העליה הרוסית והאתיופית הכפילה את מחירי הדיור פי כמה וכמה.משוואת היצע וביקוש היא כלל שוק שלא ניתן לדלג עליו, וכל עוד הוא לא ייפתר, הסיכון לבועה נמוך משמעותי.
גל הירידות במחירי הדיור בארץ, קרה בדיוק בשנות ה-90 עם הצפת הבניה (הטרומית) לרגל העליה הרוסית ששינתה קצת את משוואת היצע/ ביקוש.
בעצם הדיון הזה נהיה כמו כל הדיונים סביב הנושא:לזה הפיתרון הוא עפולה עילית בגדול אותם מחירים מלבד כמה פרויקטים חדשים חלקם חרדים שבדרך לאיכלוס יש שם קהילה של ליטאים שלא קשורה לקהילה בגכעה עיין בכל האשכולות על עפולה והם מתקבלים למוסדות של הקהילה ולאחרונה מתגבשת שם קבוצה של יוצאי סלבודקה כרגע מנין פלוס שכבר הקימו מנין בשבתות וזה בתיאום עקרוני עם הקהילה אך אינם כפופים להם כלל דבר שיכול להשפיע על עוד אברכים לבוא לשם
וזה רק מראה לנו כמה אנחנו סובלים מהמצב הקיים וכמה זה מעניין את כולנוהוא נהיה 'נושא חם' (12 עמודים תוך יומיים)
סליחה שאני חולק עליך יש לי חמש קרובי משפחה הגרים שם וכל בין הזמנים אני שם בדירות וידוע שהמצב לא כךאני לא מדברת על ארמונות
אבל הדירות מאד מאד ישנות ברובן וחייבות צנרת חדשה כי נזילות ומה לא
אז לא תחזירי ריצוף מתפורר נכון?
כל הדברים המינימליים מצטרפים וגם לזה צריך כסף
אז לקחת את זה בחשבון.
אני מדברת מידיעה, לא מהחלומות.
לא זכור לי שאמרתי באופן גורףסליחה שאני חולק עליך יש לי חמש קרובי משפחה הגרים שם וכל בין הזמנים אני שם בדירות וידוע שהמצב לא כך
אגב להחליף רק צנרת 25.000
לא בכל דירה ישנה חייב להחליף צנרת!!סליחה שאני חולק עליך יש לי חמש קרובי משפחה הגרים שם וכל בין הזמנים אני שם בדירות וידוע שהמצב לא כך
אגב להחליף רק צנרת 25.000
ברור שלא בכל דירה ישנה צריך להחליף, אבל ברוב הדירות חייב להחליףלא בכל דירה ישנה חייב להחליף צנרת!!
איני יודע היכן אתה גר אני גר בשכונה ותיקה ואף אחד לא מחליף ומשמחליף עושה זאת כי בא לו שיפוץברור שלא בכל דירה ישנה צריך להחליף, אבל ברוב הדירות חייב להחליף
זה בעיני אחד הפתרונות הריאליים.זה המפתח העיקרי
אם בחורה מגיע לחתונה עם כמה עשרות אלפי שקלים שלה, לדירה, המצב שונה לחלוטין.
וזה רלוונטי בעיקר לא בציבור החסידי ששם מתחתנים בגילאי תיכון
המפתח נמצא שם
וכן, זה אפשרי
וכמו שכתבתי,זה המפתח העיקרי
אם בחורה מגיע לחתונה עם כמה עשרות אלפי שקלים שלה, לדירה, המצב שונה לחלוטין.
וזה רלוונטי בעיקר לא בציבור החסידי ששם מתחתנים בגילאי תיכון
המפתח נמצא שם
וכן, זה אפשרי
עד כמה שאני מכירה מהשטח. רוב הבנות חיות מהכסף הזה כבר בי"ג י"ד: לימודים- הרבה משלמות או משתתפות, מחנות, בגדים, מחשב, מצלמה, נגן, לימודי העשרה. וסה"כ אין באמת זמן לעבוד ולהרוויח במהלך הסמינר (לא תיכון) כך שהכסף הולך ואוזלוכמו שכתבתי,
סכום של 50K הוא רלוונטי לחלוטין גם בנישואין בגיל 20.
והוא משמעותי בתור התחלה שפויה יותר לחיים.
סוג של הזיה שרוב הבחורות היום מתחילות פשוט מאפס: לא מ-3K, לא מ10K, פשוט מכלום. למה?
הבת שלי אמורה להתחיל שידוכים בקרובעד כמה שאני מכירה מהשטח. רוב הבנות חיות מהכסף הזה כבר בי"ג י"ד: לימודים- הרבה משלמות או משתתפות, מחנות, בגדים, מחשב, מצלמה, נגן, לימודי העשרה. וסה"כ אין באמת זמן לעבוד ולהרוויח במהלך הסמינר (לא תיכון) כך שהכסף הולך ואוזל
1500-1000 שקל לחודש זאת דרישה מוגזמת?עד כמה שאני מכירה מהשטח. רוב הבנות חיות מהכסף הזה כבר בי"ג י"ד: לימודים- הרבה משלמות או משתתפות, מחנות, בגדים, מחשב, מצלמה, נגן, לימודי העשרה. וסה"כ אין באמת זמן לעבוד ולהרוויח במהלך הסמינר (לא תיכון) כך שהכסף הולך ואוזל
ואם היא רוצה לעזור להורים בתשלום הלימודים,1500-1000 שקל לחודש זאת דרישה מוגזמת?
עושים את זה בקלות משיעורי עזר, קייטנות בחופשים, קצת בייביסיטר. לא יותר.
אפשר להגיע גם ל-2000 בחודש.ואם היא רוצה לעזור להורים בתשלום הלימודים,
אז בסמינר זה מעל ל1000 יותר קרוב ל1500 לחודש.
מאה אחוז.עצוב לשמוע על זוגות שרק אחרי החתונה מבינים מה זה כסף, איך מרוויחים אותו, איך משלמים בו.
כל הרעיונות שהבאת באמת מקסימים,חשיבה כלכלית יצרנית של גדילה ולא חשיבה מקובעת של תלונות וכו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: