@בתימית רוצה לתרום תסנכרנו ביניכם ....שלחנו הודעה אליהם ערב החג לנסות לעזור למשפחה שזקוקה לזה
ענו לנו שכרגע נגמרה להם המכסה ולנסות שוב אחרי החג
@בתימית רוצה לתרום תסנכרנו ביניכם ....שלחנו הודעה אליהם ערב החג לנסות לעזור למשפחה שזקוקה לזה
ענו לנו שכרגע נגמרה להם המכסה ולנסות שוב אחרי החג
אולי תנסי לברר מול מזון ומחייה?איזה קהילות? יש לי חברה מאד מאד נזקקת אבל לא קשורה לשום קהילה. גרה בבני ברק. הלואי ויכלתי לדאוג לה לכרטיס כזה (אני דואגת לה הרבה לתרומות, מעשרות שלי ושל משפחה, היא מעצמה לא מבקשת כלום ומתבישת לבקש הכל צריך להיות מובלע דרך "קיבלתי" או דברים כאלו)
אם אפשר לקבל כזה כרטיס ואני אממן את הרכישות זה יהיה מצוין
(העברנו לה כרטיסים של יש אבל מבחינה גופנית יש מגבלה שהיא לא יכולה ללכת רחוק)
זה דבר מוכר כבר תקופה,יש מצב שמדובר במיסיון?? שמנסים לחפש משפחות מצוקה???
הם עדיין משתמשים בשיטות הישנות הללו-----
וואו איזה מיזם מרגש...פתוח לכל אדם שזקוק
לכל אדם שאין לו כסף לרכוש בסופר רגיל.
מוזמן אלינו אצלנו אין קופות רק שקיות.
הסופר החינמי נמצא בפתח תקוה
ברחוב הסדנה 11
לסופר מגיעים בלי להתבייש !
אף אחד לא שופט.
ואני לא מבקשת מאף אדם תעודת עוני.
אני יודעת שחלק מתביישים להגיע ונשארים רעבים.
אבל ..בבקשה מכם !!!
אל תתנו לילדים ללכת לישון רעבים.
הכל זה תקופות בחיים
ופעם למעלה פעם למטה.
שלא תזדקקו למתנות בשם ודם.
הסופר הזה זה סופר שכל כולו מתרומות של אנשים צדיקים שכל אחד תורם לפי יכולתו.
ואנחנו רוכשים מוצרי מזון בשביל המטרה הזו.
בשביל להגיע לסופר החינמי
צריך רק לשלוח לי הודעה בווצאפ
0524219552
קוראים לי שני.
ואני כבר אתאם לכם הגעה לסופר.
ואל תגידו לי תודה.
תודה להשם שנתן לי את הזכות.
ותודה לכם על הזכות.
תשתפו
צפה בקובץ המצורף 1355519
לאמיזם מעניין.
כאילו, מי שנזקק הולך לשם וממלא עגלה/ות כפי רצונו ?
יש להם תקציב בכזה סדר גודל?
צודק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חרדי שיש לו ווטסאפ זה בוודאי לצורך "פרנסה" - אז למה הוא צריך תרומות???
הרעיון הוא להגיע רק לאחר תיאום, אחרת באמת הכל יגמר ולא רק אצל חרדים!הכל יגמר חמש דקות אחרי שיפתחו
אני חס וחלילה לא מזלזלת ובאמת זה חסד ענק ,ואו!!
ואוו!!!
מדהים!
היופי שבחסד לתת למי שצריך תחושה וחוויה של קניה אמיתית.
מרגש המשפט שלא צריך לומר תודה, בחלוקות של שטרן בחגים מופיע בטופס באידיש 'תודה שלקחתם' - אותו רעיון.
אשרינו שאנחנו חלק מעם שכזה
מסבירים לך שאנשים בדקו את זה וזה אמיתי! אז מה את ממשיכה?תודה באמת................. עכשיו זה הרבה נקודות......................... טוב לך?
תודה על התגובות "הרציניות" אני כבר מבינה שהיחס של המקום שפרסמת באותו סגנון שאתה משתמש לכתוב פה!
בקיצור משתמשי פרוג היקרים תפנו את אלו שזקוקים באמת למקומות מוכרים! לכו תדעו מה מסתתר מאחור... תפנו את הזקוקים למקום של הרב יגאל כהן שמחלקים ארוחות חינם לנזקקים בכביש גהה ליד בני ברק!! שם זה מוכר ואמין לא כדאי לשלוח אנשים לבילתי נודע! יום טוב ונעים
בעקרון כן, כמובן לא כל חנות נותנת את האופציה, אבל בנתיב החסד וכן ברוב החנויות הקטנות אפשראיך עושים את זה? אני ניגשת לחנות ואומרת שאני רוצה לעשות חשבון אישי למישהו?
מכירה הרבה וולפיות שיש להם ווצאפלחרדים אין וואצאפ...
זה אמיתיתודה באמת................. עכשיו זה הרבה נקודות......................... טוב לך?
תודה על התגובות "הרציניות" אני כבר מבינה שהיחס של המקום שפרסמת באותו סגנון שאתה משתמש לכתוב פה!
בקיצור משתמשי פרוג היקרים תפנו את אלו שזקוקים באמת למקומות מוכרים! לכו תדעו מה מסתתר מאחור... תפנו את הזקוקים למקום של הרב יגאל כהן שמחלקים ארוחות חינם לנזקקים בכביש גהה ליד בני ברק!! שם זה מוכר ואמין לא כדאי לשלוח אנשים לבילתי נודע! יום טוב ונעים
אם האשכול יאריך חיים עד מחר
ואם מחר אני יעשה קניות
אני יצלם לכם פתרון יעיל שמצא סופר מרקט אחד לעצור את תופעת גניבת העגלות
זה מרגיז את הלקוחות אבל יעיל לחלוטין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: