ואם לי יצא ששתי הטיפוסים הדומיננטיים שלי הם 3 ו-5???? מה זה אומר עלי? נראה לי זה שטויות לנחש לפי זה...לפעמים, אבל יש עוד סוגים, אילון מאסק לדוגמא נראה לי משחק יותר מס' 3 מאשר על 5.
זרמתי על אניאגרם, למרות שגם זה נראה לי חלוקה מגוחכת.
ואם לי יצא ששתי הטיפוסים הדומיננטיים שלי הם 3 ו-5???? מה זה אומר עלי? נראה לי זה שטויות לנחש לפי זה...לפעמים, אבל יש עוד סוגים, אילון מאסק לדוגמא נראה לי משחק יותר מס' 3 מאשר על 5.
האניאגרם מגוחך?לפעמים, אבל יש עוד סוגים, אילון מאסק לדוגמא נראה לי משחק יותר מס' 3 מאשר על 5.
זה לא לנחש, זה פותח אפיקים לפעמים להבין סגנונות אנשים.ואם לי יצא ששתי הטיפוסים הדומיננטיים שלי הם 3 ו-5???? מה זה אומר עלי? נראה לי זה שטויות לנחש לפי זה...
תגגלי קצת וישמח ליבךמה זה ?
אני לא איזה מרדן ואיפכא מסתברניק מצוי, האלה שהם נגד הגדרות.האניאגרם מגוחך?
בקיצור אתה שונא חלוקות שרירותיות
לא אמרתי שלא, התכוונתי שלנחש אבחון לפי זה, אם בן אדם על הרצף או לא-זה שטויות... אבל אני כן חושבת שזה מאבחן את האופי של הבן אדם די מדיוק... (מקווה שהובנתי...)זה לא לנחש, זה פותח אפיקים לפעמים להבין סגנונות אנשים.
לא נשמע מרדן.אני לא איזה מרדן ואיפכא מסתברניק מצוי, האלה שהם נגד הגדרות.
אבל התחום הזה של פסיכולוגיה וואלה מה זה רווי בשטויות.
לא הצעתי כתחליף לאבחון על הרצף וגם אין שם אבחון כזה.לא אמרתי שלא, התכוונתי שלנחש אבחון לפי זה, אם בן אדם על הרצף או לא-זה שטויות... אבל אני כן חושבת שזה מאבחן את האופי של הבן אדם די מדיוק... (מקווה שהובנתי...)
להיעזר בהחלט.לא נשמע מרדן.
אבל להגיד רווי בשטויות זה קצת אההממ לא נמהר מידי?
אני רואה את המאובחנים בתפקוד גבוה כאנשים נורמטיבים לכל דבר שמשתלבים בחברה רגילה, אך זקוקים מעט יותר להכוונה בדברים שאחרים פחות צריכים. זה הכל.
משיחות עם חברה שמנהלת מכון אני שומעת שמי שאכן נעזר מגיע ב"ה למקומות הרבה יותר טובים מאנשים נורמטיביים שלא מקבלים עזרה כי 'אין' להם שום בעיה.
בעיני זה מדהים ומרגש!
מסכימה מאוד עם העובדה שהמילה 'אוטיזם' אמורה לרדת מהשיח הציבורי והיא אכן יורדת.להיעזר בהחלט.
אבל מלכתחילה לא הייתי נותן לזה הגדרת אוטיזם, וממילא הייתי מנסה לתת להם את ההכוונה מכיוון אחר יותר מועיל.
לומר לאדם אתה אוטיסט אולי מוריד אותו קצת, במקום זה אפשר לומר לו, אולי אתה עסוק ונתפס בדברים מסויימים ולא קולט ניואנסים אחרים, בוא ננסה לעזור לך ללמוד אותם היה מועיל יותר.
אגב.
עליתי על משהו, מכירים אנשים עם זכרון פנומנלי, זה תסמונת של אנשים שעסוקים בזכירה, [אפשר להמשיך עוד ועוד].
נ.ב
מקורות.
ע"ע דניאל טאמט, [למבינים בלבד].
לא הבנתי,עליתי על משהו, מכירים אנשים עם זכרון פנומנלי, זה תסמונת של אנשים שעסוקים בזכירה, [אפשר להמשיך עוד ועוד].
נ.ב
מקורות.
ע"ע דניאל טאמט, [למבינים בלבד].
תיכף הוא יכתוב שזו הפרעת זכרוןלא הבנתי,
מה הגילוי?
מסכימה מאוד עם העובדה שהמילה 'אוטיזם' אמורה לרדת מהשיח הציבורי והיא אכן יורדת.
וודאי וודאי לאדם שפועל ומתפקד כרגיל ונזקק להכוונה במעט מאוד דברים.
יש כאן משהו לא הוגן בעליל
אפחד לא בא לבנאדם ואומר לו אתה אוטיסט, ומשאיר אותו להתבשל במיץ של עצמולומר לאדם אתה אוטיסט אולי מוריד אותו קצת, במקום זה אפשר לומר לו, אולי אתה עסוק ונתפס בדברים מסויימים ולא קולט ניואנסים אחרים, בוא ננסה לעזור לך ללמוד אותם היה מועיל יותר.
אנחנו מדברים על ההגדרה.אפחד לא בא לבנאדם ואומר לו אתה אוטיסט, ומשאיר אותו להתבשל במיץ של עצמו
להפך- באים ממקום לא פוגעני בכלל , ממקום שרוצה לעזור.
נכון. בהשוואה להפרעות אחרות.לא הבנתי.
שזה פוגע עצם ההגדרה של אוטיזם?
אני באמת לא מבינה את אילו שבגיל 20, 30 הולכים לעשות אבחון... מה היה חסר לכם בחיים???? אם לא אבחנו עד עכשיו כנראה שזה לא בולט ולא מאוד מפריע, אז בשביל מה לשים תגית על הבנאדם שגם מורידה לו את הבטחון העצמי?????אתה לוקח בנדם חי, פעיל, מתפקד, נורמטיבי וקורא לו 'אוטיסט'
זה קשה להכלה.
אבל כבר סוכם שהמילה ירדה מהסדר הציבורי וכיום לא משתמשים בה.
תכלס.אני באמת לא מבינה את אילו שבגיל 20, 30 הולכים לעשות אבחון... מה היה חסר לכם בחיים???? אם לא אבחנו עד עכשיו כנראה שזה לא בולט ולא מאוד מפריע, אז בשביל מה לשים תגית על הבנאדם שגם מורידה לו את הבטחון העצמי?????
מסכימה 100% (מכירה אמא לילד עם ASD מתוק שלא משתמשת במילה אוטיסט, אולי לפעמים כן במילה אוטיזם.)אתה לוקח בנדם חי, פעיל, מתפקד, נורמטיבי וקורא לו 'אוטיסט'
זה קשה להכלה.
אבל כבר סוכם שהמילה ירדה מהסדר הציבורי וכיום לא משתמשים בה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: