לחבר המדובר, שהוא יליד אנגליה והמשפחה שם, היה תלוש שכר אנגלי, ופלאפון אנגלי וכו', ועדיין חקרו ובדקו.אני לא יודע עד כמה אתה מונח בפרטים
אבל כל מי שנפתח נגדו חקירה { ואני יודע על מה אני מדבר} כי לא עשו את זה בצורה מקצועית.............
אני אשמח לשמוע אם מישהו ניסה דרכם לעשות משהו, אין לי מושג מי הם ? אני מפחד להתחיל איתם.היום פורסמה ביתד מודעה שאפשר לסדר קצבאות ליוצאי בריטניה.
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון האם אין בכך שום סיכון (מלבד הפן ההלכתי)
פשששששש...אני בעצמי ילידת אנגליה, והדיון פה ממש מעלה חלחלה.
כל ההטבות רק למי שגר באנגליה בפועל.
אין שום הטבות כספיות למי שאזרח אבל לא גר שם.
(בניגוד לארה"ב, אבל שם יש גם חובות כמו לשלם ב"ל).
אז מי שגר פה ומוציא כספים על סמך שגר שם פשוט שקרן וגנב על פי תורה. ומסתכן לגרום חילול ד' ענק, וכאילו אין מספיק אנטישמיות שם, שיוכלו להגיד ח"ו שהיהודים (האורטודוכסים) מרמים עבור בצע כסף.
וכן, גזל הגוי אסור ע"פ השו"ע.
זה נראה כמו תרגום גוגל...אני גם חשדתי שזה חשוד,
שלחתי להם שאלה ביידיש, הם ענו אבל לא ביידיש מדוברת, זה לא אומר כלום, אבל אני מפחד.
צפה בקובץ המצורף 1704589
מה בדיוק חשוד?זה נראה כמו תרגום גוגל...
אבל זה באמת לא אומר כלום יש קהילות של ישראלים שגרים שם
אבל הצירוף של פרסום ביתד נאמן [פניה לציבור החרדי] והנ"ל יש בו כדי לעורר חשד
זה השאלה מה זה החברה הזאת!!!מה בדיוק חשוד?
אני מכיר כמה שמקבלים כספים מאנגליה לא יודע אם דרך החברה הזאת אבל זה דבר שקיים כבר תקופה ארוכה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: