אני לא מהזן שאוהב ללעוס אגוזים, משום סוגחופן של סוג אגוזים שאתם אוהבים ללעוס בכיף עד לטחינה מושלמת.
מלא בייתרונות.
(בעצם, פיסטוק וקשיו כן...)
זה מידי בריא בשבילי
אני מאלו שמחסלים חבילות שוקולד אחת אחרי השניה...
אני לא מהזן שאוהב ללעוס אגוזים, משום סוגחופן של סוג אגוזים שאתם אוהבים ללעוס בכיף עד לטחינה מושלמת.
מלא בייתרונות.
לא בריא בכלל בניגוד למה שזה משדר.. מלא בשומנים וסוכרים.נייצ'ר וואלי
תנסו לקחת שוקולד מריר אם למעלה מ85 אחוז קקאו - פחות מתיקות.אני מאלו שמחסלים חבילות שוקולד אחת אחרי השניה...
יש חטיפי גרנולה ואגוזים של חברת רפאלסלא בריא בכלל בניגוד למה שזה משדר.. מלא בשומנים וסוכרים.
יש לי מתכון של נייצ'ר וואלי יחסית בריא.לא בריא בכלל בניגוד למה שזה משדר.. מלא בשומנים וסוכרים.
וואי אני מה זה מזדהה... אני מנשנשת במקרה הטוב עוגיות קוואקר שאני מכינה עם שוקולד ציפס כמובן אני מכינה את כל העוגות שלי מקמח כוסמין.אני לא מהזן שאוהב ללעוס אגוזים, משום סוג
זה מידי בריא בשבילי
בעקרון גם עם אוכלים אוכל לא בריא, אבל לועסים במתינות ונהנים באמת מהאוכל - בתכלס אוכלים פחותאני לא מהזן שאוהב ללעוס אגוזים, משום סוג
זה מידי בריא בשבילי
אני חובבת שוקולד ואיכשהו בעוגיות קוואקר זה פשוט לא קשוראפשר מתכון?
ואם אני רוצה לאהוב את זה
זה חייב להיות עם המון שוקולד ציפס...
אני מאלו שמחסלים חבילות שוקולד אחת אחרי השניה
אשמח מאד!יש לי מתכון של נייצ'ר וואלי יחסית בריא.
אני לא מתבזבזת על שוקולד פשוטתנסו לקחת שוקולד מריר אם למעלה מ85 אחוז קקאו - פחות מתיקות.
אוכל משביעהאם המטרה שלכם היא להתמקד דווקא באוכל או בירידה במשקל?
אשמח מאד!יש לי מתכון של נייצ'ר וואלי יחסית בריא.
זה לא משביעתתפלאי שיש כאלה טעימים
צפה בקובץ המצורף 1494151
צפה בקובץ המצורף 1494153
וזה טעים בפני עצמו ואפשר ליד מתבל כלשהו וירקות חתוכים.
אפשר עגבניות שרי ומלפפונים בייבי ככה שזה חוסך זמן לחתוך..
https://www.10dakot.co.il/recipe/מאפינס-זיתים/אשמח מאד למתכונים
אבל קלים
ושיהיה טעים מאד
בעקרון הדבר הכי טוב הוא להשקיע קצת זמן באוכל בריא, לאחר זמן שהגוף אוכל אוכל מסוג מסוים הוא יאהב את האוכל הזה ( הסבר קצת משעמם בנושא חיידקי המעיים )אני לא מתבזבזת על שוקולד פשוט
רק קליקים עסיסיים, פרה ממולאים וכו
אפשר גם לנסות פירות מתוקים כדוגמת תמרים, פירות הדר וכדומה.אני לא מתבזבזת על שוקולד פשוט
רק קליקים עסיסיים, פרה ממולאים וכו
זה משהו בראשזה ממש קצת! הצילו, איך את מצליחה?
אין לי ממש מתוכנים כתובים.יש לך מתכונים לאוכל בריא טעים?
אולי בזכותך נתחיל לרזות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: