דרוש מידע אולי אתם מכירים אדם שזקוק לזה ?

מייכו

משתמש צעיר
זהו, שלא לחצתי על שום כפתור, רק "איקס" למעלה.. וזה החשיב כאילו קראתי..
בגלל שמיהרתי רציתי להחליף פרק, אבל הוא לא נתן לי. הוא החליף לי לקי"ט שוב.
ב"ה קראתי את הפרקים כבר.
רפואה שלמה בקרוב!!!!

חניק

משתמש פעיל
שלחתי מישהי שתשלח וואצאפ למייל שתילתן כתבה, ביקשו ממנה צילום ת"ז ועוד כמה פרטים, אמרו לה שייצרו איתה קשר בהמשך וינתיים לא יצרו. היא מחכה... כמה זמן זה אמור לקחת? תילתן, יש לך מושג?

מאיר גולד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
היינו שם. ואני מאוד מעריך אך רוצה למנוע ממי שזה לא מתאים לו שלא יתאכזב ויוציא כסף על נסיעה לשם.
אכן זה יוזמה מבורכת של אנשים עם לב חם.
אבל -
ראשית התמונה בתחילת האשכול מאוד מטעה. המקום בגודל מכולת שכונתית קטנה. עם מעט מוצרים.
מכל מדף יש אפשרות לבחור רק דבר אחד [למשל טחינה או מיונז אחד, קטשופ או חרדל אחד] סוכר אחד מלח, קמח. שמן, סבון אחד, וכו'
ההכשרים לא נמצאים בבתים של רובינו.
מוצרי החמץ מלפני פסח. לא בטוח שהם יודעים ממכירת חמץ.......
לא תפגשו שם חברים מהשכונה או קרובים... או סתם עמך,
זה בעיקר לאנשים מבוגרים שמגיעים עם מלוה שמסתפקים בחבילת סוכר לחודשיים ובקבוק שמן לשלשה חודשים ומלח לשנה.
מי שיאסוף את כל המוצרים שניתן יגיע אולי ל-200 ש"ח, ואפילו פחות.
אחרי שממלאים את הסל עומדים בתור, כמה דק' טובות ולא נעימות, עם אנשים מבוגרים עם מלווה, לבדיקה שלא לקחתם יותר ממה שמותר.
כמו שכתב פותח האשכול. אולי אתם מכירים מיש שזקוק לזה. הוא לא נמצא כאן בפרוג.

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה