אני ממש ממליצה על המתכון הזה:אשמח מאד!
הכנתי את העוגיות האלואני חובבת שוקולד ואיכשהו בעוגיות קוואקר זה פשוט לא קשור
כמות מוכפלת:
4 כוסות שיבולת שועל
כוס קמח
2 כוסות סוכר (מפחיתה)
כוס שמן
3 ביצים
3 כפיות א. אפיה
כפית מלח
2 כפיות קינמון
2 סוכר וניל
שוקולד צ’יפס
אפשר להוסיף: דבש, תמרים, חצי כוס חמוציות או צימוקים.
אם שמים דבש להפחית מהסוכר.
אגב, התחלתי לקנות את האריזה המשפחתית של הכיף כיף, פסק זמן, מקופלת
ויוצא לי לאכול מזה הרבה הרבה פחות מאשר חיסול של חפיסות שוקולד.
אם לפני זה הייתי כובשת משבצת אחרי משבצת, עם זה אני אוכלת אחד ביום לפעמים ממש 2...
בעוגיות האלה משתמשים בשיבולת שועל עבה? או הדקה הנמסה?הכנתי את העוגיות האלו
ויצא מעדן!!
למרות שאני אוהבת מתוק, ומאד מתוק
אני לגמרי מסכימה איתך שלא צריך שם שוקולד ציפס
ואולי אפילו אפשר להוריד מראש בכמות הסוכר שבמתכון
רק נק' קטנה שחשוב לציין למי שלוקחת את המתכון
עבדתי ליצור עיגולים יפים, השארתי מרווחים
ובתנור הכל נמס והפך למקשה אחת
אחרי האפייה חתכתי
אז חבל על המאמץ לכדרר....
צריך ש.שועל עבה או הנמסה-דקה?אני חובבת שוקולד ואיכשהו בעוגיות קוואקר זה פשוט לא קשור
כמות מוכפלת:
4 כוסות שיבולת שועל
כוס קמח
2 כוסות סוכר (מפחיתה)
כוס שמן
3 ביצים
3 כפיות א. אפיה
כפית מלח
2 כפיות קינמון
2 סוכר וניל
שוקולד צ’יפס
אפשר להוסיף: דבש, תמרים, חצי כוס חמוציות או צימוקים.
אם שמים דבש להפחית מהסוכר.
אגב, התחלתי לקנות את האריזה המשפחתית של הכיף כיף, פסק זמן, מקופלת
ויוצא לי לאכול מזה הרבה הרבה פחות מאשר חיסול של חפיסות שוקולד.
אם לפני זה הייתי כובשת משבצת אחרי משבצת, עם זה אני אוכלת אחד ביום לפעמים ממש 2...
לידיעת הכלל:אגב, אם את לא אוהבת טעם של קמח מלא אז יש את הקמח הזה, שמרגיש כמו קמח חיטה רגיל, מנסיון.
אם רוצים מתוק מאוד אפשר להוסיף ממתיק נוזלי מבקבוק שקוף,בלת"ק
ב-2 דקות את מכינה לעצמך שייק מפנק
משקדים, בננה, תמר, אגס, מנגו (קפוא), אננס (קפוא) וכדו'
לא הכל ביחד, אלא תבחרי כמה.
בשביל נוזלים תשימי מים, כי זה מספיק מתוק.
יוצא מעדן, מפנק ומשביע לאיזה שעתיים.
אני השתמשתי בדקהבעוגיות האלה משתמשים בשיבולת שועל עבה? או הדקה הנמסה?
80% כוסמין -עדין יותר מהקמח המלא, בריא וטעם נפלא אני מכינה ממנו הרבה מאוד מאפים טעימים אם משמשים במתכון טוב כמו למשל מהאתר של "שירה אזולאי" המאפים יוצאים ממש טובים! טעימים! ונחטפים!לידיעת הכלל:
למי שבעייתי לו לאכל קמח לבן- ז"א עושה לו בעיות בעיכול זה לא באמת עוזר ה80 אחוז...
לפי מה שאני שמעתי עדיך סילאן או דבש במקום סוכר על פני הממתיקים הם פחות בריאים.......יש בהם כל מיני חומרים מלאכותיים.......אם רוצים מתוק מאוד אפשר להוסיף ממתיק נוזלי מבקבוק שקוף,
מנסיון אין לו טעם לואי בכלל ועושה את העבודה. (לא באפיה!)
גם אני הכנתי וזה טעים מאוד רק אפיתי בתנור הנחתי בתבנית שעועית עם שיני שום פרוסות ,זילפתי מעט שמן זית ומלח יוצא באמת טעיםםםםםםשעועית ירוקה את אוהבת? אז פשוט מאוד שעועית מוקפצת, את יכולה להכין אפילו מהערב מטגנת שן שום, מחוסר זמן אולי אפשר לוותר.. זורקת לסיר/מחבת שעועית ירוקה שלמה משקית במקפיא מוסיפה מלח פלפל מעט פפריקה וכף סילאן מחכה שיתרכך ושופכת לעצמך צלחת מלאה, זה מעסיק את הפה, אי אפשר לבלוע כמו שזה בריא וטעים!
אני מוסיפה במקום מים חלב סויה גם פרווה וגם טעים.....(.ובריא לפי הדעות הטבעוניות........על פני חלב, פרה.....)אם רוצים מתוק מאוד אפשר להוסיף ממתיק נוזלי מבקבוק שקוף,
מנסיון אין לו טעם לואי בכלל ועושה את העבודה. (לא באפיה!)
אני יוצרת כדורים יחסית קטנים ומניחה אותם במרווחים גדולים אחד מהשני.רק נק' קטנה שחשוב לציין למי שלוקחת את המתכון
עבדתי ליצור עיגולים יפים, השארתי מרווחים
ובתנור הכל נמס והפך למקשה אחת
אחרי האפייה חתכתי
אז חבל על המאמץ לכדרר....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: