמו הלא ילבש של הרשיון נהיגה
שלהרבה מהנשים כן יש ורק חלקן נהגו שלא
מבחינתי המודד זה הציבור החרדי כמו שכולם מבינים שהלך אחר הרוב לא כולל את כל העולם ואכן בציבור החרדי רוב הנשים לא נוהגותלרוב אין???
גם וגםלהרבה מהנשים בעולם או בציבור החרדי?
הבדל גדול!לא רק היא...
אז אם זו הסיבה האיסור היה אמור להיות גם על הגבר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: