סורי, כבר חמש דקות מתנגן לי הפתיח המדובר בראש, ואיני מצליח להיזכר בשיר עצמו...שלחן עורך אתה יכול לעזור לי עם השיר?
ואני יודעת שזה לא קשור
סורי, כבר חמש דקות מתנגן לי הפתיח המדובר בראש, ואיני מצליח להיזכר בשיר עצמו...שלחן עורך אתה יכול לעזור לי עם השיר?
ואני יודעת שזה לא קשור
דודי קנפלר.אתה יודע אולי מי האמן?
במחילה מכבוד @אבא ל6 , אינו הנידון דומה.לא שונה מכל מוצר רגיל,
המוכר מעוניין ביקר,
והקונה בזול.
יש פקטור נוסף שבו יש חשיבות לשווי הדירה שלך וזה היכולת למשכן אותה ולקבל עבורה הלוואות.במחילה מכבוד @אבא ל6 , אינו הנידון דומה.
מכיון שכל אחד חייב דירה אחת לגור בה, הוא לא הולך לממש את הנכס. זה כמו שאף אחד לא מרגיש עשיר מזה שיש בבעלותו שתי כליות אפילו שבשוק האברים זה שווה הון, כי זה לא עומד למכירה.
וגם אם התמזל מזלו ויש לו דירה להשקעה שהוא כן יכול לממש, מכיון שהוא צריך לשלם לבן שלו גם דירה, לא הרויח כלום. ובדרך כלל הפסיד כי יש לו יותר מילד אחד.
יש בסמינרים קורס של מסילה.כל מילה!
הלואי והיו מלמדים בסמינרים ובישיבות התנהלות כלכלית נכונה,
היה מונע כ"כ הרבה מצבים שזוגות (ולא רק צעירים) לא מצליחים לעמוד בהתחיבויות הכלכליות שלהם,
ככל שהשנים עוברות המשפחה גודלת ב"ה וההוצאות גדולות, האם אין התנהלות נכונה אז הבור עמוק מאוד...
הכל טוב ויפה אבל אם לא היית צריך לשלם הון על דירות לא היית צריך הלוואות.יש פקטור נוסף שבו יש חשיבות לשווי הדירה שלך וזה היכולת למשכן אותה ולקבל עבורה הלוואות.
זה המפתח העיקרייש בסמינרים קורס של מסילה.
התנהלות כלכלית נכונה מתחילה בילדות. מותר לילד לשמוע "אבא ואמא לא קונים עכשיו כי זה יקר לנו" ולא להתחבא מאחורי תירוצים אחרים.
הסיכוי של קורס להשפיע על בחורות סמינר או על בחורי ישיבה הוא די קטן, לטעמי.
כשזאת תהיה צרת רבים, זאת תהיה חצי נחמה [ולא נחמת שוטים]. וברצינות, במצב כזה יהיו עשרות אלפים שיעשו את זה, וכתוצאה מכך הבנקים יקרסו בשרשרת, כך שלא ממש תהיה למישהו יכולת ניהול חשבון בארץ, כשהבנקים פשוט לא קיימים...ב. אי פירעון משכנתא, אינו רק עניין עיקול הדירה, אלא הפיכה לחשבון מוגבל, ללא יכולית ניהול חשבון בארץ...
הרוסה ושבורה שחייבת שיפוץלא כולם,
אפשר למצוא דירה בפריפריה ב500-600 אלף...
בועה בועה בועהשמעתי מומחה שהסביר שלא בטוח שכדאי בכלל לקנות דירה בארץ בימינו,
עדיך לגור בשכירות אפילו 20-30 שנה עד שתתפוצץ הבועה.
לא העמקתי בדברים אבל זו הכותרת.
ממש לא נכון!הרוסה ושבורה שחייבת שיפוץ
ראה ערך גבעת המורה ושות
לא יכול להיות פיצוץ כל עוד אין מספיר דירות בשוקרשמו פה בהודעות שאולי יהיה פיצוץ במחירי הדירות......
לצערי (ולשמחתי) כל יום המחירים רק עולים פשוטו כמשמעו
לפני שנה קניתי דירה בסכום מסויים והיום הדירה שווה 200 אלף שקל יותר בלי למצמץ
לא הרוסה ולא שבורה רוב המשפחות בעפולה לא משפצות וטוב להם בחייםהרוסה ושבורה שחייבת שיפוץ
ראה ערך גבעת המורה ושות
לאנזכרתי.
דודי קנפלר.
כי בשמחה!
זה זה?
נחנקתילפי הגירסה שמדובר בבועה, כשהנכדים יחתנו הדירות יהיו זולות מאוד ולא יכניסו אנשים לחובות, וגם הערך של הדירה של ההורים ירד כך שלא ניתן לבנות עליו בשביל הירושה.
3500 ל 200,000 ש"ח ??לא מעשי.....
החזר של לפחות 3,500
בחודש וזה חוץ מהמשכנתא זה יוצא הון עתק בחודש!!!!
באשכול אחר העלה @אדיר נוף הגליל את התמונה הבאה. כתוב שם איזה פתרון למחוסרי הון עצמי. אשמח לפרטיםאולי במקום למצוא מין הגורן ומין היקב פתרון ל-איך לקנות דירות לכל הילדים ולהישאר בחיים-
נחפש פתרון איך זוצ יכול להגיע לדירה משלו בלי הון עצמי
אני שמחה שהצלחתי לשמח, אבל הייתי רצינית מאוד.נחנקתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: