@שושנה שרה מה קורה?
???@שושנה שרה מה קורה?
אם יש משהו בעברית אשמח לשמוע.הסוף לאנשים ששלולטים פיזית ומילולית על השני, באידיש
אם אתם מבינים אידיש תשמעו פה הדרכה מפורטת ומאוד מעניינת, הכל על הנפש השבורה, הפרעת אישיות, הנקראת באנגלית בורדלין,
בקו טלפון: 0723701823 שלוחה 71
או בקול הלשון
https://www.kolhalashon.com/New/Shiurim.aspx?Lang=Idish&FID=234564&Order=1&RavID=7184&PageNum=3
אשמח שתשתפי איך ניתקת קשר?גם לי היתה חברה כזאת ,
אישה מדהימה , מוכשרת ומבינה .
כשהייתי צריכה עזרה היא היתה מגיעה אליי הביתה ונמצאת אצלי עד השעות הקטנות של הלילה, כמה שהיה לא נעים לי מכך היא התעקשה להשאר ולעזור , אך בתמורה דרשה שאתן לה פי 100 , היא דרשה הקשבה מלאה (לפעמים למשך שעות רבות) ולא תמיד יכלתי להתפנות אליה , וכשזה קרה , היא היתה נעלבת , זורקת כמה מילים פוגעניות ונעלמת לתקופה עד שהחליטה שקיבלתי את ה"עונש"( או שלא יכלה כבר בלעדיי) והתקשרה אליי.
במשך שנים ניסיתי להתרחק ממנה , אך היה לי קשה לפגוע בה בעצם הריחוק,
כשראיתי שהיא משתמשת בי לרעה (למרות שאני אישה אסרטיבית, אך ריחמתי עליה , כי הבנתי שיש לה בעיה רגשית) החלטתי לעשות סטופ לקשר בינינו.
תכלס, היום אנחנו כבר כמה שנים לא בקשר. לי זה מעולה, ואני מקווה שהיא שינתה את דפוס ההתנהגות שלה עם אחרים.
אין לי קשר איתה היום וזה מצויין עבורי.
חשוב לציין שאנחנו לא גרות באותה עיר, כך שהיה קל לי יותר להתנתק.
ולכן אני מציעה לך מנסיוני:
התרחקי, זה דפוס התנהגות שלא ניתן לשליטה, אך תעשי את זה בחכמה!
בהצלחה!
אז מה עדיף, אוף.כאשר אנחנו משתמשים במנגנוני הגנה שעוזרים לנו לא להיפגע, אנחנו משתמשים בכל מיני דרכים שיביאו אותנו לרגיעה ולאיזון אך בהכרח ישפיעו על איכות ועומק הקשר. לכן אם תצליחי לא להיפגע ממנה- כלומר, לפתח הגנות אישיות מולה, ממילא הקשר כבר לא יהיה אותו קשר קרוב .
התרחקתי לאט לאט,אשמח שתשתפי איך ניתקת קשר?
חסימת המספר שלה וכ'ו? או בדרך טובה?
לא יעזור לדעתי, נראה לי שהחברה פשוט לא יכולה לשלוט בעצמהלומר לה שבמידה והירידות ממשיכות תאלצו להיפרד
אם זו מהמשפחה הקרובה מאד כגון אחים ואחיות, ממש לא ידידות קרירהלא חייבים להיות בקשר הדוק עם מי שלא מסתדרים למעט בני הזוג
ואפילו עם משפחה אפשר בידידות קצת קריר באופן שבלתי נסבל
בלי להתיחס לכל הנושא שנידון פה,אם זו מהמשפחה הקרובה מאד כגון אחים ואחיות, ממש לא ידידות קרירה
יש משפט חזק אחים זה לנצח
מומלץ להתייעץ עם מישהו שמבין בנפש.יש לי חברה שמדי פעם יורדת לי לחיים
היא חברה טובה שלי ורוב הזמן כיף לי איתה
אני יודעת שהיא מעריכה ואוהבת אותי
אבל כשזה קורה, [לא הרבה פעמים] [ובדר"כ אחרי שקרה לה משהוא מעצבן אחר בבית או בעבודה]
היא יורדת עלי חזק ומשתמשת בכל מה ששיתפתי אותה נגדי.....
אני יודעת שהיא סתם שופכת עלי וכל פעם אחרי זה היא גם מתנצלת ומבקשת סליחה
אני כל פעם מנסה להתנתק מזה, להבין שהיא לא באמת רוצה ומתכוונת לפגוע ושזה פשוט משתלט עליה
ובכל זאת אני נפגעת מאוד!!!!
כל פעם מחדש אותו סרט...
יש לזה פתרון? איך אני יכולה לא להיפגע ממנה?
[ולא, אל תגידו לי לעזוב את החברות הזאת כי אני כן רוב הזמן נהנית איתה ומעוניינת להמשיך בקשר]
תודה מראש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: