מזון ומחיה אותו רעיון.......מיזם מדהים!!! צריך להעתיק אותו עבור חרדים, זה רעיון נפלא!
ועוד יותר - אף אחד לא חושב שאתה קונה לחם וחלב מתרומות......
מזון ומחיה אותו רעיון.......מיזם מדהים!!! צריך להעתיק אותו עבור חרדים, זה רעיון נפלא!
כנ"ל כרטיסי קנייה של רשת יש חסד המחולקים ע"י הקופותמזון ומחיה אותו רעיון.......
אפשר פירוט?מזון ומחיה אותו רעיון.......
יש ארגון "מזון ומחיה" שעובד בשיתוף פעולה עם קהילות,אפשר פירוט?
אבל לעניינינו-
מקבלים כרטיס מגנטי,
כל שבוע נכנס סכום כסף לקניית דברים בסיסים לחמים מסוגים שונים / חלב ומוצרי חלב...... אבל בסיסי, לא יוגורט בטעמים וגבינות יקרות........
הכסף שנכנס מתייחס לכמות הילדים - עד סוף שבוע הכרטיס מתאפס......
איזה קהילות? יש לי חברה מאד מאד נזקקת אבל לא קשורה לשום קהילה. גרה בבני ברק. הלואי ויכלתי לדאוג לה לכרטיס כזה (אני דואגת לה הרבה לתרומות, מעשרות שלי ושל משפחה, היא מעצמה לא מבקשת כלום ומתבישת לבקש הכל צריך להיות מובלע דרך "קיבלתי" או דברים כאלו)יש ארגון "מזון ומחיה" שעובד בשיתוף פעולה עם קהילות,
אין לי מושג איך מתנהל עניין הכספי בינייהם.....
אבל לעניינינו-
מקבלים כרטיס מגנטי,
כל שבוע נכנס סכום כסף לקניית דברים בסיסים לחמים מסוגים שונים / חלב ומוצרי חלב...... אבל בסיסי, לא יוגורט בטעמים וגבינות יקרות........
הכסף שנכנס מתייחס לכמות הילדים - עד סוף שבוע הכרטיס מתאפס......
איך עושים את זה? אני ניגשת לחנות ואומרת שאני רוצה לעשות חשבון אישי למישהו?ויש דרך גם מאוד מקובלת ואפילו יותר טובה שגם בה משתמשים,
שזה- להפקיד כסף לחשבון אישי בחנויות מסוימות, כגון נתיב החסד וכו' והמקבל כשהוא מגיע לקופה פשוט אומר את המספר זהות של החשבון, והכסף יורד משם, ככה אין כרטיס מגנטי שמסגיר את היותו של הקונה - נתמך
זה בדיוק הענין לא בודקיםאיך הם בודקים- שאנשים לא הגונים- לא מנצלים את המיזם?
עדיין רלוונטי ?איזה קהילות? יש לי חברה מאד מאד נזקקת אבל לא קשורה לשום קהילה. גרה בבני ברק. הלואי ויכלתי לדאוג לה לכרטיס כזה (אני דואגת לה הרבה לתרומות, מעשרות שלי ושל משפחה, היא מעצמה לא מבקשת כלום ומתבישת לבקש הכל צריך להיות מובלע דרך "קיבלתי" או דברים כאלו)
אם אפשר לקבל כזה כרטיס ואני אממן את הרכישות זה יהיה מצוין
(העברנו לה כרטיסים של יש אבל מבחינה גופנית יש מגבלה שהיא לא יכולה ללכת רחוק)
אני ממש אשמח בשבילהעדיין רלוונטי ?
אני יכול לברר אצל מישהו.
חסום האפשרות לשלוח לך פרטיאפשר בפרטי
יש גם כרטיסים של כל הרשתות כולל נתיב החסד,(העברנו לה כרטיסים של יש אבל מבחינה גופנית יש מגבלה שהיא לא יכולה ללכת רחוק)
בטח, כל מי עובד הוא עשיר, מליונר.חרדי שיש לו ווטסאפ זה בוודאי לצורך "פרנסה" - אז למה הוא צריך תרומות???
איך זה נקרא ואיפה קונים?יש גם כרטיסים של כל הרשתות כולל נתיב החסד,
נראה לי שבני ברק יש בכל פינה,
אבל לכל הרשתות כמעט יש כזה דבר.
ה"י...מוקד 24/7
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: