ואם הוא מתבייש?בקש מיהודי שיש לו ווצאפ (במחשב?!) לשלוח עבורו הודעה
ואם הוא מתבייש?בקש מיהודי שיש לו ווצאפ (במחשב?!) לשלוח עבורו הודעה
אוקיי...................... "תודה" על התגובה ממש"הוסיפה לי ידע"מסבירים לך שאנשים בדקו את זה וזה אמיתי! אז מה את ממשיכה?
סתם לכתוב נגד ארגון חסד כי זה לא נראה לך?
הגבת והסבירו לך שאת טועה, מה יש להמשיך?
אם את רוצה את יכולה לבדוק לבד זה אמיתי לגמרי!!
אפשר להתקדם...
כןשאני אבין.
זה סופר בחינם???
לאנשים שצריכים...
איזה כן פשוט
החלטת ללכלך על ארגון חסד שבעוונו לא עדכן את גב' @גרפיקאית מתנסה שהוא ארגון אמיתי...אוקיי...................... "תודה" על התגובה ממש"הוסיפה לי ידע"
מי שהולך לשם והוא לא נזקק כלכלית אז הוא כנראה נזקק נפשית....ואיך יודעים מי נזקק?
גמח שמלות כלה איזה? אפשר מידע איפה זה ואיך מתקשרים איתם?אגב זה אלה שקשורים שם גם לגמח של שמלות כלה +חלוקת אוכל בימי שישי??
יש לך למטה- פרקי תהילים לרפו"ש.אשמח לתרום. מישהו בדק לאיפה לתרום?
בלנ"ד אגמור את הספר השני ונמשיך. עדיין צריך הרבה תפילותיש לך למטה- פרקי תהילים לרפו"ש.
שיהיה רפואה שלמה !!!
בריאות תמיד.
האתר של פרקי התהילים- אם פתחתי את הקישור בלי לאשר שקראתי את הפרק- הם מחשיבים את זה לפרק שנקרא? או רק אם אני מאשרת?
לחצתי על הקישור, ויצא לי פרק קי"ט. וכן היה כתוב שנשארו עוד 3 פרקים.
סגרתי ופתחתי שוב, (כדי להחליף פרק והוא כתב לי שנשארו 2 פרקים. ניסיתי שוב והוא כתב שנשאר פרק אחד... ואף פעם לא אישרתי שקראתי את הפרק.
כמובן שאקרא את כל הפרקים. השתתפות קטנה שבקטנות בקושי ובכאב.
אבל לא כדאי שרק מי שאישר את קריאת הפרק, יקרא כפרק שנקרא? אני מקווה שלא רשום לכם על פרקים שנקראו אפילו שלא קראו אותם. צריך לתכנת את זה אחרת..
רפואה שלמה!!
מה באת לומר??חרדי שיש לו ווטסאפ זה בוודאי לצורך "פרנסה" - אז למה הוא צריך תרומות???
היא התכוונה שיש לו פרנסה אז הוא לא צריך תרומות,מה באת לומר??
לא הבנתי את ההגיון
רק ל"אברכים" מותר להיות נזקקים בעיניך?
מן תפיסה כזו שעדיף לתמוך כלכלים בעננים ת"ח שעמלים בתורה מאשר....היא התכוונה שיש לו פרנסה אז הוא לא צריך תרומות,
מה שכנראה לא נפוץ מאד....
יש למעלה כפתור: "החלף פרק" או משהו בנוסח דומה. כל הכבוד שנכנסת והשתתפת, זו זכות ענקית!יש לך למטה- פרקי תהילים לרפו"ש.
שיהיה רפואה שלמה !!!
בריאות תמיד.
האתר של פרקי התהילים- אם פתחתי את הקישור בלי לאשר שקראתי את הפרק- הם מחשיבים את זה לפרק שנקרא? או רק אם אני מאשרת?
לחצתי על הקישור, ויצא לי פרק קי"ט. וכן היה כתוב שנשארו עוד 3 פרקים.
סגרתי ופתחתי שוב, (כדי להחליף פרק והוא כתב לי שנשארו 2 פרקים. ניסיתי שוב והוא כתב שנשאר פרק אחד... ואף פעם לא אישרתי שקראתי את הפרק.
כמובן שאקרא את כל הפרקים. השתתפות קטנה שבקטנות בקושי ובכאב.
אבל לא כדאי שרק מי שאישר את קריאת הפרק, יקרא כפרק שנקרא? אני מקווה שלא רשום לכם על פרקים שנקראו אפילו שלא קראו אותם. צריך לתכנת את זה אחרת..
רפואה שלמה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: