אני חושבת שבקמפוס שטראוס למשל לומדים פעמיים בשבוע ערב, ובטח יש עוד מקומות כאלה.אפשר לשלב את זה עם עבודה?
אני עובדת 5 שעות ביום.
כנראה שלא...משעמם יותר מהנה"ח?
אני חושבת שבקמפוס שטראוס למשל לומדים פעמיים בשבוע ערב, ובטח יש עוד מקומות כאלה.אפשר לשלב את זה עם עבודה?
אני עובדת 5 שעות ביום.
כנראה שלא...משעמם יותר מהנה"ח?
זה כולל יום שישי?אני חושבת שבקמפוס שטראוס למשל לומדים פעמיים בשבוע ערב, ובטח יש עוד מקומות כאלה.
ברור שלא.זה כולל יום שישי?
יעוץ פנסיוני זה ממש לא כמה קורסים בודדים. צריך ללמוד ל4 מבחני יסוד לא קלים ואח"כ לעוד מבחנים בהתאם למסלול שבוחרים (יעוץ פנסיוני זה עוד 2 מבחנים)אולי שווה לך באמת סוג של יעוץ פנסיוני, שאת יכולה ללמוד את זה רק בכמה קורסים בודדים, ולא כמה שנים טובות של השקעה,
תחשבי גם על זה
מעניין כי בררתי היום אצל כמה ואמרו שזה כולל יום שישיברור שלא.
בררתי היום אצל כמה מקומות, זה תלוי מה רוצים ללמוד זה מקצוע רחב, וזה חצי שנה לימודים ואז נכנסים לסטא'ז לשנה במקביל ללימודים.יעוץ פנסיוני זה ממש לא כמה קורסים בודדים. צריך ללמוד ל4 מבחני יסוד לא קלים ואח"כ לעוד מבחנים בהתאם למסלול שבוחרים (יעוץ פנסיוני זה עוד 2 מבחנים)
בסה"כ 6 מבחנים לא קלים בכלל.
סדר גודל של לימודים בין שנה וחצי לשנתיים בהנחה שעוברים את כל המבחנים בפעם הראשונה...
את מדברת על יעוץ פנסיוני?בררתי היום אצל כמה מקומות, זה תלוי מה רוצים ללמוד זה מקצוע רחב, וזה חצי שנה לימודים ואז נכנסים לסטא'ז לשנה במקביל ללימודים.
כן, אמרו לי חצי שנה לימודים ואז משלבים סטאז לשנה, בסה"כ לימודים במשך שנתיים,הם מכניסים לעבוד אחרי החצי שנה ואז מרוויחה לעשות את הסטאז בזמן הלימוד וככה שגומרים את גם נמצאת כבר בתוך מקום עבודה ויכולה להחליט האם להישאר או לעבוד במקום אחר.את מדברת על יעוץ פנסיוני?
מוזר... זה חצי שנה לימודים אם את הולכת להבחן על 4 מבחנים ביחד.... (יסודות הביטוח, כלכלה, מימון וסטטיסטיקה וחשבונאות). סיכוי כמעט אפסי לעבור את ארבעתם בסמסטר אחד...
אחרי שעוברת את ארבעתם יש לך חצי שנה סטאז' (לא שנה) ובמקביל ללמוד לעוד 2 מבחנים.
אם צלחת את המסלול הזה (הוא לא מאוד פשוט) אז בהחלט אפשר למצוא עבודה בתחום עם משכורות יפות
אני מדברת על מסלול ערבמעניין כי בררתי היום אצל כמה ואמרו שזה כולל יום שישי
בררתי היום אצל כמה מקומות, זה תלוי מה רוצים ללמוד זה מקצוע רחב, וזה חצי שנה לימודים ואז נכנסים לסטא'ז לשנה במקביל ללימודים.
כמה זמן לימודים?המלצתי סוכנת ביטוח
כמעט ולא צריך ללמוד ומשכורת יפה
אאוץ'צריך לראות מה האפשרויות ומתוכן לבחור.
אני חושבת שתנסי לחשוב מדוע לא התחברת לתחום, לפי זה תדעי יותר לסווג את האופי שלך ואולי יהיה לך כיוון ברור יותר מה כן מתאים לךיש לי הנהלת חשבונות, וחשבות שכר, ועובדת במקצוע כבר 5 שנים, ולא אוהבת, אני רוצה לעשות הסבת מקצוע.
עבדתי שנה ביעוץ מס לא התחברתי, לכן הלכתי ליועצת תעסוקתי
את צודקת, חשבתי על זה הרבה זמן, אני לא התחברתי כי זה מקצוע משעמם, אין בו הרבה לאיפה להתקדם, המליצו לי שלפני שלמדתי ללמוד ראית חשבון, רק זה לימודים הזויים ושנתיים סטאז', הקטע שאני מאוד מנוגדת, אני מאוד טובה במתמטיקה אבל מצד שני שלא מסוגלת לעבוד כל היום מול מספרים, אני צריכה עבודה עם אתגרים, פרויקטים, וככה אמרתי ליועצת תעסוקתי ולפי הניתוח שלה אז אמרה שזה המקצועות שיכולים לשלב ביחד.אני חושבת שתנסי לחשוב מדוע לא התחברת לתחום, לפי זה תדעי יותר לסווג את האופי שלך ואולי יהיה לך כיוון ברור יותר מה כן מתאים לך
יש במנהל עסקים תחומים שעלולים להיות דומים לכל הנושא, ולכן חשוב לעשות בירור מעמיק עם עצמך
אולי את נמשכת יותר לאומנות , לייעץ לאנשים, ליזום וכו?
אני לא הייתי לוקחתאת מה שהיועצת אמרה לך כמשהו סופי
מה עם לימודי מנהל וכלכלה? יכולה להשתלב בזה בהרבה תחומיםאת צודקת, חשבתי על זה הרבה זמן, אני לא התחברתי כי זה מקצוע משעמם, אין בו הרבה לאיפה להתקדם, המליצו לי שלפני שלמדתי ללמוד ראית חשבון, רק זה לימודים הזויים ושנתיים סטאז', הקטע שאני מאוד מנוגדת, אני מאוד טובה במתמטיקה אבל מצד שני שלא מסוגלת לעבוד כל היום מול מספרים, אני צריכה עבודה עם אתגרים, פרויקטים, וככה אמרתי ליועצת תעסוקתי ולפי הניתוח שלה אז אמרה שזה המקצועות שיכולים לשלב ביחד.
לכן אני סגורה על מה שאמרה.
כמה זמן לימודים זה?מה עם לימודי מנהל וכלכלה? יכולה להשתלב בזה בהרבה תחומים
וזה יכול לשלב לך גם את החלק האנליטי וגם את העניין של פרוייקטים, ייעוץ לאנשים וכו
לימודי תואר 3-4 שניםכמה זמן לימודים זה?
יש בזה עבודה?
חשבתי מאוד על אלקטרוניקה, ידוע למשהו האם יש בזה עבודה במשרה של 7 שעות?
לא אמרתי חצי שנה, אמרתי לימודים שנתיים, ובמקביל אחרי חצי שנה מתחילים סטאז לשנה במקביל עם הלימודים.אני לומדת יעוץ פנסיוני ואין אפשרות בכלל בחצי שנה ): זה 6 מבחנים שכל מבחן יש לו רק 2 מועדים בשנה
ורק אחרי שעברו את הארבעה הראשונים ניתן להמשיך ל2 הגמרים ככה שגם אם את ניגשת ל2 בכל מועד (שזה דורש הרבה.... ) זה כבר שנה....
זה משנה איזה מסלול אני עושה ערב או בוקר, לגבי שנים של לימודים?לימודי תואר 3-4 שנים
לגבי אלקטרוניקה , לא יודעת בדיוק מה זה אבל אני חושבת שאם את מחפשת משהו יותר עם פרוייקטים וליזום דברים זה יהיה לך פחות מתאים, אבל זו רק השערה שלי
לא נראה לי.לא אמרתי חצי שנה, אמרתי לימודים שנתיים, ובמקביל אחרי חצי שנה מתחילים סטאז לשנה במקביל עם הלימודים.
תגידי אני היה חייבת לעזוב את העבודה, 5 שעות ביום.
תגידי כמה יצא לך לכול שנה, כי אני חושבת שהצעת מחיר ללימודים שהביאו לי מידי יקר.
זה משנה איזה מסלול אני עושה ערב או בוקר, לגבי שנים של לימודים?
יעוץ פנסיוני זה ממש לא כמה קורסים בודדים. צריך ללמוד ל4 מבחני יסוד לא קלים ואח"כ לעוד מבחנים בהתאם למסלול שבוחרים (יעוץ פנסיוני זה עוד 2 מבחנים)
בסה"כ 6 מבחנים לא קלים בכלל.
סדר גודל של לימודים בין שנה וחצי לשנתיים בהנחה שעוברים את כל המבחנים בפעם הראשונה...
איפה לומדים את זה??אני לומדת יעוץ פנסיוני ואין אפשרות בכלל בחצי שנה ): זה 6 מבחנים שכל מבחן יש לו רק 2 מועדים בשנה
ורק אחרי שעברו את הארבעה הראשונים ניתן להמשיך ל2 הגמרים ככה שגם אם את ניגשת ל2 בכל מועד (שזה דורש הרבה.... ) זה כבר שנה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: